Aamudösästä auringonlaskuun

Hei! Mahtavaa että luet tämän tekstin. Kuten lupasin viime kirjoituksessani, kerron teille lisää Atkinsin kuulumisista ja fiiliksistä. Viime tekstistä on jo kuukausi ja todella paljon kaikkea on tapahtunut.

2017 on Atkinsille lähtenyt vahvasti käyntiin yritysyhteistöiden merkeissä. Järjestimme yhteensä kolme ekskursiota Futuricelle (lue tarkemmin tapahtumasta tästä linkistä:http://atkins.fi/2017/01/futuricen-excursio-19-1-2017/), Nordealle ja Reaktorille. Kaikki vierailut olivat todella mainioita ja kiinnostavia, ja paikat saimme täytettyä todella hyvin. Niin yrityksiltä kuin myös osallistujilta tuli paljon hyvää palautetta ja me ollaan todella iloisia että saimme tällaiset mahdollisuudet tarjottua. Meillä on tulossa tapahtuma Academic Workin ja Tiedon kanssa koulun tiloissa, joten opiskelijat pääsevät tutustumaan yritysten toimintaan lähellä opiskelupaikkaa. Tämä auttaa työharjoittelua ja vakituista työpaikkaa etsiviä jäseniämme. Emme ole myöskään unohtanut valmistuvia jäseniämme, vaan haluamme että he integroituvat työelämään hyvin, joten järjestämme IT-tradenomien kanssa yhteisen saunaillan. Siellä jokainen jäsen kuulee IT-tradenomien järjestämistä tapahtumista ja pääsee tutustumaan hallitukseen.

Tapahtumien suhteen olemme lähteneet tähän vuoteen paljon vahvemmin ja kasvattaneet niiden määrää huikeasti. Vuoden ensimmäinen tapahtuma järjestettiin 15.2 Ystävänpäivä– bileiden muodossa ja siellä oli mukavasti ihmisiä viettämässä ystävänpäivää meidän kanssa. Heti sen jälkeen myyntiin tulivat liput Atkinsin The Partyyn, joka on aivan uusi konsepti. Nimittäin tapahtumasta kerrottiin vain päivämäärä ja lipun hinta, kaikki muut tiedot selvisivät vasta sen jälkeen kun lippu oli ostettu. Näin ollen ihmisten oli pakko luottaa meihin ja lähteä mukaan sokkona. Kaikki liput kuitenkin myytiin loppuun heti ensimmäisen päivän aikana, joten bileet tulevat olemaan aivan huikeat. Kevään mittaan tapahtumia tulee lisää ja me laskettiinkin hallituksen kanssa, että ensi viikosta lähtien aina vappuun asti, meillä ei ole yhtäkään tyhjää viikkoa! Näin iso työmäärä vaatii paljon aikaa, mutta lopputulos on aina se tärkein!

Koulutuspoliittisesti olemme myös olleet aktiivisia. Vuoden ensimmäinen JOOP-kokous oli viikko sitten ja siellä pääsimme kertomaan koulun johdolle meidän tilanteesta. Kehuja tuli rehtorilta etenkin yritysyhteistöiden suhteen. On todella tärkeää tarjota opiskelijoille mahdollisuus saada jalka oven väliin työelämään, koska työnhaku voi todella usein olla rankkaa ja voimia vievää. Kävimme myös tapaamassa BITE koulutusohjelman päällikköä ja juttelimme yhteistyön parantamisesta jatkossa. Keskustelu oli todella tärkeä meille, koska valitettavasti BITE -opiskelijoiden aktiivisuus on ollut pienempää kuin TIKO -opiskelijoiden ja me haluamme, että kaikki opiskelijamme saavat meidän työstä hyödyn samalla tavalla tasavertaisesti. Jatkossa sitten tulemme panostamaan siihen entistä enemmän.

Pääpiirteissä viime kuukausi meille oli tässä. Paljon ollaan käyty kokouksissa, brainstormattu erilaisia tapahtumaideoita ja käyty sähköpostisotia. Palaan aiheeseen taas noin kuukauden päästä. Siihen mennessä seuratkaa meitä facebookista, snapchatistä ja instagramista!
Seuraavaan kertaan.

– Sergei Pavlov, hallituksen puheenjohtaja