NPG edut kesälle 2017

Hei, toivottavasti teillä kaikilla kesä on alkanut loistavasti!

Kesän aikana kannattaa nauttia ulko-ilmasta ja jos menojalka alkaa vipattaa, niin suosittelemme suuntaamaan Night People Groupin baareihin/yökerhoihin, sillä 1.6.-31.8.2017 välisenä aikana NPG tarjoaa kaikille Atkinsin jäsenille ilmaisen Shine-tason jäsenyyden kolmeksi (3kk) kuukaudeksi! Shine-tason jäsenyydellä saat kaikista normaalihintaisista juomista -15% alennuksen ja erilaisia sisäänpääsy etuja.

Seuraavilla ohjeilla pääset käsiksi tähän jäsenetuun:

 1. Lataa NPG Night Lite sovellus: http://npg.fi/nightlite/ (saatavilla iOS ja Android)
 2. Sunntaa osoitteeseen http://tapahtumat.npg.fi/npgxatkins ja lunasta koodi. Tarkemmat ohjeet löytyvät tästä osoitteesta
 3. Nauti eduistasi 🙂

 

Hyvää ja oikein mukavaa kesän jatkoa kaikille!

– Kim Sundström, Atkins ry:n tiedottaja

Uusia toimihenkilöitä Atkins ry:n hallitukseen

Atkins ry järjesti 23.5.2017 sääntömääräisen kevätkokouksensa, jossa mm. hyväksyttiin vuoden 2016 toimintakertomus ja tilinpäätös. Vuoden 2016 hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus.

Kevätkokouksen yhteydessä valittiin kaksi uutta toimihenkilöä hallitukseen, kun Sergei Pavlov ja Juha-Matti Ohvo lopettivat hallitustyönsä. Hallitukseen uusiksi toimihenkilöiksi valittiin Jon Ketola ja Iiro Alhonen.
Samalla myös puheenjohtajisto päivittyi, kun Tomi Laitila valittiin uudeksi puheenjohtajaksi ja Mikko Hallberg varapuheenjohtajaksi.

Atkins ry haluaa kiittää Sergeitä ja Juha-Mattia kaikesta siitä, mitä ovat yhdistyksen eteen tehneet ja toivottaa heille kaikkea menestystä tulevaisuudessa!

 

– Kim Sundström, Atkins ry:n tiedottaja

Atkins ry:n sääntömääräinen kevätkokous / Atkins ry’s statutory spring meeting 23.5.2017

Atkins ry toivottaa kaikki jäsenensä tervetulleiksi sääntömääräiseen kevätkokoukseensa 23.5. klo 18 alkaen. Kevätkokous tullaan pitämään Pasilan toimipisteessä, luokkatilassa 2204.

Kaikki Atkinsin jäsenet voivat osallistua kokoukseen ja kaikilla jäsenillä on puhe- ja äänioikeus.

Kevätkokouksessa tulemme valitsemaan uuden puheenjohtajan ja uuden sihteerin. Jos olet kiinnostunut hallitushommista ja haluat hakea hallituksen avoinna oleviin paikkoihin, lähetä hakemuksesi etukäteen osoitteeseen hallitus@atkins.fi. Voit myös asettua ehdolle kokouksen aikana. Jos et itse pääse paikalle, mutta haluat kuitenkin hakea hallitukseen, ilmoitathan tästä erikseen hakemuksessasi. Esityslista alla.


Atkins ry welcomes all of it’s members to the statutory spring meeting on 23rd of May at 18:00. Spring meeting is held at Pasila campus, classroom 2204.

All Atkins’s members can participate to the meeting and all members have the right to speak and vote.

In spring meeting we’re going to select a new chairperson and a new secretary. If you’re interested about board activities and you want to apply for open spaces of Atkins’s board, you can send your application to hallitus@atkins.fi before the meeting. You can also apply during the meeting. If you can’t join the meeting, but you would like your application to be heard, inform about this in your application. Agenda listed below in finnish.


Kevätkokouksen esityslista

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen järjestäytyminen
 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
 5. Ilmoitusasiat
 6. Vuoden 2016 toimintakertomuksen hyväksyminen
 7. Vuoden 2016 tilipäätöksen hyväksyminen
 8. Vastuuvapauden myöntäminen vuodelle 2016
 9. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta
 10. Puheenjohtajan eron myöntäminen ja uuden puheenjohtajan valinta
 11. Eron myöntäminen hallituksen jäsenille ja hallituksen täydentäminen
 12. Muut esille tulevat asiat
 13. Kokouksen päättäminen

Uusi yhteistyökumppani!

Ylpeänä haluamme esitellä meidän uuden yhteistyökumppanin Dick Johnson Greasy Storen!! Nämä mahtavat tyypit auttavat meitä jatkossa saamaan letit ja parrat kuntoon! Heti alkuun he tarjoavat teille kaikille alennuskoodin jolla 1kk ajan saa ilmaiset postikulut!! Eli mene osoitteeseen www.dickjohnson.fi, valitse kamppeet ja tilauksen yhteydessä iske koodi: ATKINSFREE !! Ei ole sen vaikeampaa!

Verkkosivumme jälleen käytössä!

Hei,

Olemme hiljattain vaihtaneet palveluntarjoajaamme, jonka vuoksi verkkosivumme ja sähköpostimme ovat olleet poissa käytössä jonkin aikaa. Verkkosivujen käyttöönotossa on vielä pieniä työvaiheita jäljellä, mutta muuten sivut toimivat normaalisti ja kaikki tarvittava info on löydettävissä.

Sähköpostiosoitteemme myös toimivat jälleen, joten yleinen sähköposti tulee lähettää jälleen osoitteeseen “hallitus[at]atkins.fi.”

 

Kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä! 🙂

Aamudösästä auringonlaskuun

Hei! Mahtavaa että luet tämän tekstin. Kuten lupasin viime kirjoituksessani, kerron teille lisää Atkinsin kuulumisista ja fiiliksistä. Viime tekstistä on jo kuukausi ja todella paljon kaikkea on tapahtunut.

2017 on Atkinsille lähtenyt vahvasti käyntiin yritysyhteistöiden merkeissä. Järjestimme yhteensä kolme ekskursiota Futuricelle (lue tarkemmin tapahtumasta tästä linkistä:http://atkins.fi/2017/01/futuricen-excursio-19-1-2017/), Nordealle ja Reaktorille. Kaikki vierailut olivat todella mainioita ja kiinnostavia, ja paikat saimme täytettyä todella hyvin. Niin yrityksiltä kuin myös osallistujilta tuli paljon hyvää palautetta ja me ollaan todella iloisia että saimme tällaiset mahdollisuudet tarjottua. Meillä on tulossa tapahtuma Academic Workin ja Tiedon kanssa koulun tiloissa, joten opiskelijat pääsevät tutustumaan yritysten toimintaan lähellä opiskelupaikkaa. Tämä auttaa työharjoittelua ja vakituista työpaikkaa etsiviä jäseniämme. Emme ole myöskään unohtanut valmistuvia jäseniämme, vaan haluamme että he integroituvat työelämään hyvin, joten järjestämme IT-tradenomien kanssa yhteisen saunaillan. Siellä jokainen jäsen kuulee IT-tradenomien järjestämistä tapahtumista ja pääsee tutustumaan hallitukseen. Continue reading “Aamudösästä auringonlaskuun”

NPG Edut keväälle

Näin sopivasti hetkeä ennen ystävänpäivää Night People Group tarjoaa Atkinsin jäsenille päivitetyt tarjoukset keväälle!

Tarjouksia voi hyödyntää kuvan mukaisissa paikoissa trol-jäsenkorttia näyttämällä.

 

Futuricen excursio 19.1.2017

Atkins ry järjesti Futuricen kanssa jäsenilleen yritysvierailun Futuricen Helsingin toimipisteeseen 19.1.2017. Viime vuonna emme saaneet järjestettyä ainuttakaan yritysvierailua, joten syystäkin odotimme tapahtumaa innolla. Alkuun ilmassa oli hieman epävarmuutta tapahtuman houkuttelevuuden suhteen, koska joskus yritysvierailut eivät ole vetäneet niin hirveästi väkeä paikalle, mutta pari päivää ennen excusiota hallituksemme sai aihetta pienelle tuuletukselle, sillä tapahtuman suosio yllätti odotuksemme ja osallistujakiintiö meni täyteen. Mahtava juttu, että tällaisille tapahtumille onkin kysyntää.

Continue reading “Futuricen excursio 19.1.2017”

Reaktorin kesätyöt 2017 ja Katapult -ohjelma intohimoisille koodaajille!

Heippa kaikki!

Nyt kun kouluvuosi on lähtenyt liikkeelle ja talvinen viima kylmentää on hyvä miettiä tulevaa kesää ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Haemme kesätöihin Reaktorille innokkaita ja oppimiskykyisiä koodareita 10-15 sekä mahdollisuuksien mukaan 1-2 suunnittelijaa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, jossa ammattilaiset tukevat sinun kehittymistäsi. Hakuaika päättyy helmikuun lopussa, mutta täytämme paikat heti eli kannattaa olla nopea! Täältä löydät lisätietoa: www.reaktor.com/summerjob

Jos olisit valmis aloittamaan täysipäiväiset työt jo nopeammin, sinulla on perustaidot koodaamisesta ja intohimoa kasvaa alan ammattilaiseksi niin tsekkaa Reaktorin Katapult -ohjelma, jonka hakuaika päättyy jo 5.2. https://www.reaktor.com/careers/devaajalupauksia-reaktor-katapult-ohjelmaan/

Parhain terkuin,
Reaktorin jengi

Vanhaa ja tulevaa.

Hei!

Minun nimeni on Sergei ja olen tämän vuoden hallituksen puheenjohtaja. Tämä kausi hallituksessa on minulle kolmas, toinen puheenjohtajana. Heti näin vuoden alkuun, haluaisin kertoa teille tiiviisti mitä kaikkea ollaan tehty viime vuonna ja mitä tullaan tekemään tänä vuonna. Näin saatte paremman kuvan siitä, mitä meidän toiminta on pitänyt sisällään.

Vuosi 2016 oli haastava vuosi kaikin puolin, mutta onnistumia oli ja reilusti. Suurin osa tuloksista näkyy tänä vuonna, mutta työt sen eteen hallitus on tehnyt viime vuonna.
Vuoden alussa päätimme yrittää muuttaa toimintaa ja jättää osan perinteistä taakse. Halusimme tarjota jäsenillemme tasokasta palvelua ja näyttää kaikille että me ollaan se iso, vahva ja ammattitaitoinen yhdistys täällä Haaga-Heliassa. Elämämme helpostukseski aloitimme heti keväällä yhteistyön Night People Groupin kanssa ja heidän avulla saimmekin loppuvuodesta paljon sulavamman tapahtumien suhteen. Perinteisistä tapahtumista yritimme pitää kiinni, kuitenkin pientä uudistusta väliin heittäen. Perinteisesti osallistuimme Helgan Fuksiaisiin keväällä ja syksyllä, sekä ensimmäistä kertaa Laureamkon Fuksiaisiin syksyllä. Meininki oli molemmissa aivan huikea. Vappuna oltiin myös täysillä mukana järjestämällä Kantsu Haltuun ja pitämällä rasti Kastajaisissa. Vuosijuhlat olivat menestykkäät, myivät loppuun todella nopeasti ja lopputulos oli aivan mahtava. Joulukuussa osallistuimme myös mahtavaan Opiskelijoiden Jouluhimmeliin, joka on ainakin minun opiskelijauran kohohetki. Voin siitä projektista puhua ylpeydellä kymmeniä ja kymmeniä kertoja, kunhan saan luvan.

Continue reading “Vanhaa ja tulevaa.”