Atkins ry:n hallitus vuodelle 2018

Atkins ry kokoontui 2.11. sääntömääräisen syyskokouksen muodossa. Oli mukavaa huomata, että sekä osallistuja- että hakijamäärät olivat nousseet viime vuodesta!

Kokouksen aikana valittiin vuoden 2018 hallituksen kokoonpano ja se on seuraavanlainen:

 • Tomi Laitila / Puheenjohtaja
 • Sebastian Eriksson / Varapuheenjohtaja
 • Alec Fält / Sihteeri
 • Juho Laihanen / Rahastonhoitaja

Näiden lisäksi hallituksen jäseniksi valittiin Henrik Huhtaluoma, Jon Ketola, Daniel Orellana, Leevi Seppälä, Elina Sivonen ja Aleksi Uusitalo. Heidän roolinsa määräytyvät myöhemmin, kun uusi hallitus järjestäytyy.
Istuva hallitus onnittelee uusia hallituslaisia!

 

Atkins ry:n hallitus vuodelle 2018

 

– Kim Sundström / Tiedottaja

Atkins ry:n sääntömääräinen syyskokous 2.11.2017

Atkins ry kutsuu jäsenensä yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen 2. marraskuuta klo 18:00 Pasilan kampuksella, luokassa 1001.

Kaikki Atkinsin jäsenet voivat osallistua kokoukseen ja kaikilla jäsenillä on puhe- ja äänioikeus.

Mikäli olet hakemassa hallitukseen, lähetä hakemuksesi etukäteen osoitteeseen hallitus@atkins.fi. Voit kuitenkin myös asettua ehdolle kokouksen aikanakin. Jos et itse pääse paikalle, mutta haluaisit kuitenkin hakea hallitukseen, ilmoita tästä erikseen hakemuksessasi.

Kokouksessa valitaan hallitus toimikaudelle 2018, sekä vahvistetaan yhdityksen talousarvio ja toimintasuunnitelma. Kokouksessa myönnetään myös vastuuvapaus edelliselle hallitukselle. Esityslista alla.

 

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
5. Ilmoitusasiat
6. Vastuuvapauden myöntäminen 2016 vuoden hallitukselle
7. Hallituksen esitys talousarviosta vuodelle 2018
8. Hallituksen esitys toimintasuunnitelmasta vuodelle 2018
9. Hallituksen valinta toimikaudelle 2018
10. Esitys kunniajäsenen nimittämisestä
11. Muut esille tulevat asiat
12. Kokouksen päättäminen

Uudet opiskelijat; tervetuloa Haaga-Heliaan!

Hei ja tervetuloa opiskelemaan!

Me olemme tietojenkäsittelyn aineyhdistys Atkins ry ja olemme Haaga-Heliassa juuri sinua varten! Sivuiltamme löydät kaikenlaista infoa mm. jäseneduista ja Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:stä. Suosittelemme seuraamaan aktiivisesti Työpaikat- sivua, sillä päivitämme sitä jatkuvasti ja siellä on ajoittain aika paljon ilmoituksia!

Toivottavasti näemme jo orientaatioviikolla, mutta viimeistään sitten fuksiaisissa, kun olemme siellä pitämässä rastia! Toivottavasti tulet viihtymään koulussa, yritämme tehdä parhaamme sen eteen 🙂

 

– Kim Sundström, Atkins ry:n tiedottaja

NPG edut kesälle 2017

Hei, toivottavasti teillä kaikilla kesä on alkanut loistavasti!

Kesän aikana kannattaa nauttia ulko-ilmasta ja jos menojalka alkaa vipattaa, niin suosittelemme suuntaamaan Night People Groupin baareihin/yökerhoihin, sillä 1.6.-31.8.2017 välisenä aikana NPG tarjoaa kaikille Atkinsin jäsenille ilmaisen Shine-tason jäsenyyden kolmeksi (3kk) kuukaudeksi! Shine-tason jäsenyydellä saat kaikista normaalihintaisista juomista -15% alennuksen ja erilaisia sisäänpääsy etuja.

Seuraavilla ohjeilla pääset käsiksi tähän jäsenetuun:

 1. Lataa NPG Night Lite sovellus: http://npg.fi/nightlite/ (saatavilla iOS ja Android)
 2. Sunntaa osoitteeseen http://tapahtumat.npg.fi/npgxatkins ja lunasta koodi. Tarkemmat ohjeet löytyvät tästä osoitteesta
 3. Nauti eduistasi 🙂

 

Hyvää ja oikein mukavaa kesän jatkoa kaikille!

– Kim Sundström, Atkins ry:n tiedottaja

Uusia toimihenkilöitä Atkins ry:n hallitukseen

Atkins ry järjesti 23.5.2017 sääntömääräisen kevätkokouksensa, jossa mm. hyväksyttiin vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös. Vuoden 2016 hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus.

Kevätkokouksen yhteydessä valittiin kaksi uutta toimihenkilöä hallitukseen, kun Sergei Pavlov ja Juha-Matti Ohvo lopettivat hallitustyönsä. Hallitukseen uusiksi toimihenkilöiksi valittiin Jon Ketola ja Iiro Alhonen.
Samalla myös puheenjohtajisto päivittyi, kun Tomi Laitila valittiin uudeksi puheenjohtajaksi ja Mikko Hallberg varapuheenjohtajaksi.

Atkins ry haluaa kiittää Sergeitä ja Juha-Mattia kaikesta siitä, mitä ovat yhdistyksen eteen tehneet ja toivottaa heille kaikkea menestystä tulevaisuudessa!

 

– Kim Sundström, Atkins ry:n tiedottaja

Atkins ry:n sääntömääräinen kevätkokous / Atkins ry’s statutory spring meeting 23.5.2017

Atkins ry toivottaa kaikki jäsenensä tervetulleiksi sääntömääräiseen kevätkokoukseensa 23.5. klo 18 alkaen. Kevätkokous tullaan pitämään Pasilan toimipisteessä, luokkatilassa 2204.

Kaikki Atkinsin jäsenet voivat osallistua kokoukseen ja kaikilla jäsenillä on puhe- ja äänioikeus.

Kevätkokouksessa tulemme valitsemaan uuden puheenjohtajan ja uuden sihteerin. Jos olet kiinnostunut hallitushommista ja haluat hakea hallituksen avoinna oleviin paikkoihin, lähetä hakemuksesi etukäteen osoitteeseen hallitus@atkins.fi. Voit myös asettua ehdolle kokouksen aikana. Jos et itse pääse paikalle, mutta haluat kuitenkin hakea hallitukseen, ilmoitathan tästä erikseen hakemuksessasi. Esityslista alla.


Atkins ry welcomes all of it’s members to the statutory spring meeting on 23rd of May at 18:00. Spring meeting is held at Pasila campus, classroom 2204.

All Atkins’s members can participate to the meeting and all members have the right to speak and vote.

In spring meeting we’re going to select a new chairperson and a new secretary. If you’re interested about board activities and you want to apply for open spaces of Atkins’s board, you can send your application to hallitus@atkins.fi before the meeting. You can also apply during the meeting. If you can’t join the meeting, but you would like your application to be heard, inform about this in your application. Agenda listed below in finnish.


Kevätkokouksen esityslista

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen järjestäytyminen
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2016 toimintakertomuksen hyväksyminen
 7. Vuoden 2016 tilipäätöksen hyväksyminen
 8. Vastuuvapauden myöntäminen vuodelle 2016
 9. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta
 10. Puheenjohtajan eron myöntäminen ja uuden puheenjohtajan valinta
 11. Eron myöntäminen hallituksen jäsenille ja hallituksen täydentäminen
 12. Muut esille tulevat asiat
 13. Kokouksen päättäminen

Uusi yhteistyökumppani!

Ylpeänä haluamme esitellä meidän uuden yhteistyökumppanin Dick Johnson Greasy Storen!! Nämä mahtavat tyypit auttavat meitä jatkossa saamaan letit ja parrat kuntoon! Heti alkuun he tarjoavat teille kaikille alennuskoodin jolla 1kk ajan saa ilmaiset postikulut!! Eli mene osoitteeseen www.dickjohnson.fi, valitse kamppeet ja tilauksen yhteydessä iske koodi: ATKINSFREE !! Ei ole sen vaikeampaa!

Verkkosivumme jälleen käytössä!

Hei,

Olemme hiljattain vaihtaneet palveluntarjoajaamme, jonka vuoksi verkkosivumme ja sähköpostimme ovat olleet poissa käytössä jonkin aikaa. Verkkosivujen käyttöönotossa on vielä pieniä työvaiheita jäljellä, mutta muuten sivut toimivat normaalisti ja kaikki tarvittava info on löydettävissä.

Sähköpostiosoitteemme myös toimivat jälleen, joten yleinen sähköposti tulee lähettää jälleen osoitteeseen “hallitus[at]atkins.fi.”

 

Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä! 🙂

Aamudösästä auringonlaskuun

Hei! Mahtavaa että luet tämän tekstin. Kuten lupasin viime kirjoituksessani, kerron teille lisää Atkinsin kuulumisista ja fiiliksistä. Viime tekstistä on jo kuukausi ja todella paljon kaikkea on tapahtunut.

2017 on Atkinsille lähtenyt vahvasti käyntiin yritysyhteistöiden merkeissä. Järjestimme yhteensä kolme ekskursiota Futuricelle (lue tarkemmin tapahtumasta tästä linkistä:http://atkins.fi/2017/01/futuricen-excursio-19-1-2017/), Nordealle ja Reaktorille. Kaikki vierailut olivat todella mainioita ja kiinnostavia, ja paikat saimme täytettyä todella hyvin. Niin yrityksiltä kuin myös osallistujilta tuli paljon hyvää palautetta ja me ollaan todella iloisia että saimme tällaiset mahdollisuudet tarjottua. Meillä on tulossa tapahtuma Academic Workin ja Tiedon kanssa koulun tiloissa, joten opiskelijat pääsevät tutustumaan yritysten toimintaan lähellä opiskelupaikkaa. Tämä auttaa työharjoittelua ja vakituista työpaikkaa etsiviä jäseniämme. Emme ole myöskään unohtanut valmistuvia jäseniämme, vaan haluamme että he integroituvat työelämään hyvin, joten järjestämme IT-tradenomien kanssa yhteisen saunaillan. Siellä jokainen jäsen kuulee IT-tradenomien järjestämistä tapahtumista ja pääsee tutustumaan hallitukseen. Continue reading “Aamudösästä auringonlaskuun”

NPG Edut keväälle

Näin sopivasti hetkeä ennen ystävänpäivää Night People Group tarjoaa Atkinsin jäsenille päivitetyt tarjoukset keväälle!

Tarjouksia voi hyödyntää kuvan mukaisissa paikoissa trol-jäsenkorttia näyttämällä.