Reaktorin kesätyöt 2017 ja Katapult -ohjelma intohimoisille koodaajille!

Heippa kaikki!

Nyt kun kouluvuosi on lähtenyt liikkeelle ja talvinen viima kylmentää on hyvä miettiä tulevaa kesää ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Haemme kesätöihin Reaktorille innokkaita ja oppimiskykyisiä koodareita 10-15 sekä mahdollisuuksien mukaan 1-2 suunnittelijaa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, jossa ammattilaiset tukevat sinun kehittymistäsi. Hakuaika päättyy helmikuun lopussa, mutta täytämme paikat heti eli kannattaa olla nopea! Täältä löydät lisätietoa: www.reaktor.com/summerjob

Jos olisit valmis aloittamaan täysipäiväiset työt jo nopeammin, sinulla on perustaidot koodaamisesta ja intohimoa kasvaa alan ammattilaiseksi niin tsekkaa Reaktorin Katapult -ohjelma, jonka hakuaika päättyy jo 5.2. https://www.reaktor.com/careers/devaajalupauksia-reaktor-katapult-ohjelmaan/

Parhain terkuin,
Reaktorin jengi