Jäsenyys

Atkins ryn edut

Atkins ryn jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan Atkins ry:n järjestämiin jäsentapahtumiin, kuten jäseniltoihin.


Pääset osallistumaan ekskursioihin, joita Atkins järjestää eri yritysten kanssa


Jäsenenä saat ostettua bileliput jäsenhintaan. Myös esimerkiksi vuosijuhlissa on jäsenillä edullisempi hinta.


Yhdistys tarjoaa kaikille tietojenkäsittelynopiskelijoille Tikomon-passit. Keräämällä 10 kuittausta passiin saa mahtavan Tikomon-merkin. Lisätietoja saa omilta tutoreilta.


TROL ry:n edut

TROL ryllä on 3 jäsenyystasoa.

Jäsenedut eroavat tasosta riippuen. Edut ovat lueteltuna alhaalla.Hopea-jäsenyysedut

Hopea-tason jäsenen edut ja palvelut:

 • Tradenomiopiskelijan edunvalvonta työelämäkysymyksissä ja koulutuspolitiikassa
 • Työsuhdelakimiesten neuvontapalvelut (esim. työsopimuksen solmiminen, työaikakysymykset, vuosiloman määräytyminen, irtisanomisperusteet, työsuhteen ongelmatilanteet) HUOM! Hopea-tason jäsen saa ainoastaan neuvontaa, kulta-tason ja mustan tason jäsenten osalta ongelmatilanteissa asia selvitetään loppuun saakka.
 • Palkkaneuvonta
 • Opiskelijatapahtumat ympäri Suomen (Tradenologia, tradenomiwappu, koulutukset, valmistuvien tilaisuudet  ja oman ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijayhdistyksen lukuista tapahtumat)
 • Akavan opiskelijatoiminta
 • Tradenomi-lehti
 • Kauppalehti maksutta neljän kuukauden ajaksi. Lehtietu koskee 1.-4. vuosikurssin opiskelijoita. Lehden tilausjakso aukeaa loka-marraskuun aikana. Tästä tiedotetaan jäseniä sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Tilauksen voi siis tehdä kerran vuodessa.
 • Oppaat ja julkaisut (esim. tradenomiopiskelijan työelämäopas, opiskelijatutkimukset)
 • Tradenomilakki edullisempaan jäsenhintaan
 • Lomamökit edullisempaan vuokrahintaan Rukalla, Levillä ja Tahkolla
 • Alennusta If Vahinkovakuutusyhtiön vakuutuksista
 • A-lomien palvelut (mm. lomamökkejä eri puolilla Suomea, alennusta hostelleista ja leirintäalueista)

Jäsenyys on maksuton. HUOM! Hopea-jäsenen jäsenedut ovat käytössä 18 kuukauden ajan liittymisestä. Jotta on tämän jälkeen oikeutettu käyttämään jäsenetuja, tulee jäsenyys päivittää kulta- tai musta-tasolle. Jäsenyys kannattaa päivittää kulta-tasolle jo aiemmin, jolloin saa laajemmat palvelut käyttöönsä 9 euron vuosihintaan ja musta-tasolle heti, kun menee kesätöihin, osa-aikatöihin (vähintään 18 tuntia viikossa) tai palkalliseen harjoitteluun.

Kulta-jäsennysedut

Kulta-tason jäsenille Hopean lisäksi:

Jäsenmaksun suuruus on 9 e vuodessa.

Musta-jäsenyysedut

Musta-tason jäsenyys on all-inclusive! Hopea- ja kulta-tasojen etujen lisäksi:

Työttömyyskassan jäsenyysehtojen vuoksi mustan tason jäseneksi liittyminen edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta. Palkattoman työharjoittelun aikana ei ole mahdollista liittyä työttömyyskassaan.

Jäsenmaksun suuruus on 114 e vuodessa.Dick Johnsonin edut

Dick Johnson tajoaa kaikille Atkinsin jäsenille ilmaiset postikulut alennuskoodilla ATKINSFREE ! Koodi on voimassa 1kk ajan osoitteessa www.dickjohnson.fi!NPG:n edut

Night People Group tarjoaa kaikille Atkinsin jäsenille mahtavia etuja koko loppuvuoden ajan. Etuja voi hyödyntää vilauttamalla Tradenomikorttia joka löytyy sähköisestä lompakosta. Edut ovat voimassa 30.4. asti!Miten liityn?

Jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi sähköisellä liittymislomakkeella.

Voit myös tulostaa ja täyttää liittymislomakkeen. Lähetä allekirjoitettu lomake sähköpostin liitteenä osoitteeseen toimisto@tral.fi tai postita se osoitteeseen Ratavartijankatu 2, 00520 Helsinki.

Mikä on TROL ry.?

Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry on valtakunnallinen tradenomiopiskelijoiden edunvalvontajärjestö, jonka jäseneksi voivat liittyä kaikki tradenomi- ja BBA- opiskelijat. TROL on Tradenomiliitto TRAL ry:n itsenäinen jäsenliitto.