Jäsenyys

Atkins ryn edut

Atkins ryn jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan Atkins ry:n järjestämiin jäsentapahtumiin, kuten jäseniltoihin.   Pääset osallistumaan ekskursioihin, joita Atkins järjestää eri yritysten kanssa   Jäsenenä saat ostettua bileliput jäsenhintaan. Myös esimerkiksi vuosijuhlissa on jäsenillä edullisempi hinta.  

Yhdistys tarjoaa kaikille tietojenkäsittelynopiskelijoille PartySimulator-passit. Keräämällä 10 kuittausta passiin saa mahtavan PartySimulator-merkin. Lisätietoja saa omilta tutoreilta.

 

TROL ry:n edut

TROL ryllä on 3 jäsenyystasoa. Jäsenedut eroavat tasosta riippuen. Edut ovat lueteltuna alhaalla.  

Hopea-jäsenyysedut

Hopea-tason jäsenen edut ja palvelut:

 • Tradenomiopiskelijan edunvalvonta työelämäkysymyksissä ja koulutuspolitiikassa
 • Työsuhdelakimiesten neuvontapalvelut (esim. työsopimuksen solmiminen, työaikakysymykset, vuosiloman määräytyminen, irtisanomisperusteet, työsuhteen ongelmatilanteet) HUOM! Hopea-tason jäsen saa ainoastaan neuvontaa, kulta-tason ja mustan tason jäsenten osalta ongelmatilanteissa asia selvitetään loppuun saakka.
 • Palkkaneuvonta
 • Opiskelijatapahtumat ympäri Suomen (Tradenologia, tradenomiwappu, koulutukset, valmistuvien tilaisuudet  ja oman ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijayhdistyksen lukuista tapahtumat)
 • Akavan opiskelijatoiminta
 • Tradenomi-lehti
 • Kauppalehti maksutta neljän kuukauden ajaksi. Lehtietu koskee 1.-4. vuosikurssin opiskelijoita. Lehden tilausjakso aukeaa loka-marraskuun aikana. Tästä tiedotetaan jäseniä sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Tilauksen voi siis tehdä kerran vuodessa.
 • Oppaat ja julkaisut (esim. tradenomiopiskelijan työelämäopas, opiskelijatutkimukset)
 • Tradenomilakki edullisempaan jäsenhintaan
 • Lomamökit edullisempaan vuokrahintaan Rukalla, Levillä ja Tahkolla
 • Alennusta If Vahinkovakuutusyhtiön vakuutuksista
 • A-lomien palvelut (mm. lomamökkejä eri puolilla Suomea, alennusta hostelleista ja leirintäalueista)

Jäsenyys on maksuton. HUOM! Hopea-jäsenen jäsenedut ovat käytössä 18 kuukauden ajan liittymisestä. Jotta on tämän jälkeen oikeutettu käyttämään jäsenetuja, tulee jäsenyys päivittää kulta- tai musta-tasolle. Jäsenyys kannattaa päivittää kulta-tasolle jo aiemmin, jolloin saa laajemmat palvelut käyttöönsä 9 euron vuosihintaan ja musta-tasolle heti, kun menee kesätöihin, osa-aikatöihin (vähintään 18 tuntia viikossa) tai palkalliseen harjoitteluun.

Kulta-jäsennysedut

Kulta-tason jäsenille Hopean lisäksi:

Jäsenmaksun suuruus on 9 e vuodessa.

Musta-jäsenyysedut

Musta-tason jäsenyys on all-inclusive! Hopea- ja kulta-tasojen etujen lisäksi:

Työttömyyskassan jäsenyysehtojen vuoksi mustan tason jäseneksi liittyminen edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta. Palkattoman työharjoittelun aikana ei ole mahdollista liittyä työttömyyskassaan.

Jäsenmaksun suuruus on 114 e vuodessa.

 

Miten liityn?

Jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi sähköisellä liittymislomakkeella.

Voit myös tulostaa ja täyttää liittymislomakkeen. Lähetä allekirjoitettu lomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen toimisto@tral.fi tai postita se osoitteeseen Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki.

Mikä on TROL ry.?

Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry on valtakunnallinen tradenomiopiskelijoiden edunvalvontajärjestö, jonka jäseneksi voivat liittyä kaikki tradenomi- ja BBA- opiskelijat. TROL on Tradenomiliitto TRAL ry:n itsenäinen jäsenliitto.