Työpaikat

Scaleup Data Strategist, Kasvuryhmä

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/scaleup-data-strategist/

 

Kasvuryhmä on kunnianhimoisten scaleup-yritysten johtajien perustama voittoa tavoittelematon liike. Me haluamme muuttaa maailmaa – ei mitään sen vähempää. Lyhyen aikavälin tavoitteemme on luoda Suomeen 10 miljardia euroa uutta liikevaihtoa, muuttaa bisnesmaailman ilmapiiriä ja kulttuuria sekä toimia edelläkävijänä uudenlaiselle johtamiselle.

Ryhmä aloitettiin vuonna 2015 87 jäsenyrityksen pilotilla. Tänä päivänä Kasvuryhmä käsittää 187 scaleup-yritystä, eli 7% kaikista Suomen 2300:sta 10-1000 M€ liikevaihdon omaavasta yrityksestä. Jäsenistön yhteenlaskettu liikevaihto on 12 Mrd €. Kahdessa vuodessa Kasvuryhmä on muodostunut jäsenilleen tärkeäksi vertaistukiverkostoksi. Scaleup-yritystemme kasvuvauhti on yli kaksinkertaistunut toimintamme aikana 4 prosentista 9 prosenttiin, kun Suomen keskisuurten yritysten keskiarvo on n. 0.5%. Tutustu tarkemmin Kasvuryhmään täällä: https://www.kasvuryhma.fi/.

 

 

Kasvuryhmän ydintoiminta perustuu kokemustenvaihdolle. Rakennamme tällä hetkellä kasvun sanakirjaa, johon tallennamme nämä kullanarvoiset kokemukset ja luomme rakenteen johon mallintaa scaleup-toimitusjohtajien haasteet ja kokemukset. Sanakirjaa tulevat hyödyntämään uudet digitaaliset tuotteet ja palvelut, jotka mahdollistavat kokemusten vaihtamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Tätä digitaalista murrosta toteuttamaan tarvitsemme nyt tiimiimme uuden avainpelaajan, jossa yhdistyy business-osaaja, datatieteilijä ja tekninen arkkitehti!

Scaleup Data Strategistina ymmärrät asiakkaiden bisnestä ja liiketoimintalogiikkaa, mutta samalla sinulla on myös riittävästi teknistä ymmärrystä taittaa data tarvittavaan muotoon. Haluat tuoda kaaokseen järjestystä ja viedä datajohtamisemme uudelle tasolle luomalla fiksuja analyyseja jäseniemme dataa käyttäen. Sinulla on sormi pulssilla tärkeiden KPI-mittareiden valvomisessa ja varmistat omalta osaltasi, että Kasvuryhmä tekee datan näkökulmasta hyviä päätöksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Jaat Kasvuryhmän mission yrittäjyyden tuomisesta takaisin yrityksiin ja haluat luoda Suomeen maailman parhaan scaleup-ekosysteemin. Haluat omalla työlläsi tuottaa merkittävää lisäarvoa Kasvuryhmän toiminnalle.
 • Olet kiinnostunut tiedon järjestämiseen liittyvästä metodiikasta ja kykenet rakentamaan strategisia suunnitelmia. Sinua kiinnostaa datatiede, koneoppiminen ja tiedonhallinta, mutta viihdyt paremmin strategisemmassa ja kokonaisvaltaisemmassa roolissa.
 • Kykenet oma-aloitteisesti ja yrittäjähenkisellä asenteella luomaan ideoista projekteja ja luotsaamaan niitä itsenäisesti läpi. Etuna nähdään kokemus start up -maailmasta tai oman yrityksen perustamisesta.
 • Sinulla on riittävän syvällinen liiketoimintaosaaminen, jotta voit omaksua jäsentemme haasteet, kategorisoida niitä ja luoda rakennetta kokemusten ja haasteiden ympärille.
 • Hallitset kattavan työkalupakin, jolla käsitellä dataan liittyviä ongelmia. Osaat ohjelmoida ainakin jollain kielellä, ja uuden järjestelmän tai ohjelmointikielen haltuunotto tuntuu luontevalta.
 • Toimit tehokkaasti ympäristössä, jossa mennään lujaa eteenpäin ja dataan liittyvät rakenteet eivät koskaan ole täysin valmiita.

Kasvuryhmä tarjoaa:

 • Pienen start up -henkisen tiimin, jonka jäsenenä pääset mukaan suuren ja merkityksellisen liikkeen keskiöön.
 • Mahdollisuuden kehittää oman vastuualueesi ohella Kasvuryhmän strategiaa ja tulevaisuutta.
 • Maailman parhaan johtamiskoulun, jossa olet mukana fasilitoimassa suljettujen ovien tapaamisia, joissa Suomen parhaat toimitusjohtajat avaavat haavoittuvasti omaa liiketoimintaansa.
 • Vapaat kädet hyödyntää uusinta teknologiaa ja kehittää sen avulla yhdessä kanssamme maailman parhaita teknisiä ratkaisuja tiedonhallintaan ja tekoälyä uusiin digitaalisiin tuotteisiin. Tässä roolissa kasvat dataosaajaksi, jolla on timanttinen liiketoiminnallinen ymmärrys ja johtajuustaidot.
 • Kilpailukykyisen palkan, itseohjautuvan kulttuurin ja paljon vapautta työn tekemiseen.

Innostuitko? Vaikka et vielä täyttäisikään kaikkia vaatimuksia, niin Kasvuryhmä tarjoaa sinulle hedelmällisen ympäristön, jossa pääset kehittymään. Kysy lisää pistämällä datasta ja teknologiasta vastaavalle Marko Oksaselle soittopyyntö tekstarilla numeroon: 041 547 8801. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat aTalentin Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi).

Hae tehtävään viimeistään tiistaina 28.11.2017 lähettämällä hakemus, jossa perustelet lyhyesti mikä Kasvuryhmässä ja tehtävässä kiinnostaa. Liitä mukaan lisäksi ansioluettelo tai ajantasalla oleva LinkedIn-profiili. Hakulinkin löydät täältä: https://apply.atalent.fi/kasvuryhma-scaleup-data-strategist-11-2017.

Back-End kehittäjä, Roima Intelligence Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/back-end-kehittaja-quintiq-tiimiin-espooseen/14997164

 

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä oliopohjaisessa suunnitteluympäristössä joko töiden tai harrastuneisuuden kautta? Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa sekä tehostamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja? Mikäli vastasit kyllä, tässä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi. Academic Work etsii nyt kokoaikaista ohjelmistokehittäjää asiakasyrityksensä Roima Intelligence Oy:n kansainväliseen Quintiq-tiimiin.

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Back End-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Roima Intelligence Oy.

Työtehtävät

Roima Intelligence on voimakkaasti kasvava, Suomen johtavien teollisuusyritysten tuottavuuskumppani, joka tuottaa yrityksille parempaa kannattavuutta lisäämällä älykkyyttä tuotehallintaan, toimitusketjuun ja valmistusprosesseihin.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ohjelmistokehittäjänä osana Roima Intelligence Oy:n kansainvälistä Quintiq-tiimiä. Pääset työstämään mielenkiintoisia projekteja, hyödyntämään suunnittelutaitojasi sekä tehostamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja käyttäen oliopohjaisia back-end teknologioita. Tiimisi päävastuuna on Quintiq-ratkaisujen suunnittelu ja implementointi tunnetuille ja globaalisti toimiville teollisuusyrityksille.

Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta sekä aikaisempaa kokemusta ohjelmointikehityksestä oliopohjaisessa suunnitteluympäristössä joko töiden tai harrastuneisuuden kautta. Tämän lisäksi sinulta löytyy ymmärrystä tietokantaympäristöistä ja puhut sujuvasti suomea sekä englantia. Tulet toimimaan asiakasrajapinnassa, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua saavuttaa tuloksia tiimityöllä. Ennen kaikkea haluat kuitenkin oppia uutta sekä päästä osaksi Roima Intelligence Oy:n Quintiq-tiimiä!

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
 • Osaamista jostain oliopohjaisesta ohjelmointikielestä (Esim. Java, C++,C# tai Python)
 • Ymmärrystä tietokantaympäristöistä
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta MS SQL-tietokannasta ja/tai kiinnostusta optimointia sekä matemaattisia algoritmeja kohtaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Roima Intelligence on voimakkaasti kasvava, Suomen johtavien teollisuusyritysten tuottavuuskumppani ja näköalapaikka koko toimialalle. Roima Intelligence tuottaa yrityksille parempaa kannattavuutta lisäämällä älykkyyttä tuotehallintaan, toimitusketjuun ja valmistusprosesseihin. Ratkaisujemme ja palveluittemme avulla yritykset voivat entistä kustannustehokkaammin optimoida valmistuksen ja koko toimitusverkon, nostaa asiakastyytyväisyyttä ja siten saada kilpailuetua.

Lähitukihenkilö, Elisa Appelsiini

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/lahituki-asiantuntija-elisa-appelsiinille/14997108

 

Viihdytkö teknisten kysymysten parissa ja asiakastyöstä? Etsimme kokoaikaista lähitukihenkilöä Elisa Appelsiinille. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden IT-tehtävistä kiinnostuneelle kehittää taitojaan viihtyisässä työympäristössä. Työ vaatii aiempaa kokemusta IT-tuen tehtävistä. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa heti!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista lähitukihenkilöä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään asiantuntijana asiakasyrityksessämme.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Elisa Appelsiinin asiakastuen lähitukitehtävissä. Tulet työskentelemään Elisa Appelsiinin asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla, asiakkaat ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten et tarvitse työssä autoa. Tehtävä on kokoaikainen, ja sinut perehdytetään tehtävään hyvin. Tehtävässä sinulla on hieno mahdollisuus päästä kehittymään asiakastyössä sekä kasvattamaan asiantuntijuuttasi. Elisa Appelsiinin lähitukitehtävässä on tärkeää innostunut ja kiinnostunut asenne, sekä asiakastyötä että teknisiä ongelmia kohtaan. Tykkäät toimia asiakkaiden kanssa, ja asiakaspalvelusi on ensiluokkaista.

 • Lähituen työtehtävät
 • Sijainti vaihtelee pääkaupunkiseudulla, Elisa Appelsiinin asiakkailla
 • Asiakaslähtöinen työskentely Oletko kiinnostunut käyttämään ongelmanratkaisutaitojasi ja samanaikaisesti palvelemaan asiakkaita? Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ammatillisesti osana ammattitaitoista asiakas- ja lähitukitiimiä.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on tehnyt asiakas- tai lähitukitehtäviä aiemmin. Sinulla on erinomaiset perustiedot IT tuen työtehtävistä. Olet tehnyt vianselvitystä ja koneiden asennusta. Sinulle on Active Directory sekä SCCM tuttuja. Henkilönä olet sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen, eikä sinulla mene sormi suuhun vaativassakaan tilanteessa. Et pelkää tarttua tehtäviin ja olet työntekijänä oma-aloitteinen. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista, englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutus
 • Aiempaa työkokemusta asiakas- tai lähitukitehtävistä
 • Kokemusta Active Directorysta ja SCCM:sta
 • Into oppia uutta ja miettiä vaativampiinkin kysymyksiin ratkaisuja
 • Sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen asenne

Aloitus: Mahdollisimman pian / Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta aloituksesta

Paikka: Helsinki / Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Elisa Appelsiini on korkean osaamisen IT-palvelutalo. Yli 350 IT-alan ammattilaisen voimin tuotamme monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus-, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja.

Kehitämme myös asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita. Toimintamme perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aidosti asiakaslähtöiseen toimintaan. Elisa Appelsiinissa uskotaan, että tyytyväisen asiakkaan taustalla on hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö.

Backend Developer & Big Data Engineer & Fullstack Developer & Web UI Developer, Kamu

https://atalent.fi/easyanticheat-is-now-kamu/

 

EasyAntiCheat is now Kamu

If you’ve spent time on your computer playing, for example CS or other multiplayer games, you have probably come across players who have ruined your gaming experience by cheating or hacking. To battle against this, Kamu (previously known as EasyAntiCheat) was established by entrepreneurial gamers in 2013 and it exists around a shared love of gaming, excellence, and technology.

Kamu is now growing the team significantly as they are branching out with new services beyond game security.

;KAMU_LYFE

Kamu is a diverse company with people from 10 nationalities. It is a flat organization where no one tells you what to do or how to do it. This means knowing how to work independently and managing your own work is crucial. It doesn’t matter if you are doing your work  in the early morning or late at night as long as do your thing and do it well. If you put an all-nighter and don’t want to go home, Kamu has even provided some beds at the office for the weary ones. Kamu believes that colleagues that play together, stay together, so be ready for some gaming sessions, sports and drinks (Gin-based drinks are preferred), and a whole lot of action and ass-kicking.

You can also check out what aTalent’s talents of the Month – Markus Nummela and Richard Deist have to say in our blog about working in Kamu.

GOING BEYOND GAME SECURITY

As said Kamu’s growth continues and they are now looking for ways to expand beyond game security. Because of this, they are recruiting new talents for multiple positions.  If you have mad skills for example with backend systems, Java, Kafka and any serialization framework, Python, UX/UI, you dare to look at things differently and you think that you would be a great addition to Kamu’s growing team of humble, hungry and razor-sharp people, check out these open positions and apply!

Junior Java-ohjelmistokehittäjä, Alma Mediapartners Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-ohjelmistokehittaja-tampereelle/14997078

 

Oletko vastavalmistunut tai urasi alkuvaiheessa oleva ohjelmistokehittäjä? Etsitkö mahdollisuutta päästä oppimaan ja luomaan uutta innovatiivisessa työyhteisössä? Etsimme Junior Java-ohjelmistokehittäjää asiakasyrityksellemme Alma Medialle Tampereelle! Mikäli sinulta löytyy ennakkoluulotonta asennetta ja harrastuneisuudesta tai koulutuksesta hankittua Java-osaamista, niin hae tehtävään mahdollisimman nopeasti – etenemme hakuprosessissa nopealla aikataululla!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Java-ohjelmistokehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Alma Mediapartners Oy.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä toimit osana ohjelmistokehitystiimiä ensisijaisesti Java-pohjaisten aineistonsiirtosovellusten parissa. Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät palvelujen ja palvelinten keskinäisen kommunikaation kehittämiseen ja ylläpitoon. Olet myös mukana kehittämässä uutta Wordpress-alustalla toimivaa MaaS-liiketoimintaa. Tehtävä tarjoaa myös mainion mahdollisuuden kehittää Amazon Web Services -ylläpitoon (AWS) liittyvää osaamistasi. Tulet toimimaan monipuolisessa, osaamistasi kehittävässä sekä sopivasti haasteita tarjoavassa työnkuvassa ja vastapainoksi asiakasyrityksemme tarjoaa työporukan, jossa nauru on herkässä. Tulet toimimaan osana 30 hengen työporukkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen, kehitetään yhdessä uutta ja tuetaan toisten kehittymistä alan ammattilaiseksi. Työajat ja työskentelymuodot ovat joustavia.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Java-pohjaisten aineistonsiirtosovellusten kehittäminen ja ylläpito
 • AWS-palvelinten ylläpito ja kehitys
 • uuden Wordpress-pohjaisen MaaS-liiketoiminnan kehittämiseen osallistuminen

Tehtävä sopii sinulle joka etsit mahdollisuuksia viedä eteenpäin omaa uraa ohjelmistokehittäjänä. Tehtävä tarjoaa monipuolisia haasteita, mutta myös tilaa oppia osana osaavaa tiimiä.

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme henkilö, jos olet IT-alan korkeakoulutettu tai olet viimeistelemässä esimerkiksi AMK-opintojasi. Teet töitä omatoimisesti ja tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti. Sinulle on karttunut hyvät taidot Javasta työkokemuksen, koulutuksen ja/tai harrastuneisuuden kautta, ja olet valmis oppimaan uutta. Emme odota, että olet päässyt kokeilemaan kaikkia asiakkaallamme käytössä olevia teknologioita, mutta toivomme, että olet valmis ottamaan vastuuta kehittymisestäsi. Pieni ohjelmistokehitystiimi on kansainvälinen, joten kommunikoit hyvin sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • soveltuva koulutustausta (esim. IT-alan korkeakoulutus tai opinnot loppusuoralla)
 • oma-aloitteinen ja ennakkoluuloton asenne
 • hyvää perusosaamista Javasta
 • hyvä kielitaito suomeksi ja englanniksi

Eduksi katsotaan myös, jos hallitset Amazon Web Services (AWS) –palvelun perusteet. Tärkeintä on kuitenkin innokas ja oma-aloitteinen asenne, ja halu oppia uutta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Tampere

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Alma Mediapartners Oy on Alma Media -konsernin autoalan verkkopalveluliiketoimintaan keskittynyt sovelluskehitysyksikkö, jonka tunnettuja tuotteita ovat esimerkiksi Etuovi.com ja Vuokraovi.com. Heidän toiminnanohjausjärjestelmänsä Autosofta on käytössä 300 autoliiketoimintapisteessä Suomessa.

Jr. Sovelluskehittäjä .NET-kehitystyöhön ja ylläpitoon Helsinkiin

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-sovelluskehittaja-net-kehitystyohon-ja-yllapitoon-helsinkiin/14997071

 

Kiinnostaako urapolun aloittaminen kansainvälisessä IT-konsultointiyrityksessä? Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-alan tuleva ammattilainen? Etsimme nyt kokoaikaista Junior Sovelluskehittäjää toimimaan .NET-kehitystyön sekä ylläpidon parissa Helsingissä. Edellytämme tuntemusta .NET-arkkitehtuurista, C#-kielestä sekä SQL-tietokannoista, ja tämä kokemus voi olla harrastuneisuuden tai koulun kautta hankittua. Mikäli haluat tietää lisää, jatkathan lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Sovelluskehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävät

Junior Sovelluskehittäjän roolissa tulet kehittämään ja ylläpitämään asiakasyrityksemme .NET-arkkitehtuuriin toteutettuja ohjelmistoja yrityksen asiakkaille, jotka toimivat pääasiassa vakuutus- ja finanssialalla. Pääset osallistumaan ohjelmistokehitysprosessiin monipuolisesti määrittely-, suunnittelu- sekä toteutusrooleissa. Ohjelmistokehitystä tehdään sekä ketterin että perinteisin menetelmin. Oman tiimisi lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä muiden tiimien sekä asiakkaan edustajien kanssa. Pääset mukaan asiantuntevaan, kasvavaan ja menestyvään organisaatioon, jossa saat mukavat ja osaavat työkaverit ja koulutusmahdollisuudet.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut suuren talon tarjoamista uramahdollisuuksista. Tämän lisäksi pääset seuraamaan mitä Suomen vakuutusalan pelikentässä tapahtuu juuri nyt. Aloitamme haastattelut sopivien henkilöiden haettua tehtävää, joten hae paikkaa jo tänään!

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on opintojensa loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut IT-alan opiskelija. Edellytämme, että sinulla on kokemusta .NET-arkkitehtuurista sekä C# -teknologiasta joko koulun, harrastuneisuuden tai työn kautta. Tämän lisäksi SQL-tietokannat ovat sinulle tuttuja. Työntekijänä koet olevasi oma-aloitteinen ja jämäkkä sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Edellytämme, että kommunikoit hyvin suomen kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Työtehtävään soveltuva IT-alan koulutus (AMK tai yliopisto)
 • Kokemusta .NET-arkkitehtuurista sekä C# -kielestä
 • Tietokantaosaamista (SQL)
 • Oma-aloitteinen ja jämäkkä työote
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 • Hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsotaan:

 • Kokemus seuraavista; SSIS, WCF, Team Foundation Server, Visual Studio, IIS.
 • Osaaminen moderneista web-teknologioista
 • Vakuutus- tai finanssitoimialan osaaminen

Jos sinulta löytyy Github-tili, ilmoitathan sen meille hakemuksessasi. Tässä työtehtävässä on mahdollista suorittaa myös työharjoittelu.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, vuoden 2017 puolella

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!

Junior ohjelmistokehittäjä (C#) Jyväskylään

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-ohjelmistokehittaja-c-jyvaskylaan/14996961

 

Hei sinä tuotekehityksestä kiinnostunut, urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen! Etsimme kokoaikaista Junior ohjelmistokehittäjää vahvistamaan asiakasyrityksemme tiimiä Jyväskylään. Tämä tehtävä ei edellytä aikaisempaa työkokemusta, sillä asenne ratkaisee! Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior ohjelmistokehittäjää Jyväskylään!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior ohjelmistokehittäjänä tulet työskentelemään ohjelmisto- ja tuotekehityksessä teollisuuden kunnossapidon ja tuotannonohjaukseen liittyvien järjestelmien parissa. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa integraatioiden tekeminen valmiiden ohjeistusten pohjalta, datan siirto järjestelmien välillä, sekä monipuolisesti muita kehitykseen liittyviä työtehtäviä. Pääasiassa työskentelet Microsoftin teknologioiden parissa back end-puolella, mutta työnkuvaa on mahdollista laajentaa myös fronttipuolelle.

Näiden lisäksi toimenkuvaasi tulee osaamisesi karttuessa kuulumaan myös tuotetukitehtävät sekä uusien ominaisuuksien kehittämistä. Työtehtävät ovat muokattavissa valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan ja tulet saamaan kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen.

Tulet työskentelemään yhdeksän hengen tiimissä, joista suurin osa on Full Stack –taustaisia. Tämä on siis loistava mahdollisuus kehittyä omalla urapolullasi esimerkiksi Full Stack-osaajaksi!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta tietotekniikasta tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Olet tutustunut C#:iin joko opintojen, omien projektien tai työkokemuksen kautta ja sinulla on vahvaa kiinnostusta ohjelmistokehittäjän työtä kohtaan. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja teet vastuuntuntoisesti sinulle asetetut työtehtävät valmiiksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus (tietotekniikka)
 • Hyvät taidot C#:sta
 • Reipas ja oma-aloitteinen työskentelytyyli
 • Vastuuntuntoinen asenne
 • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
 • Etuna osaaminen seuraavista: JavaScript, ASP.NET ja SQL.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Joulu-tammikuussa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme valmistaa järjestelmäratkaisuja teollisuuden tuotannon kunnossapidon operatiiviseen johtamiseen ja kehittämiseen. Heidän toimitilansa sijaitsevat Jyväskylässä.

Front-end Developer, Witrafi Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-mobile-developer/14996885

 

In this position you will have the opportunity to develop a car parking app that we have not seen before! Working as front-end mobile developer in a cool startup company in Helsinki - sounds pretty nice, huh? Read further and apply now!

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for a front-end developer to our client Witrafi Oy.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at Witrafi Oy.

JOB DUTIES

Witrafi applies new technologies to car parking and introduces a new, modern app that will change the way we park. In this role you will have the chance to be a part of the buzzing startup scene in Helsinki within a multicultural team. You will be working with Witrafi’s new app’s front end as a Jr. Mobile Developer.

Want to be a part of a dynamic team in a cool office in Ruoholahti? This position might be the one for you!

WE ARE LOOKING FOR

You are the one we are looking for if you have relevant educational background or you have developed your own skills independently. You have experience in React or React Native and you can show us what projects you have done with it (e.g. Github). We are interested in candidates that have some experience in building mobile apps. If you have been working with maps in mobile apps, it will be an advantage.

Apply for this position if you have:

 • Relevant educational background or knowledge in the field through self-studies
 • Experience in React or React Native
 • Had a larger part in building a mobile app
 • Fluent English skills

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time

Employment period: 12 months, with possibility to recruitment

Location: Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

Salary: According to agreement

Published: 10.11.2017

In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel02@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, whose role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Witrafi Oy was founded in 2013 in Helsinki. The company wants to develop how car parking works and has been working together with Helsinki City and other parking operators to develop an app that will change how everyone parks! Witrafi has also a service called Rent-a-Park where parking space owners can rent their space for other users while they are not using it.

Määrittelijä & ratkaisusuunnittaja, DigiDo

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/maarittelijoita-ja-ratkaisusuunnittelijoita-julkishallinnon-projektiin/14996707

 

Etsimme useampaa määrittelijää ja ratkaisusuunnittelijaa, joilla on kokemusta tietojärjestelmäympäristöjen tai hankkeiden kehittämisen eri vaiheista. Jos ohjelmistokehitys- ja ketterien menetelmien hyödyntäminen on tuttua ja hahmotat laajoja kokonaisuuksia sekä pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin liiketoiminnan kuin teknisten asioiden välillä, lue lisää alta.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaisia määrittelijöitä ja ratkaisusuunnittelijoita Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakkaamme DigiDo:n asiakastoimeksiannossa julkishallinnon projektin parissa.

TYÖTEHTÄVÄT

Määrittelijän roolissa tulet työskentelemään laajojen yritystietojärjestelmäkokonaisuuksien parissa toimien eri sidosryhmien kanssa. Tehtävä sisältää vaatimusmäärittelyiden ja kuvauksien tekemistä ketterin menetelmin. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaisten vaatimusmäärittelyiden ja tietomallien tekemistä ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Tehtävässä pärjääminen edellyttää myös sujuvaa englannin kielen osaamista.

Ratkaisusuunnittelijana työskentelet tietojärjestelmäarkkitehtuurien ja infran kokonaishallinnan parissa. Ongelmanratkaisukyky ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä tehtävässä menestymisen kannalta. Aikaisemmasta tietoliikennetaustasta on tehtävässä hyötyä sekä ymmärrys miten julkaisuputki toimii kokonaisuudessaan.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä hyvät mallinnus- ja ongelmanratkaisutaidot. Lisäksi aikaisempi kokemus laajoissa tietojärjestelmäympäristöissä tai hankkeiden tietojärjestelmäkehittämisen eri vaiheista on suotavaa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
 • Aikaisempaa kokemusta verrattavissa olevissa hankkeissa tai projekteissa toimimisesta
 • Kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja riippuvaisuuksia
 • Hyvät mallinnus- ja ongelmanratkaisutaidot
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista

Eduksi katsotaan, jos sinulla on ymmärrystä palvelulähtöisestä tietojärjestelmäarkkitehtuurista (SOA) tai osaamista arkkitehtuurin tietojärjestelmä- ja teknologia-tasoilta, integraatioista tai testaamisesta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen 37,5 tuntia viikossa

Kesto: Määräaikainen 6kk, jonka jälkeen rekrytoitumismahdollisuus asiakasyritykseen.

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme academicwork.fi/rekrytointiprosessi

INFOA ASIAKKAASTA

DigiDo on it-konsulttiyritys, joka tekee erilaisia projekteja alihankintana sekä yksityis- että julkissektorilla.

IT-asiantuntija, AYY

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/it-asiantuntija-3/

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava.

AYY etsii nyt oma-aloitteista ja reipasta IT-asiantuntijaa! IT-asiantuntijan vastuulla on AYY:n IT-ympäristön ylläpito ja kehitys. Heillä on käytössä monia omia järjestelmiä, jotka pyörivät Python-/Django-, WordPress- ja Ruby on Rails -alustoilla. Näiden tietoturvasta huolehtimien, bugien korjaaminen ja jatkokehitys ovat ensisijaisia vastuita. Lisäksi rooli sisältää muita tietohallinnon tehtäviä, Windows-työasemaympäristön ja LAMP-palveluiden ylläpitoa sekä IT-tukihenkilön työnjohtajana toimimista.

Tehtävä on mahtava tilaisuus opiskelijalle tai vastavalmistuneelle kehittyä urallaan nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä.  AYY:n porukkaa yhdistää rento asenne ja kiinnostus opiskelijajärjestötoimintaan, joten toivomme sinulla olevan myös innostusta  kyseistä alaa kohtaan ja halu sitoutua rooliin pidemmäksi aikaa. IT-tiimi on pieni, joten sinun pitäisi olla työotteeltasi proaktiivinen ja pystyä saaattamaan projekteja oma-aloitteisesti maaliin. Emme kuitenkaan odota sinun olevan valmis paketti, vaan asenne ja halu oppia uutta ratkaisee tässä tehtävässä! Työtäsi tukee verkko- ja palvelininfrastruktuurista vastaava Trinet-tiimi. Työtehtävä on vakituinen ja tuntimäärä voidaan joustavasti sovittaa toiveidesi mukaan. Toivomme kuitenkin, että pystyt työskentelemään vähintään noin 25 tuntia viikossa.  Palkkaus tehtävässä perustuu ylioppilaskuntien TESin kolmanteen luokkaan.

AYY edellyttää:

 • Korkeakouluopintoja relevantilta alalta
 • Ymmärrystä ohjelmoinnista työkokemuksen, harrastuneisuuden tai ainejärjestötoiminnan kautta
 • Linux-ylläpitokokemusta ja Linux, Apache, MySQL/MariaDB-tietokantojen hallintaa
 • Ymmärrystä tietosuojasta ja -turvasta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja halua oppia uutta.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:

 • Projektien hallinta digitaalisessa ympäristössä
 • Kokemus työnjohtamisesta
 • Yliopistoympäristön tunteminen (yliopisto/ylioppilaskunta)

AYY tarjoaa:

 • Pitkäaikaisen työsuhteen, jossa laajat kehittymismahdollisuudet
 • Osaavan tiimin tuen muuttuvassa ja innostuneessa työyhteisössä, nuorekkaassa organisaatiossa
 • Mahdollisuuden hakea asumaan AYY:n omistamiin asuntoihin

Kuulostaako hyvältä? Lähetä hakemukseksi ja CV:si mieluiten pdf-muodossa tänne https://apply.atalent.fi/ayy-it-asiantuntija-11-2017 viimeistään sunnuntaina 19.11.2017. Mainitse hakemuksessasi aikaisin mahdollinen aloituspäiväsi ja palkkatoiveesi. Haussa on pikainen aikataulu ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Ensimmäiset kasvokkaiset haastattelut pidetään viikon 48 lopussa, joten varaathan kalenteristasi ajankohdan vapaaksi.

Tutustu tarkemmin AYY:hyn täällä: https://ayy.fi/ . Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat Recruitment Manager Meeri Sarkkiselta (+358 504350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

Front-End Developer, Shareit Blox Car Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/front-end-developer-interested-in-mobile-development/14996794

 

Do you want to be part of a cutting edge team developing the future of transport? Are you ready to be part of a fun and challenging startup journey? Would you like to be involved in major projects that influence how future modes of transport combine, particularly car-sharing? If the answer is yes, apply now

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for a front-end developer to our client company.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at Shareit Blox Car.

JOB DUTIES

Our client company is developing the market for mobility and transport services with their online portal for car-sharing. Our client’s goal is to make car-sharing easier and contribute towards a major green shift in car-sharing as an integral part of Mobility as a Service. Shareit Blox Car has built a global network and they aim to use it to grow internationally.

This position suits you who wants to be a part of an exciting startup based in Helsinki.

Technologies used in the team: JavaScript, CSS, React, React Native, Bootstrap, Python, SQL

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has a relevant educational background and some experience in the IT field and agile software development practices (e.g. summer jobs). You have good skills in JavaScript and CSS. You are eager in becoming an expert in React Native and mobile development or maybe you already have some experience with React Native/React. Our ideal candidate is willing to learn and have strong motivation to grow as a developer.

Apply for this position if you have:

 • Relevant academic background
 • Good skills in JavaScript and CSS
 • Some experience in the IT field and agile software development practices (e.g. summer jobs)
 • Good communication skills and fluent English skills
 • A desire for growth and improvement!

Fluency in Finnish is seen as an advantage. It is also seen as an advantage if you have experience from React, React Native or Bootstrap.

If you have your own free time projects or school projects (e.g. on Github) that would be relevant in this position, please make sure you include those in your application.

Go ahead and apply already today, since we fill the position as soon as we find a suitable candidate!

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time

Employment period: 12 months, with possibility to recruitment

Location: Helsinki

Salary: According to agreement

Published: 9.11.2017

In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are ongoing screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, whose role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Shareit Blox Car Oy is developing the market for mobility and transport services with their online portal for car-sharing. Their goal is to make car-sharing easier and contribute towards a major green shift in car-sharing as an integral part of Mobility as a Service.

Junior Java-kehittäjä kasvamaan ohjelmistoarkkitehtuurin ammattilaiseksi

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-kehittaja-kasvamaan-ohjelmistoarkkitehtuurin-ammattilaiseksi/14994255

 

Sinä, joka olet kiinnostunut työskentelemään ohjelmoinnin parissa kiinnostavissa asiakasprojekteissa sekä kehittymään tulevaisuuden ohjelmistoarkkitehdiksi: etsimme asiakkaallemme junior Java-kehittäjää Helsinkiin!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaisia Junior Java -kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista keskustella rekrytoitumisesta vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior Java -kehittäjänä aloitat urasi kokeneempien ammattilaisten rinnalla yrityksen asiakasprojekteissa pankki-ja finanssialan kehitystehtävissä. Tarjoamme alusta lähtien tilaisuuden oppia ja kehittyä laaja-alaisen ja kompleksisen ohjelmistoinfran parissa. Osaamisesi kehittyessä sinun on mahdollista kasvaa ensin Senior Developerin rooliin ja siitä ohjelmistoarkkitehdiksi.

Oletko kiinnostunut urasta kansainvälisessä IT-talossa? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa juniorista todelliseksi ohjelmistokehitysprojektien ammattilaiseksi! Kiinnostuksesi mukaan sinulla voi olla myös mahdollisuus tutustua yrityksen kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin esimerkiksi Intiassa!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tietotekniseltä alalta sekä halu kehittyä ohjelmistoarkkitehtuurin ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä osaaminen Javasta ja hallitset myös tietokannat. Olet esimerkiksi tehnyt omia projekteja ja haluat jatkaa kehittymistäsi ohjelmoinnin parissa. Tämän lisäksi nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa, toimit oma-aloitteisesti sekä haluat jatkuvasti oppia uutta. Et myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva alan korkeakoulutausta
 • Java-osaamista sekä ymmärrystä tietokannoista, esim. harrastusprojekteista
 • Sujuva suomen ja englannin kielten taito
 • Asiakasläheinen, oma-aloitteinen sekä kehittymishaluinen asenne
 • Halu kehittyä ohjelmistoarkkitehtuurin ammattilaiseksi

Arvostamme laajempaa osaamista ohjelmoinnista sekä osaamista open source -projekteista. Tärkeintä on kuitenkin aito kehittymishalu ja omaksumiskyky.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jatkosta keskustellaan työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.9.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii tulevaisuuden kykyä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.

Järjestelmäkehittäjä, M-Files Oy

http://bit.ly/2hWd49u

 

Järjestelmäkehittäjä, Trainee

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

M-Files Oy on suomalainen tiedonhallintaohjelmistoihin keskittynyt teknologiayhtiö. M-Files tarjoaa tiedon- ja laadunhallintaan älykkäitä ja tehokkaita ratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa, prosessienhallintaa sekä integroimalla eri järjestelmien tuottaman tiedon yhteen. M-Files-ohjelmistot edustavat uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta. 

Studentwork etsii nyt M-Filesin Espoon toimipisteeseen mukavia ja asiakaslähtöisiä järjestelmäkehittäjiä konsultatiiviseen ja ratkaisukeskeiseen työnkuvaan, jossa asiakkaalle rakennetaan sopivia ohjelmistoratkaisuja heidän tarpeidensa mukaisesti. Haemme tehtävään potentiaalisia kandidaatteja jatkuvalla syötöllä, joten liity hakijoidemme joukkoon!

Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työtehtävä, jossa pääset aloittamaan traineena kattavalla perehdytyksellä. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla ja haluat hioa omaa osaamistasi aina vain eteenpäin. Tärkeää on kuitenkin, että sinulla on jo näyttöjä osaamisestasi omien projektien tai työkokemuksen kautta. Innostut uuden oppimisesta, projektiluontoisesta työskentelystä sekä yhdessä tekemisestä. Sinua kiinnostaa tehdä työtä laadukkaiden ja spesifien tuotekokonaisuuksien parissa sekä olla mukana viemässä niitä uudelle tasolle!

Saatat olla match juuri tähän tehtävään, mikäli omaat ”Patrik Lainemaiset” lehmän hermot, joka hoitaa homman maaliin paineenkin alla laadukkaasti ja sukkelasti. Näet haasteet mahdollisuutena ja ennen kaikkea olet intohimoinen koodauksen suhteen! Lisäksi odotamme hakijoilta rohkeutta toimia asiakasrajapinnassa ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Esitelmöinti asiakkaille aiheuttaa sinussa positiivisia tuntemuksia, ja tartut reippaasti uusiin haasteisiin.

Mitä tekisit työksesi

Työ on projektiluontoista ja projektien laajuus riippuu valitun työntekijän osaamisen tasosta sekä kehityskaaresta, joka arvioidaan haastatteluvaiheessa. Tavoitteena kuitenkin on, että tulet hoitamaan projekteja alusta loppuun saakka ammattitaidolla, ja pääset hyödyntämään ohjelmointiosaamistasi projekteissa!

Valitut henkilöt tulevat rekrytoitumaan suoraan M-Filesille vakituiseen työsuhteeseen.

M-Filesilla sinua odottaa:
- Mielenkiintoiset projektit sekä hyvät etenemismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisesti
- Ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat, jotka pitävät hauskaa keskenään niin töissä kuin sen ulkopuolella
- Hyvät puitteet oppimiselle ja kehittymiselle – räätälöitynä sinun osaamisesi kautta!

Sinulla tulisi olla tehtävään sopiva IT- alan koulutus.

Laadukas työnjälki on sinulle tärkeää niin koodauksessa kuin asiakkaan kanssa keskustellessa. Olet tekijäluonne, joka ymmärtää koodia ja kokonaisuuksia työssään – miksi tehdään ja mitä tehdään, jotta prosessi etenee. Hallitset jo kielen syntaksit vahvimmissa teknologioissasi.

Asiakkaamme käyttämiä teknologioita, joista ainakin osasta toivomme sinulta löytyvän osaamista harrastuneisuuden, työkokemuksen ja projektien kautta seuraavista osa-alueista:
- Ohjelmointi ja scriptaus, eritoten web-ohjelmointi (mm. JavaScript, HTML5), C# ja .NET.

Eduksi katsomme tietokantaosaamisen ja Windows-palvelinympäristön tuntemuksen.

Prosessin edetessä jatkoon edenneiden hakijoiden taitoja tullaan testaamaan case-tehtävien muodossa. Tässä yhteydessä sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan talon omiin tuotteiseen ja saada esimakua tulevasta työnkuvastasi jo rekrytointiprosessin aikana.

Työtehtävät täytetään aina sopivan hakijan löydyttyä ja aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla, joten laita hakemuksesi vaikka heti! Laitathan hakemuksesi mukana myös tietoa työ- ja opintomenestyksestäsi, mahdollisen portfoliosi tai muun taidonnäytteen.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Yhteyshenkilö

Työtehtävän luonne

Full time

Työsuhde

Fixed-term job

Paikkakunta

Espoo

Junior Software Developer, Lääketietokeskus

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/junior-software-developer-8/

 

Lääketietokeskus provides drug information, training and business intelligence services for healthcare and pharmaceutical industry. Company is known of Pharmaca Fennica® drug data database that includes also pharmacogenomic decision support for the benefit of healthcare professionals and patients. We are responsible for managing the Nordic Vnr-service and provide ePrescription pharmaceutical database for the Social Insurance Institution (Kela).

One of our latest services, Pharmaca Fennica mobile application has topped medical category at both app stores with more than 30,000 downloads. Our Lääkeinfo.fi website is one of the most popular medicine information websites for patients in Finland with almost 9 million page views per year.

 

Lääketietokeskus is now looking for a Junior Software Developer to join their team! As a Junior Software Developer at Lääketietokeskus you will work with the development of web applications and pharmaceutical databases. You will build digital drug information services targeted at the pharmaceutical industry, healthcare professionals, and patients. You will particularly be involved in the development of information solutions and interfaces.

As an ideal candidate, you have knowledge of web development through your studies and/or work experience. Even though you’ll mostly be working with front-end, we hope that you don’t shy away from touching the back-end either. To succeed in this role, you are able to solve problems, passionate about learning new things and have an open-minded attitude.

At Lääketietokeskus you will be joining a team of four software developers. You also collaborate with Lääketietokeskus’ software development partners.

 We look for:

 • Experience with modern JavaScript front-end frameworks and front-end development
 • Knowledge of object-oriented languages (e.g. Java, C#, …)
 • Knowledge of relational databases
 • Proactive attitude and motivation to learn
 • Relevant educational background (e.g. computer science)
 • Fluency in English or Finnish

 Lääketietokeskus offers:

 • A relaxed and flexible working environment where employee well-being is key
 • A flat organization culture, where you are given responsibility yet the freedom to carry out your tasks the way you think is best
 • An opportunity to grow as a developer in a supportive environment and a thorough induction to the role
 • Great employee benefits (sports, public transport and lunch coupons etc.)
 • A modern office in the center of Helsinki

Sounds good? Please send your CV and application letter in PDF form to: https://apply.atalent.fi/laaketietokeskus-junior-software-developer-11-2017 no later than 19.11. 2017. If you have a GitHub profile or equivalent, please also link that to your application! We go through applications already during the application period, so we encourage you to act fast!

You can familiarize with Lääketietokeskus at https://www.laaketietokeskus.fi/en. For further questions and more information about the position, you can contact Topi Hanhela (040 518 0792) on Thu 9 Nov at 10–11 o’clock or Wed 15 Nov at 14–15 o’clock. For enquiries about the recruitment process please approach aTalent’s Recruitment Manager Emma Toivola (+358 50 304 5809, emma.toivola[at]atalent.fi).

Junior Full Stack Developer, Virta

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/junior-full-stack-developer-122/

 

Would you like to work in a growing company in a fascinating & modern industry? Are you ready to create & try new things in your job? Electric vehicles are the fastest growing segment in mobility. Virta Ltd is the innovation leader in electric vehicle charging operator business.

Virta enables B2B customers to make business from electric vehicle charging services with comprehensive SaaS-based solutions. We provide a modular scalable turn-key solution for EV charging networks and are already operational in Finland, France, Switzerland and Germany. Virta’s customers are for example owners of charging stations, retailers of charging services, energy utilities and real-estate companies who provide services to electric vehicle users.

As the company grows, Virta is looking now for a new Junior Full Stack Developer to join their team in Helsinki. Your role will be working on different innovative software development projects, focusing both on backend development and on frontend development, and using multiple programming languages and frameworks like PHP, Laravel, Node.js, Vue.js, React, JQuery, Bootstrap, and databases like MySQL, PostgreSQL, DynamoDB etc. We expect that you already know part of the technologies we are using are that you are willing and capable to learn the things which you are not yet familiar with. You will be working in together with experienced developers who will help you to learn new things and to grow your competence.

We are looking for a person with preferably some work or hobbyist experience in software development, either in Front-end and/or Back-end development. Your own projects are also a big plus – just tell us what you can do and what you would like to learn! As a person we hope that you are a proactive problem-solver who is always keen to create and try new things.

We look for someone who:

 • Has some experience of Front-end and/or Back-end development. Especially skills with PHP, JavaScript (Bootstrap, React and Node.js) are something we are looking for
 • Speaks fluent English
 • Has a proactive attitude towards working
 • Has relevant study background (information technology, computer science etc.)

 We consider as a plus:

 • Finnish language skills
 • Even the very basics of French, German or Swedish

What Virta can offer you:

 • A very interesting and rapidly evolving field in the mobility industry
 • A role where you can affect your own work & the company greatly – this is a great place to develop into a true professional
 • Chance to develop your skills with modern technologies and languages – Virta gladly adopts the newest technologies
 • A small and relaxed team with skilled and super friendly colleagues who support you whenever needed
 • Flexible working times, remote work also possible

If you’re the Junior Full Stack Developer we’re looking for, send your CV and application letter by November 16th here: https://apply.atalent.fi/virta-junior-full-stack-developer-11-2017 . Please send your documents in PDF-files. Please mention also your salary request and possible GitHub profile in the application.

You can read more about the company at www.virta.fi. For information on the application process, please contact Recruitment Manager Anna Oikarinen (anna.oikarinen[ät]atalent.fi, +358 50 415 5345).

Senior Developer, Viking Theories

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/senior-developer-5-2/

 

Viking Theories is a startup company with secured funding that is developing a mobile game for an untapped global B2B market. Our team combines business, design and technology skills and has in total over 100 years of experience.

Viking theories, a fresh start-up, is now looking for a Senior Developer to build their core product with modern web technologies! As a Senior Developer you will take responsibility of the daily software development work of the product. You will be working in a small team together with an UI/graphics designer and a software developer. You’ll be responsible of the technical part of our products from development all the way to hosting them in production.

The main technology of the product is JavaScript but in the future, you have a great chance to impact the technology selection!  This is a great opportunity for a passionate developer to influence the success of the company.

As a person, you should be an enthusiastic and motivated developer who wants to develop their skills in a flexible start-up environment. To succeed in this role, you should have relevant prior software development experience. However, your attitude matters and we especially appreciate knowledge and skills gained from your own projects.

We look for:

 • Strong skills with developing modern web applications with JavaScript, HTML & CSS
 • Relevant educational background and work experience within IT
 • Interest in the start-up world
 • Fluency in English

We consider as an advantage:

 • Experience with React/Redux/other JavaScript frameworks
 • Knowledge in back-end development
 • Experience in AWS or other Cloud Platforms

Viking Theories offers:

 • A low hierarchy, transparent and flexible company culture where you are given responsibility yet freedom to carry out your work
 • A chance to work with modern technology stack and a possibility to impact future technology selection
 • An opportunity to be a part of creating something from the beginning with a highly skilled team
 • Tools to your liking and an office at an easily accessible location

Sounds like the perfect opportunity for you? Please send your CV and a short application letter in PDF form tohttps://apply.atalent.fi/viking-theories-senior-developer-11-2017 no later than Sunday. If you have a GitHub profile or equivalent, please also link that to your application. We go through applications already during the application period, so we encourage you to act fast!

For more information about Viking Theories visit: www.vikingtheories.com. For more information on the recruitment process and the position contact aTalent’s Recruitment Manager Noora Markoff (noora.markoff[at]atalent.fi, +358 40 592 8993).

Ohjelmistokehittäjä (.NET), Kehätieto

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-net-2/

 

Kehätieto on järjestösektoriin erikoistunut IT-palveluiden tuottaja. Luomme toimintaedellytykset yhteiskuntamme tukirankana toimivien järjestöjen ja ammattiliittojen tärkeälle työlle. Järjestösektorin rooli suomalaisessa yhteiskunnassa on kasvamassa yhä suuremmaksi. Kehätiedon kehittämät yksilölliset tietojärjestelmät ja -palvelut mahdollistavat osaltaan tämän tärkeän työn.

 

Etsimme nyt sovellusohjelmoijaa toteuttamaan Kilta-toiminnanohjausratkaisun ylläpitoon sekä käyttöönottoon kytkeytyvää ohjelmointityötä osana kasvavaa ohjelmistoprojektitiimiämme! Vakaa ja monipuolinen järjestöistä koostuva asiakaskuntamme tarjoaa tekijöillemme raikkaan monipuolisia projekteja. Pääset työskentelemään kokeneemman koodarin ohjauksessa ja rooli on myöhemmin muokattavissa ydinosaamisesi sekä kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Työvälineinä hyödynnämme uusimpia työkaluja ja tekniikoita. Toivomme, että sinulla olisi tässä vaiheessa perusasiat jo hallussa ja hieman työkokemusta vastaavista tehtävistä, mutta tärkeintä on, että asenne ja motivaatio uuden oppimiseen ovat kohdallaan!

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa IT-alan opintotaustaa (AMK/YO)
 • Kokemusta selainkäyttöisten ohjelmistojen ohjelmoinnista
 • Microsoft Visual Studion käyttötaitoa (.NET) esimerkiksi oman harrastuneisuuden, projektien tai työn kautta
 • Kokemusta relaatiotietokannoista (SQL)
 • Innokasta asennetta ja motivaatiota kehittää osaamistasi

Eduksi luetaan:

 • Kokemus mobiilikehityksestä (Xamarin)
 • Järjestösektorin tuntemus

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuoliset työtehtävät (full-stack) ja loistavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi oppimalla lisää niin päivittäisen tekemisen kautta kuin Kehätiedon tarjoamien koulutusten ja sertifiointien avulla
 • Mahdollisuuden etätyöskentelyyn
 • Hyvät työsuhde-edut ja mukavat toimistotilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Käpylässä
 • Mukavan tiimin tuen, me viihdymme yhdessä myös vapaa-ajalla!

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemukseksi ja CV:si PDF-formaatissa tänne: https://apply.atalent.fi/kehatieto-ohjelmistokehittaja-net-11-2017 heti, tai viimeistään 19.11. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[a]atalent.fi). Kehätietoon voit tutustua tarkemmin osoitteessa osoitteessa www.kehatieto.fi.  Voit tutustua myös yritysvideoon osoitteessa https://youtu.be/js5uMgN.

Software Specialist, Novotek

https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/software-specialist/

 

Novotek on Pohjois-Euroopan alueella toimiva asiantuntijayritys, joka toimittaa automaatio- ja tietojärjestelmäratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. Tarjontamme pääpainopisteenä on teollisen internetin ratkaisut. Yrityksessämme työskentelee n. 120 asiantuntijaa ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 23 M eur. Toimimme markkinoiden johtavien teknologiatoimittajien kumppaneina, kuten esimerkiksi GE, PTC, Microsoft ja Kepware Technologies.

Mitä haemme?

Novotek etsii nyt teollisuuden tietojärjestelmäprojekteista kiinnostunutta osaajaa työskentelemään teollisen internetin ratkaisuihin liittyvien asiakastoimitusten parissa. Toimenkuvaasi kuuluvat monipuolisesti erilaiset asiakasprojektit, joissa pääset osallistumaan ohjelmistoasiantuntijan roolissa järjestelmien suunnitteluun, toteutukseen ja käyttöönottoon. Sinulla voi olla jo aikaisempaa työkokemusta, mutta huomioimme tässä haussa myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat ja tarjoamme mahdollisuuden myös lopputyöhön.

Miksi Novotek?

Tässä tehtävässä pääset mukaan ratkomaan haasteellisia ongelmia sekä työskentelemään asiakasyritysten näkökulmasta erittäin merkittävissä projekteissa. Onnistuneiden projektien tulokset vaikuttavat välittömästi asiakasyritysten toimintaan, mikä tekee työstäsi sekä merkityksellistä että mielenkiintoista! Saat ympärillesi alan johtavat teknologiakumppanit sekä asiantuntevan tiimin tuen. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen alan viimeisimpien innovaatioiden ja teollisen internetin ratkaisujen, kuten esimerkiksi lisätyn todellisuuden parissa.

Hakijalta edellytetään:

 • Soveltuvaa opintotaustaa esimerkiksi ohjelmistokehityksen tai automaatio- ja systeemitekniikan alalta (AMK/DI)
 • Jonkin verran aikaisempaa kokemusta teollisuuden tietojärjestelmäprojekteista tai tuotannosta työelämän tai opintojen kautta
 • Innostunutta asennetta työntekoon sekä aitoa halua kehittyä
 • Ratkaisukeskeistä sekä palveluhenkistä otetta – toivomme, että viihdyt asiakasrajapinnassa ja nautit ongelmanratkaisusta
 • Hyviä kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi luetaan:

 • Kokemus web-ohjelmoinnista tai käyttöliittymäsuunnittelusta
 • Kokemus pilvipalvelualustoista, analytiikasta tai teollisen internetin ratkaisuista
 • Kaikki aikaisempi työkokemus teollisuuden alalta

Tarjoamme sinulle:

 • Työpaikan vakaassa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka on tarpeeksi iso tarjotakseen mahdollisuuksia monenlaisille urapoluille niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, mutta kuitenkin sen verran pieni, että toimintamme on edelleen hyvin ketterää!
 • Avoimen ja vapautuneen yrityskulttuurin, ilman turhaa byrokratiaa – meillä kaikilla on mahdollisuus tehdä, kehittää ja ideoida!
 • Joustavat työajat, jotka takaavat vapaa-ajan ja työn sujuvan yhteensovittamisen
 • Vastuullisen roolin, jossa on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua alan huippuosaajaksi
 • Modernit toimistotilat sekä laadukkaat työskentelyvälineet
 • Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ilmaisen kuntosalin sekä liikunta-, kulttuuri- ja lounassetelit
 • Yhteistä tekemistä sopivassa määrin – juuri nyt suunnittelemme yhteistä laskettelureissua Rukalle!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä CV:si, hakemuksesi pdf-tiedostoina mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.11.2017 täällä https://apply.atalent.fi/novotek-software-specialist-10-2017. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisää Novotekista voit lukea täältä: https://www.novotek.com/fi/. Lisätietoja työtehtävästä ja hakuprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Hanna Väisänen (+358 405845425, hanna.vaisanen[at]atalent.fi).

Osa-aikainen juniorikonsultti, Gavdi Finland Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/juniorikonsultti-kasvamaan-gavdille/14995847

 

Kiinnostaako ura konsulttina? Haluatko kehittyä alan todelliseksi osaajaksi markkinajohtajan opeissa? Haemme osa-aikaista juniorikonsulttia kansainväliseen IT-konsultointiyritykseen Gavdi Finland Oy:lle Espooseen kasvamaan ja kehittymään monipuolisten asiantuntijatehtävien parissa. Hae tehtävää ja sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tiivistä ja ammattitaitoista tiimiä.

KUVAUS

Academic Work etsii osa-aikaista juniorikonsulttia Gavdi Finlandille Espoon Leppävaaraan! Gavdi on mukana toteuttamassa asiakasyritysten tietojärjestelmähankkeita, joissa he toimittavat asiakkailleen ratkaisuja pohjautuen mm. SuccessFactors-, SAP- ja analytiikkateknologioihin. Noin 80 % Gavdin asiakkaista on suuria suomalaisia pörssiyrityksiä. Tutustu Gavdiin tarkemmin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Gavdilla.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä toimit aluksi Gavdin asiakastuessa: välität asiakkaalta tikettijärjestelmään saapuvia toimeksiantoja Gavdin konsulteille ja toimit linkkinä asiakkaan ja konsulttien välissä. Olet mukana oppimassa, kun asiantuntijat ratkovat ongelmia, ja kasvatat samalla omaa osaamistasi. Tietotaitosi kasvaessa pystyt konsultoimaan asiakkaita itsenäisemmin ja kasvat vähitellen asiantuntijaksi. Ympärilläsi on alan parhaat, kokeneet asiantuntijat, jotka auttavat sinua oppimaan ja kehittymään.

Gavdin konsultit ovat mukana implementointiprojektien kaikissa vaiheissa: asiakasyritysten tarpeiden määrittelyssä, ratkaisun implementoinnissa, testauksessa sekä käyttäjäkoulutuksissa. Konsultista riippuen työtehtävät voivat painottua esimerkiksi liiketoimintaprosessien sovittamiseen järjestelmän toiminnallisuudeksi, liiketoimintatiedon analytiikkaan (BI, Business Intelligence) ja raportointiin tai ohjelmistokehitykseen (Java, JavaScript, SQL). Työ tehdään tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Opiskelet tehtävään soveltuvaa alaa korkeakoulussa (esimerkiksi kaupallinen/tekninen) ja sinulla on jo hieman työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä. Tehtävässä et tarvitse valmista teknistä osaamista, joten tärkeää onkin, että haluat ottaa selvää ja olet valmis opettelemaan uutta. Haluat ratkaista ongelmia, nautit haasteista ja joskus hektinen ja vaativakin asiakas- ja konsultointityö motivoi sinua. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Tulevassa konsulttityössä vastaan tulee haastaviakin tilanteita, joita sinun pitää pystyä ratkomaan itsenäisesti ja rohkeasti.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • soveltuvat opinnot korkeakoulussa (esim. kaupallinen/tekninen ala)
 • hieman työkokemusta asiakaspalvelutehtävissä toimimisesta
 • halua oppia ja ratkoa ongelmia
 • rohkeutta astua uusiin tilanteisiin
 • hyvät viestintätaidot suomen ja englannin kielellä (kirjallinen ja suullinen)

Eduksi katsotaan, jos sinulla on aiempaa kokemusta konsulttimaailmasta tai teknistä osaamista joko koulusta tai harrastusten kautta. Tehtävässä tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja omaksua uusia asioita, sillä Gavdi toimii alalla, joka muuttuu nopeasti.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan, joulukuu tai vuoden 2018 alku

Työmäärä: 3 päivää viikossa

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus rekrytointiin 12 kuukauden kuluttua

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Gavdi Suomessa jo 10 vuotta!

Gavdi on vuonna 1999 perustettu ketterä kansainvälinen konsultointi- ja palveluyritys, joka on erikoistunut konsultoimaan yrityksiä henkilöstöprosessien ja HRIT-ratkaisujen yhteensovittamisessa ja niiden tukemisessa projektien jälkeen. (mm. SAP, SuccessFactors, Birst, Concur, Workforce Software ja Kronos). Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja olemme toimittaneet yli 500 projektia kaiken kokoisille organisaatiolle. Olemme saaneet lukuisia tunnustuksia osoituksena erinomaisesta osaamisestamme mm. SAP EMEA Partner Excellence Award 2017 in Human Capital Management, SAP Quality Awards 2016 (YIT, Bonduelle, Omnicom), European Business Awards National Champion Finland (2016), SAP Nordic Cloud Partner of the Year Award (2015 ja 2016), SAP UKI Cloud Innovation Award (2014) ja SAP Nordic Newcomer Partner of the Year Award (Gavdi Finland 2014). Suomessa yritys on toiminut vuodesta 2007 lähtien.

Junior PL/I Developer, CGI

http://bit.ly/2i41qZB

 

Junior PL/I Developer, CGI Suomi Oy

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Asiakkaamme CGI on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta ja kasvua asiakkaidensa kanssa ja hakee tämän tueksi innokasta nuorta osaajaa ottamaan haasteen vastaan ja tutustumaan IBM Mainframe –ympäristöön ja PL/I-ohjelmointiin rautaisten ammattilaisten opissa ja ohjauksessa laajassa konversioprojektissa. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään Welfare & Local Government -yksikössä, sosiaali- ja terveysalan järjestelmien parissa. Työ sisältää ainutlaatuisia ja vaihtelevia suunnittelu- ja ohjelmointitehtäviä ja antaa uraansa aloittavalle tulevaisuuden lupaukselle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatissaan.

Tässä tehtävässä pääset toimimaan IBM-mainframe keskuskoneympäristössä ja hyväksikäyttämään sen monipuolisia työvälineitä. PL/I-ohjelmointikielen myötä pääset sukeltamaan lausekielen ja IDMS-verkkotietokannan käsittelyn saloihin ja tehoihin. Toimimme ketterästi SCRUMia soveltaen.

Olet urasi alkuvaiheilla ja valmis sitoutumaan oman osaamisesi kehittämiseen ja oppimiseen työn ohessa. Sinulla on IT-alan opiskelutausta ja perusosaamista ohjelmoinnista ja tietokannoista sekä sujuva suomen ja englannin kieli. Työkokemusta tärkeämpää on pitkäjänteinen ja oppimisorientoitunut asenne, tiimityötaidot sekä uskallus kysyä ja haastaa.

Tehtävä on kuuden kuukauden kokoaikainen määräaikaisuus, jonka jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta CGI:llä. Työpiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Kilpailukykyisen palkan ja tiimituen lisäksi CGI tarjoaa mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden palveluiden ja ratkaisujen parissa toimialojensa johtavien asiakkaiden ja teknologiakumppaneiden kanssa. Henkilöstön tehtävät ja urapolut räätälöidään jokaisen henkilön asiantuntemuksen ja toiveiden mukaan.

Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 6.11.2017. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.

Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Yhteyshenkilö

Katriina Karlsson
+358 50 383 9295

Työtehtävän luonne

Full time

Työsuhde

Fixed-term job

Paikkakunta

Helsinki

Junior rekrytoija, Academic Work

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/heittaytymiskykyisia-junior-rekrytoijia-academic-workille/14995788

 

Oletko energinen ja oma-aloitteinen korkeakouluopiskelija, joka motivoituu vastuun saamisesta sekä haasteista? Haluatko kasvaa rekrytoinnin ammattilaiseksi osana myyntihenkistä ja kunnianhimoista tiimiä? Junior rekrytoijaksi haetaan asenne, ei CV edellä, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Yrityksemme kasvun johdosta laajennamme rekrytointitiimiämme ja etsimme useampaa uutta osa-aikaista Junior rekrytoijaa Helsingin ja Espoon toimistoillemme aloittamaan marraskuun lopussa 2017. Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja vaihtelevaa työtä nuorten ammattilaisten työllistämisen parissa!

KUVAUS

Näin Junior rekrytoijamme Arttu ja tehtävästä rekrytointipäälliköksi edennyt Maiju kuvailevat tehtävää: ”Heti ensimmäisestä päivästä lähtien koko Academic Work -yhteisö on toivottanut minut tervetulleeksi ja tarjonnut ennennäkemätöntä tukea sekä kannustusta. Tehtävässä olen päässyt hyödyntämään vahvuuksiani sekä saanut ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamistani entisestään. Mikä parasta, minulla on aivan loistavat kollegat!”

”Työtehtävissäni Academic Workilla olen päässyt tutustumaan ja työskentelemään useiden eri toimialojen parissa. Olen päässyt työstämään monipuolisesti erilaisia profiileja, jotka voivat vaihdella esimerkiksi Business Controllerista projekti-insinööriin ja Back-End kehittäjän rooliin. IT-rekrytointitiimissä toimiminen on mahdollistanut sen, että olen päässyt hyödyntämään tehtävissäni koulutustaustaani sekä tietojärjestelmätieteiden että kauppakorkeakoulun puolelta. Kansainvälisten kandidaattien kanssa toimiessa pääsee lisäksi jatkuvasti hyödyntämään myös kielitaitoani.”

TYÖTEHTÄVÄT

Academic Workilla rekrytointi on myynnillistä, nopeatempoista ja vauhdikasta! JR rekrytoijana työskentelet rekrytointipäällikköjemme tukena. Haastamme Junior rekrytoijiamme ensimmäisestä päivästä lähtien ja työtehtävä edellyttää heittäytymiskykyä, joustavuutta ja aktiivista työotetta. Tehtävässä pääset osallistumaan laajasti hakuprosessin eri vaiheisiin ja otat itsenäistä vastuuta tehtävistäsi. Työtehtäviisi kuuluu työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja julkaisemista sekä potentiaalisten hakijoiden etsimistä eri hakukanaviamme käyttäen. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu työpaikkahakemusten läpikäyminen, hakijoiden puhelinhaastatteleminen ja hakijoiden kutsuminen jatkohaastatteluihin.

Työsi sisältää myös hallinnollisia tehtäviä, kuten palkkahallintoa ja työtodistusten tekoa. Taitojesi kehittyessä sinulla on mahdollisuus kasvaa vastuullisempiin tehtäviin, kuten henkilökohtaisten haastatteluiden tekemiseen sekä asiakasrajapinnassa toimimiseen. Odotamme, että pystyt sitoutumaan työskentelyyn toimistotyöaikoihin 2-3 päivää viikossa, tehden vähintään kahta työpäivää. Erityisesti kuunvaihteet ja puolivälit ovat kiireisiä palkkahallinnollisista syistä, joten edellytämme mahdollisuutta työskennellä näihin aikoihin.

Miksi Academic Work?

 • Kehittymismahdollisuudet: Junior rekrytoijan tehtävässä tulet oppimaan valtavasti rekrytoinnista, työelämästä ja eri liiketoiminta-aloista. Trainee-ohjelmassamme jokaiselle Junior rekrytoijalle luodaan henkilökohtainen kehitys- ja oppimispolku esimiehen tuella. Tavoitteenamme onkin, että assistentin roolista olisi mahdollisuus edetä tulevaisuudessa vaativimpiin tehtäviin, kuten rekrytointipäällikön tai Account Managerin rooliin.
 • Merkityksellinen työ: Visiomme on auttaa nuoria ammattilaisia ja yrityksiä kohtaamaan toisensa paremmin työmarkkinoilla. Meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta. Yrityksenä se tarkoittaa liikevaihdon tuplausta 30 miljoonaan 2018 loppuun mennessä, ja siihen tarvitsemme sinun kunnianhimoista asennettasi.
 • Vastuullinen henkilöstöpalveluyritys: Meille vastuullisuus on kaiken toiminnan perusta. Haluamme edistää kestävää kehitystä ja olla työpaikka, jossa ihmiset viihtyvät ja välittävät toisistaan. Noudatamme aina hyvää liiketapaa ja täytämme velvollisuutemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme kohtaan.
 • Energinen kulttuuri ja ainutlaatuinen tiimi: Koska tätä ei voi sanoiksi pukea, jätä hakemuksesi heti ja tule itse paikan päälle tuntemaan energia, työnilo ja tiimitsemppi. Meillä eletään arvojemme mukaisesti - We Show Heart, Share Energy and Beat Yesterday.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on erittäin hyvät vuorovaikutustaidot, korkeat tavoitteet sekä halua menestyä. Työskentelet tehokkaasti sekä järjestelmällisesti tarttuen aina ripeästi toimeen. Työskentelet mielelläsi niin itsenäisesti kuin tiimissäkin sinulla on positiivinen ja energinen työote. Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista sekä joustavaa asennetta ja myyntihenkisyyttä.

Tämän lisäksi:

 • Olet kiinnostunut rekrytointialasta ja mahdollisesti myös myyntialasta
 • Olet alku- tai keskivaiheen korkeakouluopiskelija
 • Pystyt työskentelemään joustavasti toimistotyöaikoihin
 • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
 • Kokemus esimerkiksi IT-alalta tai tekniikan alalta sekä toimisto-, asiakaspalvelu- tai myyntitehtävistä katsotaan eduksi

Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi selkeät yhteystiedot jo hakuvaiheessa CV:een tai hakemukseesi. Kerrothan lisäksi kumpi toimistoistamme on sijainniltaan mieluisampi sinulle.

Hae tehtävää vielä tänään, sillä etenemme haastatteluihin heti sopivien kandidaattien haettua paikkaa!

Aloitus: Marraskuun lopussa 2017

Työmäärä: Vähintään 60h/kk, ma – pe, aikavälillä klo 8 – 18

Kesto: Vakituinen

Paikka: Ruoholahdenkatu 23, 00180 Helsinki ja Keilaranta 5, 02150 Espoo

Palkka: Tuntipalkka

Julkaisupäivämäärä: 23.10.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Hakemuksen lähettämisen jälkeen tulemme lähettämään valituille hakijoille kutsun videohaastatteluun, joten muistathan seurata sähköpostiasi.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

INFOA ASIAKKAASTA

Me olemme energinen porukka, jolla riittää kunnianhimoa! Haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla aina entistä parempia. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään – me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Tutustu meihin lisää kotisivuiltamme kohdasta meistä. Sivulta löydät työntekijäesittelyjä, lisätietoja yrityksemme arvoista sekä kuvia ja videoita.

Ei-mikään-perus-devaajahaku, Helsinki

http://bit.ly/2y2TKfY

 

Ei-mikään-perus-devaajahaku, Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Jos opiskelet tai työskentelet IT-alalla sovelluskehittämisen parissa, olet saattanut saada yhden tai useamman yhteydenoton työtarjouksen muodossa. Todennäköisesti kontaktoinnit eivät ole hetkeen loppumassa. Itse asiassa mekin tarjoamme uutta mahdollisuutta.

Miten tämä tehtävä poikkeaa kaikista kymmenistä ja sadoista muista kehittäjähauista?

- Asiakkaamme uskoo suuresti nuoreen osaamiseen ja on poikkeuksellisen sitoutunut kehittämään ja kouluttamaan sinut työn ohessa uusien teknologioiden käyttöön. He ovat valmiita räätälöimään sinulle oman ura- ja kehityspolkusi.
- Tuleva tiimisi on funktionaalisesti horisontaalinen. Tuo sanahirviö tarkoittaa, että tiimisi työskentelee yhdessä yrityksen kaikkien liiketoimintojen kanssa yli toimialarajojen. Toisin sanoen pääset AIDOSTI monipuolisiin ja vaihteleviin projekteihin mukaan.
- Kolmanneksi, työtehtävät painottuvat voimakkaasti uuden koodin luomiseen käyttäen uusimpia teknologioita.

Nämä elementit eivät ainoastaan ole palkitsevia vaan tarjoavat SINULLE aidon kilpailuedun tulevaisuuden urallesi.

Asiakkaamme on mukana vauhdittamassa digitaalista murrosta ja kasvua omien asiakkaidensa kanssa. Etsimme heille tämän tueksi Junior Web Developeria mobiiliprojekteihin. Asiakkaamme on kasvava IT-alan konsultointiyritys, jonka työyhteisö on nuorekas. Junior Web Developerin tehtävässä työskentelet räätälöityjen mobiili- ja selainohjelmistoratkaisujen parissa. Kuten sanottua, valtaosa työstä on uuden koodin kirjoittamista ja uusien järjestelmien luomista moderneilla teknologioilla (Angular/React/Swift/Android). Uusia teknologioita kartoitetaan myös jatkuvasti. Työpaikka sijaitsee Helsingissä.

Jos olet persoonaltasi aito, oppimishaluinen ja sitoutuva sekä viihdyt työskennellessäsi tiimiympäristössä, sinulla on hyvät edellytykset tulla valituksi. Asiakkaallemme on näet tärkeintä nähdä innostunut ja eteenpäinkatsova asenteesi. Teknologioiden osalta asiakkaamme on avoin monille kombinaatioille, ja puuttuvat teknologiat koulutetaan sinulle. Osaamiskaavasi odotetaan kuitenkin muodostuvan seuraavista tekijöistä:

((Angular TAI React TAI jQuery) JA Java JA SQL) TAI (Swift/iOS TAI Java/Android)

Tehtävä on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus vuokratyösuhteena Studentworkin kautta, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta asiakasyrityksessä. Aloitus tehtävässä on heti, kun olet löytänyt tiesi haastatteluiden läpi. Paikkoja on auki useita. Kun kiinnostuksesi heräsi ja tunnistat itsesi aiemmasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 6.11.2017. Mikäli sinulla on Github-tili, lisääthän ansioluetteloosi linkin profiiliisi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Yhteyshenkilö

Katriina Karlsson
+358 50 383 9295

Työtehtävän luonne

Full time

Työsuhde

Fixed-term job

Paikkakunta

Helsinki

Junior .NET sovelluskehittäjä Helsinkiin

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/net-kehittaja-ketteraan-tiimiin-helsingin-ydinkeskustaan/14995537

 

Työ lyhykäisyydessään on .net kehitystä ketterässä tiimissä, DevOps hengessä. Keittämäsi sovellukset palvelevat finanssialan asiakkaita ja työntekijöitä, olet mukana niin sovelluskehityksessä kuin ylläpitotehtävissäkin. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle haastavan, mutta palkitsevan työn tarmokkaassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä, viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa ja mahdollisuuden rakentaa uutta menestyvässä yrityksessä.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior .net sovelluskehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä vastaat muiden asiantuntijoiden kanssa asiakkaamme sovellusten kehittämisestä ja ylläpidosta. Tulet työskentelemään osana tiimiä, joka kehittää ja ylläpitää .NET -pohjaisia sovelluksia, jotka palvelevat finanssialan yrityksen toimihenkilöitä ja asiakkaita. Työ sisältää myös automatisointia, järjestelmäkonfigurointia, ongelmanselvitystä ja scriptausta. Jokainen tiimin jäsen pääsee työskentelemään kehityksen eri vaiheissa, ja työnkierto on tavallista. Esimerkiksi Scrum masterin rooli kiertää.

DevOps hengessä tiimi pyrkii miettimään automatisoinnin eri mahdollisuuksia sovelluskehityksessä. Jos tämä kiinnostaa sinua, hienoa! Sitä toivotaankin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta. Odotamme aiempaa kokemusta C#/.net kehityksestä, se voi olla harraste- tai kouluprojekteista, arvostamme myös alan työkokemusta. Työtehtäviin vaikuttaa osaamistaustasi, ne kehittyvät ja muuttuvat osaamisen mukaan. Tiimihenkisen luonteensa vuoksi, tämä tehtävä vaatii tekijältään halua toimia ryhmässä. Alla on luettelo teknologioista ja työkaluista, mistä toivomme aiempaa kokemusta tai perusosaamista. Älä kuitenkaan säikähdä, vaikka kaikkiin laatikkoihin ei ruksia tulisikaan.

 • C# / .NET
 • Selainpohjaiset teknologiat ja kirjastot (esim. Angular, typescript, Javascript, jQuery)
 • Versionhallintajärjestelmät (esimerkiksi Git, SVN)
 • Windows -käyttöjärjestelmä
 • ASP.NET MVC
 • Perustason IIS
 • MS SQL tietokanta
 • Web Services perusosaaminen (SOAP -protokolla, WCF)

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsingin ydinkeskusta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.10.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Nopeasti kasvava asiakkaamme tarjoaa henkilöstölleen aidot kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön sekä uusimmat teknologiat tehokkaaseen työskentelyyn. Heidän toimistonsa sijaistee Helsingin ydinkeskustassa.

Junior Web Developer, Viima Solutions

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-web-developer-part-time-or-fulltime-to-viima-solutions-espoo/14995587

 

Viima Solutions is growing fast and they are looking for a Jr. Web Developer to grow with them. We are looking for a student or a recent graduate to kick-start their career as a future full-stack web developer. If you have at least some web development experience, relevant studies and, most of all, a high ambition to learn and become a true professional in a company that is offering you tons of support, responsibility, and a fun working environment, this might be the job for you!

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for Jr. Web Developer for our client Viima Solutions Oy. Viima is a fast growing software company with both international and domestic customers, such as If Insurance, Telia, and United Nations. They are looking for a young talent to grow with them and develop into a full-stack superstar. Work is either part-time or fulltime depending on your situation.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to direct all questions to Academic Work hel03@academicwork.fi.

JOB DUTIES

In this position, you will become part of a talented, ambitious and fun-loving development team of four web development experts at Viima. You will build and develop Viima’s main product, a SaaS tool for companies to engage their employees, customers, or other stakeholders in transparent and collaborative development of ideas. This position allows you to develop into a full-stack professional and it will be tailored to match your experience, expertise and interest. Your job will include, for example, improving the functionality and quality of the product, creating entirely new features from scratch, user interface design, testing, and might also include customer specific projects. With Viima you will work with technologies such as Python, Django, jQuery, Marionette.js and Backbone.js.

Viima offers extensive support for your development and a great amount of responsibility according to your skills and ambitions. Besides a great career opportunity, they offer a fun working environment. They are hard-working and ambitious but always make sure to have fun while doing their job.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has, or is studying for, a bachelor’s or master’s degree in IT, engineering or economics. You are highly motivated to develop into a full-stack professional and possess some previous experience in web development, for example through school or hobby projects. Technical skills naturally matter but your motivation, ability to think critically, drive to learn and to get things done with the highest quality possible, are more important. You also speak and write English fluently, Finnish is a plus.

Apply for this position if you have:

 • Relevant academic background
 • Some experience in web development
 • High motivation to become a stellar full-stack web developer
 • Ability to think critically
 • Great initiative and a responsible approach to work
 • Fluent written and spoken English skills and preferably Finnish language skills.

Viima believes that the best people are not necessarily the ones with the most experience but those with the desire to always learn more and get better at their job every day. So, send your CV the soonest, we would be happy to discuss this opportunity further with you!

Start: as soon as possible or according to agreement

Working hours: full-time or minimum 3 days a week

Employment period: permanent

Location: Espoo

Salary: as agreed

Published: 19.10.2017

To apply for the job you need to register on our website and then click on “Apply here”. Remember to attach your CV into your application! We only process applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject field and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please note that the advert can be removed prior to the last application dates on our external advertising pages. In the event the advert has been removed it is either due to the process being completed or because we have a sufficient number of qualified applications and are proceeding to the selection/interview phase in the process.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Viima Solutions offers a SaaS tool for companies to engage their employees, customers, or other stakeholders in transparent and collaborative development of ideas. Viima’s goal is to help companies all around the world unleash the unrealized potential in their stakeholders by transforming the way they turn ideas into innovations quickly and easily. Their current happy customers, such as United Nations, If, Veikkaus and Telia are just a tip of the iceberg.

See how Viima's client, IF P&C Insurance, revolutionizes business development with Viima:

Web Developer, Futurice

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/web-developers-for-futurice/14995499

 

Do you have experience in web development? Do you value freedom in your daily work and possibility to try new things to expand your knowledge? Futurice is now looking for new talents to join their international team of skilled developers. If you answered ‘yes’ to these questions send your application today!

KUVAUS

Academic Work is looking for web developers for our client company, Futurice.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to direct all questions to Academic Work hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

In this position, you will work with Futurice’s web development projects as a front-end, back-end or full stack developer depending on the set of skills you have. The projects you will participate in also depends on your personal interests and your previous experience. You will work side-by-side with world-class experts of different fields and get the possibility to try new things and expand your expertise to the direction you prefer. At Futurice, you will be treated like an adult and work as a part of a tribe, a smaller group of people where your voice will be heard.

Keywords for Futurice:

 • React, Node, Scala and Java
 • React Native, iOS and Android

"Personally, I want to work in a company with high ambition levels and attractive goals. I want to be part of something which I believe can achieve great things - and that is how I feel about Futurice. Doing great things requires great people. In Futurice, people are thought to be the most important part of doing good business, and it shows: people are assigned to projects which give them value, resources are not spared when making working (and having fun) convenient, and recruitment is focusing on finding the best people to work with." Ville Sillanpää, Software Developer

This position suits you who appreciate freedom and taking responsibility of your work. You will have the possibility to pursue your personal interests by developing your expertise to the direction you like. Futurice offers great career opportunities in an international environment surrounded by experts of different fields.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Our ideal candidate has an educational background in IT or related field. You have experience in software development but it doesn’t matter which technologies you have used as long as building usable digital services is your thing! You are the one we are looking for if you are enthusiastic about software development and eager to develop your skills by trying new things.

Apply for this position if you have:

 • Educational background in IT or related field
 • Experience as a front-end, back-end or full-stack developer
 • Strong interest towards developing your skills
 • Fluent skills in English

Start: As soon as possible Working hours: Fulltime Employment period: Permanent Location: Helsinki Salary: According to agreement Published: 18.10.2017

To apply for the job you need to register on our website and then click on “Apply here”. Remember to attach your CV into your application! We only process applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject field and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please note that the advert can be removed prior to the last application dates on our external advertising pages. In the event the advert has been removed it is either due to the process being completed or because we have a sufficient number of qualified applications and are proceeding to the selection/interview phase in the process.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

“We hire smart people and trust that they are still smart after signing on the dotted line. We work to give all these smart people a voice in the organization and create an environment that people feel vested enough in to be open and honest about how they feel. At Futurice people can have a real impact on the world, too – not just the company. The Spice Programsponsors open source contributions our people make on their own time and we have an employee-driven social impact program called the Chilicorn Fund. Join us and work for a real change.”

Junior Front-End/ Full Stack developer, Sanoma Pro Ltd

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-front-end-fullstack-developer-to-sanoma-pro/14995616

 

We’re now looking for a Junior Front-End /Fullstack – developer for our client company Sanoma Pro, who is a leading provider of digital learning and teaching solutions. If you want to change the way we learn and you have good skills in Java and JavaScript , apply now!

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for a Junior Front-End/ Fullstack developer for our client Sanoma Pro - the leading provider of learning solutions in Finland and the front runner in the development of digital learning solutions.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to direct all questions to Academic Work hel01@academicwork.fi.

JOB DUTIES

Digitalization changes the learning experience. Learning is no longer tied to any specific place or device, and learning paths are becoming more individual. The transformation calls for new kinds of solutions to meet the needs of teachers, learners and their parents. At Sanoma Pro, you will work for a better future and be part of making a genuine change in the process of educating children.

Sanoma Pro is setting up a development team to work on a product that creates a new digital learning environment and new tools for teachers, students and their parents. According to your skills and interests, you will start from front-end development but there are also possibilities for you to develop into a full-stack professional at Sanoma Pro.

We offer you a great opportunity to be part of something completely new from the beginning. You have the opportunity to develop something that will be used by hundreds of thousands of people every day!

Technologies used: Java, JavaScript, Angular/React, AWS, HTML5, CSS3, Vert.x, MongoDB

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate is an enthusiastic junior developer. You have a passion for learning and you have some experience in software development in Java and JavaScript, for example, through school or your own projects. In order to succeed in this job you have to have knowledge in Java and JavaScript. You also speak and write English fluently, Finnish is a plus.

Apply for this position if you have:

 • suitable academic background
 • experience in in Java and Javascript for example from school and your own projects
 • strong interest towards developing your skills
 • fluent skills in English

Start: According to the contract, as soon as possible

Working hours: Fulltime, flexible working hours

Employment period: Permanent

Location: Ruoholahti, Helsinki

Salary: According to the contract

Published: 19.10.2017

To apply for the job you need to register on our website and then click on “Apply here”. Remember to attach your CV into your application! We only process applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel01@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject field and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please note that the advert can be removed prior to the last application dates on our external advertising pages. In the event the advert has been removed it is either due to the process being completed or because we have a sufficient number of qualified applications and are proceeding to the selection/interview phase in the process.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Sanoma Pro Ltd is the number one educational publisher in Finland and the front runner in the development of learning solutions. We provide printed and digital learning content and services, Oppi&ilo early learning products designed to develop skills and increase knowledge, and tutoring services by TutorHouse. Our pedagogically high-quality products inspire teachers and students to improve learning outcomes. We are part of the Sanoma Learning division within the Sanoma Group. We currently employ some 170 people.

Business Analyst IT-alan konsultointiyritykseen Helsinkiin

https://academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/business-analyst-it-alan-konsultointiyritykseen-helsinkiin/14995558

 

Kiinnostaako urapolun aloittaminen suuressa ja kansainvälisessä IT-alan konsultointiyrityksessä, joka tarjoaa tilaisuuden työskennellä käyttäen Agile ja Scrum metodologioita? Etsimme nyt kokoaikaista Business Analystiä toimimaan sosiaalipalveluiden järjestelmien määrittelyn parissa. Edellytämme sopivaa IT-alan koulutustaustaa sekä ymmärrystä ohjelmistoarkkitehtuurista sekä määrittelystä. Toivomme, että henkilönä olet tiimipelaaja ja hahmotat suuriakin kokonaisuuksia. Jos tämä voisi olla sopiva tehtävä sinulle, haethan paikkaa mahdollisimman pian!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Business Analystiä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Business Analyst –roolissa vastuullasi on sosiaalipalveluiden asiakastietojärjestelmien, tuotteiden ja kokonaisratkaisuiden kehittämisen määrittelytyö sekä näiden yleiseen suunnitteluun osallistuminen. Yksikkösi tuottaa ICT-palveluita erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalipalveluiden tarpeisiin kotimaisiin organisaatioihin, joten toimit näiden määrittelyn ja kehittämisen parissa. Vastaat sekä kehityskohteena olevien toiminnallisuuksien määrittelystä sekä toiminnallisten ja teknisten vaatimusten hallinnasta. Tiimisi toimii suunnittelu-, ohjelmointi- ja testaustöiden parissa sekä osallistuu suunnittelu- ja demotilaisuuksiin. Sinun roolisi on suunnittelupainotteinen, mikä käsittää ohjelmistojen toiminnallisuuden sekä käsittelysääntöjen hahmottamista.

Työskentelet asiantuntijana osana Scrum-tiimiä yhteistyössä Product Managementin sekä tiimin muiden kehittäjien kanssa. Kehittäminen tapahtuu Agile Release Train – jaksoissa kymmenen viikon pätkissä SaFe –mallin mukaisessa viitekehyksessä. Yritys tarjoaa hyvän mahdollisuuden rekrytoitua määräaikaisuuden päättyessä sekä vaihtelevan ja haastavan toimenkuvan. Urapolun luominen yrityksen sisällä omien kiinnostuksien kohteiden mukaan on mahdollista sekä toivottavaa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai opintojensa loppuvaiheessa oleva IT-alan opiskelija, joka on halukas työskentelemään määrittely- ja kehitystehtävien parissa. Toivomme, että sinulla on kyky lukea teknistä ja toiminnallista ohjelmistoarkkitehtuuria sekä ymmärrystä määrittelystä ja siihen käytettävistä tekniikoista. Tämän lisäksi pystyt tuottamaan kirjallista materiaalia sekä hallitset ja jäsentelet sujuvasti suuriakin tietokokonaisuuksia. Hyvät tiimityö- ja ongelmanratkaisutaidot ovat edellytyksenä tehtävässä menestymiseen. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä englannin että suomen kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (AMK/yliopisto)
 • kyky lukea teknistä ja toiminnallista ohjelmistoarkkitehtuuria
 • ymmärrystä määrittelystä ja tähän käytettävistä tekniikoista
 • kyky hallita ja jäsennellä suuria tietokokonaisuuksia
 • hyvät tiimityö- ja ongelmanratkaisutaidot
 • sujuva suomen ja englannin kieli

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta IT-projektien määrittelytehtävistä sekä JAMA ja/tai JIRA osaamista. Tämän lisäksi näemme suureksi hyödyksi sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan perusteiden sekä ICT-ratkaisuiden tuntemisen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian, marraskuun aikana

Työmäärä: kokoaika, työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös virka-ajan ulkopuolella (ilta/yö/viikonloppu) muutaman kerran vuodessa

Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!

Junior Java-kehittäjä ketterään tiimiin Helsingin ydinkeskustaan

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-kehittaja-ketteraan-tiimiin-helsingin-ydinkeskustaan/14995536

 

Tämä ketterä tiimi toimii DevOps hengessä, pyrkien automatisointiin ja noudattaen tiimissä tehtäväkiertoa. Java-kehittäjänä tehtäväsi on yhdessä muun tiimin kanssa kehittää ja ylläpitää sovelluksia asiakkaamme palvelutarjonnan kasvaessa ja kehittyessä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle palkitsevan työn tarmokkaassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä, viihtyisän työympäristön Helsingin keskustasta sekä mahdollisuuden rakentaa uutta menestyvässä yrityksessä.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Java-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä vastaat muiden asiantuntijoiden kanssa asiakkaamme sovellusten kehittämisestä ja ylläpidosta. Tulet työskentelemään osana tiimiä, jonka tehtävänä on finanssialalla käytettävien järjestelmien kehittäminen, ylläpito sekä valvonta. Tärkeintä tehtävässä on, että osaat katsoa asioita loppuasiakkaan näkökulmasta ja ymmärrät yhteyden palveluiden ja hyödynnettävien teknologioiden välillä. Tämän lisäksi huolehdit aktiivisesti siitä, että toteutetut ratkaisut palvelevat loppuasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, ovat teknisesti luotettavia, turvallisia ja helposti ylläpidettävissä. Et pelkää sotkea omia käsiäsi saveen, vaan sinusta huokuu hands on- henkisyys.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Sovellusten kehittäminen ja ylläpito
 • Palveluiden ja teknologioiden yhteistoiminnan analyyttinen tarkkailu
 • Järjestelmien 24/7 valvonta (tiimissä jaetaan päivystysvuorot)
 • Ratkaisujen toimivuuden follow-up

DevOps hengessä tiimi pyrkii miettimään automatisoinnin eri mahdollisuuksia sovelluskehityksessä. Jos tämä kiinnostaa sinua, hienoa! Sitä toivotaankin. Tule mukaan tiimiin, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta. Odotamme aiempaa kokemusta Java-kehityksestä, se voi olla harraste- tai kouluprojekteista, arvostamme myös alan työkokemusta. Työtehtäviin vaikuttaa osaamistaustasi, ne kehittyvät ja muuttuvat osaamisen mukaan. Tiimihenkisen luonteensa vuoksi, tämä tehtävä vaatii tekijältään halua toimia ryhmässä.

Alla on luettelo teknologioista ja osaamisesta, mistä toivomme aiempaa kokemusta tai perusymmärrystä. Älä kuitenkaan säikähdä, vaikka kaikkiin laatikkoihin ei ruksia tulisikaan.

 • Java
 • Ketterän kehityksen tuntemusta
 • Versionhallintajärjestelmien osaamista (Git, SVN)
 • Hyvä MS SQL tietokantaosaaminen
 • Linux – käyttöjärjestelmän hyvä osaamistaso
 • Hyvä ongelmanselvityskyky ja taito tarkastella ratkaisuja eri tulokulmista (kustannukset, asiakaslähtöisyys, tietoturva)
 • sujuva suomen – ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan, jos koet olevasi DevOps – henkinen kehittäjä ja sinulla löytyy aiempaa kokemusta automaattisten buildaus- ja deployaus – työkalujen käytöstä ja/tai Microsoft System Center Orchestrator ja Web Services osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsingin ydinkeskusta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.10.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Nopeasti kasvava asiakkaamme tarjoaa henkilöstölleen aidot kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön sekä uusimmat teknologiat tehokkaaseen työskentelyyn. Heidän toimistonsa sijaistee Helsingin ydinkeskustassa.

Junior Linux-spesialisti Helsinkiin

http://bit.ly/2gx5swz

 

Jr. Linux-spesialisti, Helsinki

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Etsimme asiakkaallemme uutta Jr. Linux-spesialistia heidän Finnish Market Delivery Operations- yksikköön Middleware tiimiin Helsinkiin.

Olet match tähän tehtävään?
Middlewarella tarkoitetaan sovelluskerrosta, joka ajaa asiakkaiden liiketoimintasovelluksia. Middleware- sovelluskerros voi koostua monista erilaisista komponenteista (esim. tietokantoja, java-sovellusalustoja, kuormantasausta, tietoturvasovelluksia) tuottaen asiakkaan käyttäjille esimerkiksi portaalipalvelua. Työ tulee olemaan Middleware- sovelluskerroksen ylläpitoon liittyvää työtä, kuten käyttöönottoja, erilaisia hankkeita tai asiakkaan tilaamia muutoksia tai muita tukipyyntöjä.

Vaatimuksina tehtävään pidämme aikaisempaa tuntemusta ja työkokemusta (0-2 vuotta) Linux-tuoteperheen parissa sekä pitkäjänteistä ja ratkaisukeskeistä työotetta. Työssä menestymisen pohjana pidämme kiinnostusta tietotekniikkaan sekä haluun kehittää ja oppia aina jotain uutta. Eduksi katsomme Linux RedHat – osaamisen.

Työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vuoden kestävä määräaikainen työsuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä on mahdollisuus aloitukseen heti sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään Studentworkin kanssa.

Asiakkaamme tarjoaa mukavat työskentelytilat sekä huippuorganisaation täyden ohjauksen ja tuen missä voi kasvaa ja kehittyä.
Valittavalle henkilölle tullaan suorittamaan sekä asiakkaan vaatimat perusmuotoiset turvaselvitykset. Työ voi sisältää arkaluontoisia asioita, joita varten tullaan tarvittaessa kirjoittamaan sitova vaitiolovelvollisuussopimus.

Hakuohjeet
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi meille mahdollisimman pian alla olevasta linkistä. Aloitamme haastattelut heti potentiaalisten hakijoiden myötä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Wilma Vilen puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa. 

Yhteyshenkilö

Wilma Vilen
+358409402670

Työtehtävän luonne

Full time

Työsuhde

Fixed-term job

Paikkakunta

Helsinki

Junior ohjelmistokehittäjä kasvamaan ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-ohjelmistokehittaja-kasvamaan-ohjelmistorobotiikan-asiantuntijaksi/14995356

 

Ohjelmistorobotiikka on yksi voimakkaimmin kasvavista teknologia-alueista ja sen avulla saadaan automatisoitua manuaalisia prosesseja sekä rakennettua kokonaan uusia lisäarvopalveluita, jotka muokkaavat työntekemisen kulttuuria ja tapoja lähivuosina. Haluatko olla osa tätä? Etsimme nyt IT-alan lupausta kehittymään ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi, esimerkiksi robotiikkamäärittelijäksi tai konsultiksi. Tämä on hieno mahdollisuus päästä alalle eikä aikaisempaa osaamista ohjelmistorobotiikasta vaadita!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistorobotiikan tulevaa asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Määräaikaisuuden aikana on mahdollista keskustella rekrytoitumisesta vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaamme Application Management -tiimissä, joka tuottaa robottiautomaation tukipalveluita vakuutus- ja finanssialan toimijoille. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat robottiautomaatioon liittyvien palvelupyyntöjen vastaanotto, robottien haltuunotto sekä häiriötilanteiden tekninen korjaaminen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä yrityksen asiakkaiden sekä sisäisten sidosryhmien, kuten kehittäjien ja outsourcing -kumppaneiden kanssa.

Ohjelmistorobotiikka on yksi voimakkaimmin kasvavista teknologia-alueista ja sen avulla saadaan automatisoitua manuaalisia prosesseja sekä rakennettua kokonaan uusia lisäarvopalveluita, jotka muokkaavat työntekemisen kulttuuria ja tapoja lähivuosina. Ohjelmistorobotiikka soveltuu kaikille toimialoille ja soveltamiskohteita rajoittaa vain mielikuvitus. Tämä on siis todella hieno mahdollisuus juniorille päästä alalle, sillä emme vaadi aikaisempaa osaamista ohjelmistorobotiikasta!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on soveltuva korkeakoulututkinto (tai opinnot loppuvaiheessa) sekä halu kehittyä ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja/tai testiautomaatiosta sekä osaat ohjelmoinnin perusteet jollain olio-ohjelmointikielellä (esim. C# tai Java).

Haluat työskennellä asiakkaiden kanssa, toimit oma-aloitteisesti sekä haluat jatkuvasti oppia uutta. Et toivottavasti myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille, sillä asiakasyrityksemme pitää niitä suuressa arvossa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva korkeakoulutausta (amk/yliopisto)
 • Hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja/tai testiautomaatiosta
 • Osaamista olio-ohjelmoinnista (esim. C# tai Java)
 • Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan ja halu oppia lisää
 • Halu kehittyä ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi

Arvostamme ohjelmointipuolen harrastuneisuutta, ohjelmistorobotiikan osaamista sekä RPA-työkalujen (BluePrism/Thoughtonomy) tuntemusta. Uskomme kuitenkin vahvasti, että tekniset taidot ovat opittavissa ja että tärkeintä on aito kehittymishalu ja kyky omaksua uusia asioita!

Aloitamme hakijoiden kontakoinnin heti sopivien hakijoiden saavuttua.

Aloitus: mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 6kk kk, jatkosta keskustellaan työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii innokkaita tulevaisuuden tekijöitä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.

Junior DevOps- kehittäjä, ADA Drive Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osa-kokoaikainen-junior-devops-kehittaja-helsinkiin/14995372

 

Oletko loppuvaiheen IT-opiskelija tai vastavalmistunut IT-alan osaaja? Oletko kiinnostunut sovelluksista ja sovellusympäristöistä ja motivoitunut työskentelemään osana ammattimaista tiimiä? Mikäli vastasit kyllä, tässä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi. Etsimme asiakkaallemme Junior DevOps-kehittäjää osallistumaan infrapuolen kehitystehtäviin!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior DevOps- kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme ADA Drive Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

DevOps-kehittäjänä vastaat osana tiimiä muun muassa infrastruktuurin pystyttämisestä ja sen automatisoinnista. Asiakkaamme noudattaa palveluiden kehityksen yhteydessä ”infrastructure as code” -periaatteita ja sovelluksen ohjelmakoodin lisäksi myös infrastruktuurin konfiguraatio tehdään käyttäen siihen soveltuvia tuotteita kuten Terraformia ja Ansiblea. Infrastruktuurin automatisointi ja konfigurointi on toteutettu niin pilvipalveluntarjoajien järjestelmissä (AWS, Microsoft Azure) kuin asiakkaiden omissa palvelinympäristöissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kehitystiimin kanssa ja varmistat omalta osaltasi projektien etenemisen aikataulussa.

Tarjoamme sinulle rennon ja mielekkään työilmapiirin ja työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy myös pingispöydän ja yhteisten aamiaisten äärellä. Kokonaisuudessaan yrityksessä on n. 20 työntekijää, mutta tiimi, jossa tulet työskentelemään koostuu kuudesta henkilöstä. Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään huippu IT-osaajaksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Infrastruktuurin pystyttäminen, kehittäminen ja automatisointi (Terraform ja Ansible – työkaluilla)
 • Löytää parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaiden toiminnan tehostamiseksi

Tehtävä sopii sinulle, joka olet motivoitunut oppimaan uutta ja pärjäät nopeatempoisessakin työympäristössä. Pääset työskentelemään kokeneen henkilön työparina ja saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Positio tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä IT-osaaja. Tämän lisäksi sinulla on osaamista relevanteista teknologioista, joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta ja vahva halu kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja joustava ja viihdyt rennossa, mutta samalla kunnianhimoisessa porukassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tietotekniikan alan tutkinto (AMK/yliopisto) tai alan opinnot loppuvaiheessa
 • ymmärrystä seuraavista teknologioista: Cloud (AWS/Azure) sekä Ansible tai Terraform
 • oppimisorientoitunut ja motivoitunut asenne
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on osaamista/ymmärrystä sovelluskehityksestä. Tiimissä käytetään muun muassa Javaa ja JavaScriptiä, mutta arvostamme myös muiden kielten osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen tai väh. 20h/viikko

Kesto: 12 kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

INFOA ASIAKKAASTA

ADA Drive Oy on vuonna 2010 Helsingissä perustettu autoalan palveluihin erikoistunut IT-yritys, joka työllistää yli 20 ammattilaista ohjelmisto- ja autoaloilta. ADA Drive rakentaa erilaisten autoalan toimijoiden kuten autotalojen, huoltokorjaamoiden, rengasliikkeiden ja varaosakauppiaiden keskeisten prosessien automaatiota lisääviä järjestelmiä, jotka tehostavat näiden yritysten toimintaa ja online-myyntiä lisäten samalla asiakastyytyväisyyttä ja –uskollisuutta. ADA Driven ratkaisut mahdollistavat esim. huolto- ja rengaspalveluiden ajanvaraukset ja hinnoittelun loppuasiakkaalle vaivattomasti joko webistä käsin tai mobiililaitteilla.

Yrityksen tilava toimisto sijaitsee Sörnäisissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Junior Web Developer, ADA Drive Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/osa-kokoaikainen-junior-web-developer-helsinkiin/14995368

 

Kiinnostaako työskentely Javalla tai JavaScriptilla? Oletko loppuvaiheen IT-opiskelija tai vastavalmistunut IT-alan osaaja? Etsimme asiakkaallemme Junior Web Developeria kasvamaan Fullstack-rooliin! Voit olla taustaltasi painottunut Front- tai Back-End puoleen, tärkeintä on aito halu kehittyä alan parhaimmistoon. Haethan paikkaa pian, sillä täytämme position heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii nyt Junior Web-Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme ADA Drive Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet työskentelemään osana asiakasprojektitiimiä, jossa pääset tekemään järjestelmäkehitysprojekteja mm. autohuolto, -leasing ja logistiikka-alan asiakkaille. Junior Web-Developerina työtehtäväsi sisältävät pääosin Web-, mutta myös mobiilipalvelujen kehitystä ja ylläpitoa. Osaamisen karttuessa tulet myös toimimaan asiakkaan tiloissa erilaisissa projekteissa. Tehtävässä pääset mukaan asiantuntevaan tiimiin, jossa työskennellään noudattaen ketteriä kehitysmenetelmiä. Työnkuva muokkautuu aiemman kokemuksesi perusteella ja osaamisen kehittyessä tavoitteena on kasvaa Fullstack-rooliin.

Tarjoamme sinulle rennon ja mielekkään työilmapiirin ja työyhteisön, jossa henkilöstö viihtyy myös pingispöydän ja yhteisten aamiaisten äärellä. Kokonaisuudessaan yrityksessä on n. 20 työntekijää, mutta tiimi, jossa tulet työskentelemään koostuu kuudesta henkilöstä.

Avainsanat: Angular, React, TypeScript, NodeJS, Java.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimme IT-alan opiskelijaa tai vastavalmistunutta tietoteknisen koulutustaustan omaavaa henkilöä, jolla on koulun kurssien lisäksi kokemusta Front-End tai Back-End kehittämisestä omista projekteista tai työelämästä. Olemme erityisesti kiinnostuneita näkemään aiempia Angularilla toteutettuja projektejasi. Luonteeltasi olet joustava, yhteistyökykyinen ja sinulla on kunnianhimoa kehittää osaamistasi.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tietotekninen koulutustausta (Yliopisto tai AMK)
 • osaamista Web-kehittämisestä esim. koulun tai omien projektien kautta (etenkin Angularilla)
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • hyvät yhteistyötaidot ja kehittymishaluinen asenne

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti opintojen ohella (väh. 20h/vko)

Kesto: 12 kk, työsuhteen aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

ADA Drive Oy on vuonna 2010 Helsingissä perustettu autoalan palveluihin erikoistunut IT-yritys, joka työllistää yli 20 ammattilaista ohjelmisto- ja autoaloilta. ADA Drive rakentaa erilaisten autoalan toimijoiden kuten autotalojen, huoltokorjaamoiden, rengasliikkeiden ja varaosakauppiaiden keskeisten prosessien automaatiota lisääviä järjestelmiä, jotka tehostavat näiden yritysten toimintaa ja online-myyntiä lisäten samalla asiakastyytyväisyyttä ja –uskollisuutta. ADA Driven ratkaisut mahdollistavat esim. huolto- ja rengaspalveluiden ajanvaraukset ja hinnoittelun loppuasiakkaalle vaivattomasti joko webistä käsin tai mobiililaitteilla.

Käärmeenpoikaseksi Andersille!

https://atalent.fi/kaarmeenpoikaseksi-andersille/

 

Käärmeenpoikaseksi Andersille!

Anders etsii nyt 1-3 Käärmeenpoikasta Suomen kovimpiin lukeutuvaan, kasvavaan Python-taloon!Oletko urasi alkuvaiheilla oleva devaaja ja sinulla on kokemusta Pythonin, Djangon, Reactin ja/tai  JavaScriptin saloista? Tai vähintäänkin kova into ja halu oppia näistä lisää?Hae Andersille Jr. Python- kehittäjäksi, eli Käärmeenpoikaseksi!Käärmeenpoikaset kehittyvät kovan luokan Pythoneiksi: pääset kehittymään oman mentorin opastuksella monipuolisissa projekteissa kovan luokan ammattilaiseksi.  Tulet hallitsemaan Pythonin, mutta tämän lisäksi osaamisesi karttuu myös muiden modernien teknologioiden parissa. Kehittymiseesi satsataan myös sisäisten ja ulkoisten koulutusten muodossa. Meillä ei byrokratia ja hierarkia jyrää: olemme keskikokoinen toimija ja kovat osaajat oppivat meillä nopeasti.Andersilla viihtyvät niin Käärmeet kuin Käärmeenpoikaset: Kulttuurimme kulmakivi on Andersin henki ja sitä ylläpidämme viettämällä aikaa yhdessä myös toimiston ulkopuolella afterworkien, aamiaisten, bileiden, joukkuepelien ja muun harrastetoiminnan parissa. Yksilö on meillä tärkeä ja pidämme huolta työn ja vapaa-ajan välisestä balanssista. Pääset itse myös valitsemaan työvälineesi.Alta löytyvästä videosta pääset tutustumaan meininkiimme!Tie Käärmeenpoikaseksi on suoraviivainen: Haet meille GitHub- profiilillasi tai CV:lläsi allaolevasta linkistä. Haun edetessä kutsumme 10 potentiaalisinta osaajaa käärmeenpesäämme viettämään rentoa hengausiltaa 26.10.2017. Prosessi jatkuu kooditestillä ja haastattelulla ja uudet poikaset aloittavat marraskuun aikana.

Front-end kehittäjä, Crasman Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/front-end-kehittaja-kokoaika-helsinki/14995043

 

Hei sinä kehittymishaluinen Front End -tehtävistä innostunut nuori osaaja! Löytyykö sinulta jo aikaisempaa työkokemusta web-teknologioiden parista? Tahdotko työllistyä yritykseen, joka tarjoaa työntekijöilleen vahvan tekemisen kulttuurin, aktiivisen työyhteisön sekä loistavat puitteet työntekoon niin teknologioiden kuin myös työympäristön suhteen? Tässä tehtävässä otat itse vastuun omien työkalujesi valinnasta ja pääsetkin hyödyntämään alan uusimpia teknologioita osana alan ammattilaisista koostuvaa asiantuntijatiimiä. Mikäli sinulla on aikaisempaa Magento–osaamista, niin se on suuri etu paikkaa hakiessa. Tule mukaan puhaltamaan digitalisaation tuulia ja hae jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Front End -kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Crasman Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Front End -kehittäjänä teet työtä verkkosivujen kehittämisen parissa monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tehtävässäsi kehität uusia ratkaisuja asiakastarpeiden odotusten ja tarpeiden mukaisesti osana monipuolista ja osaavaa tiimiä. Tehtävä tarjoaa loistavat kehittymismahdollisuudet ja työtehtäviesi vaikeusaste ja vastuu tulevat kasvamaan kehityksesi mukana. Työnteko tapahtuu pienissä projektitiimeissä, joissa asiakasvastaava on vastuussa yhteydenpidosta asiakkaan suuntaan.

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisten sovelluskehittämis- tehtävien parissa alati kehittyvässä ja startup-henkisessä työympäristössä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden uransa alkuvaiheessa olevalle nuorelle talentille päästä kehittymään osana nuorekasta tiimiä, jossa kannustetaan uteliaisuuteen ja uuden oppimiseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on vankka osaaminen erilaisista teknologioista, joiden avainsanoja ovat #JS #CSS #HTML5 #Magento #PHP #SQL. Hakijalta vaadimme myös jonkin verran aikaisempaa kokemusta erilaisista Front End – kehittämistehtävistä mielellään työn ja/tai harrastuneisuuden kautta. Painotamme kuitenkin hakijan osaamistasoa sekä motivaatiota ja uteliaisuutta uusien asioiden oppimiselle. Kielivaatimusten osalta työtehtävässä edellytetään suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Magento verkkokauppa-alustan osaaminen katsotaan suureksi eduksi tätä tehtävää täyttäessä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta
 • Aikaisempaa työkokemusta Front End -kehittämistehtävien parista
 • Sujuva englannin ja suomen kielen taito
 • Vahvaa JavaScript, CSS ja HTML-osaamista
 • Tietotaitoa käyttöliittymistä
 • Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä uteliaisuus uuden oppimiselle

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, liukuma

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Crasman Oy on digitaalisen verkkoliiketoiminnan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut kaupallisten ja kansainvälisten verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Yrityksen toiminta perustuu asiakkaan kanssa yhdessä asetettuun tavoitteeseen ja visioon, käyttäjälähtöiseen suunnitteluun, tinkimättömään toteutukseen kehittyneen teknologian parissa sekä kehittyvään palveluun, joka takaa yrityksen elinkaaren varman jatkuvuuden alati muuttuvilla markkinoilla. Tällä hetkellä Crasman Oy työllistää 44 henkilöä Suomessa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli liki neljä miljoonaa euroa.

Junior Java-kehittäjä kasvamaan ohjelmistoarkkitehtuurin ammattilaiseksi

https://academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-kehittaja-kasvamaan-ohjelmistoarkkitehtuurin-ammattilaiseksi/14994255

 

Sinä, joka olet kiinnostunut työskentelemään ohjelmoinnin parissa kiinnostavissa asiakasprojekteissa sekä kehittymään tulevaisuuden ohjelmistoarkkitehdiksi: etsimme asiakkaallemme junior Java-kehittäjää Helsinkiin!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaisia Junior Java -kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista keskustella rekrytoitumisesta vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Työtehtävät

Junior Java -kehittäjänä aloitat urasi kokeneempien ammattilaisten rinnalla yrityksen asiakasprojekteissa pankki-ja finanssialan kehitystehtävissä. Tarjoamme alusta lähtien tilaisuuden oppia ja kehittyä laaja-alaisen ja kompleksisen ohjelmistoinfran parissa. Osaamisesi kehittyessä sinun on mahdollista kasvaa ensin Senior Developerin rooliin ja siitä ohjelmistoarkkitehdiksi.

Oletko kiinnostunut urasta kansainvälisessä IT-talossa? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa juniorista todelliseksi ohjelmistokehitysprojektien ammattilaiseksi! Kiinnostuksesi mukaan sinulla voi olla myös mahdollisuus tutustua yrityksen kansainvälisiin yhteistyökumppaneihin esimerkiksi Intiassa!

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tietotekniseltä alalta sekä halu kehittyä ohjelmistoarkkitehtuurin ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä osaaminen Javasta ja hallitset myös tietokannat. Olet esimerkiksi tehnyt omia projekteja ja haluat jatkaa kehittymistäsi ohjelmoinnin parissa. Tämän lisäksi nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa, toimit oma-aloitteisesti sekä haluat jatkuvasti oppia uutta. Et myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva alan korkeakoulutausta
 • Java-osaamista sekä ymmärrystä tietokannoista, esim. harrastusprojekteista
 • Sujuva suomen ja englannin kielten taito
 • Asiakasläheinen, oma-aloitteinen sekä kehittymishaluinen asenne
 • Halu kehittyä ohjelmistoarkkitehtuurin ammattilaiseksi

Arvostamme laajempaa osaamista ohjelmoinnista sekä osaamista open source -projekteista. Tärkeintä on kuitenkin aito kehittymishalu ja omaksumiskyky.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jatkosta keskustellaan työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.9.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii tulevaisuuden kykyä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.

Security Consultant, Santa Monica Networks Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/security-consultant-ict-alan-johtavaan-yritykseen/14994039

 

Oletko tietoliikenteen koulutustaustan omaava nuori ammattilainen, jolla on jo hieman aikaisempaa työkokemusta tietoliikenteen tai tietoturvan parista? Palatko halusta päästä toimimaan kehityksen kärjessä kulkevan suomalaisen tietoverkko-, tietoturva- ja konesaliratkaisuja tarjoavan yrityksen näköalapaikalle tulevaisuuteen? Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Security Consultantia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Santa Monica Networks Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Security Consultantin tehtävissä pääset työskentelemään vaihtelevissa tietoturvaan liittyvissä strategisissa projekteissa yrityksen tärkeimpien asiakkaiden parissa. Erilaisten projektien lisäksi tulet avustamaan yrityksen omien palveluiden kehittämisessä ja tuottamisessa. Pääset osaksi rautaisten ammattilaisten innostavaa tiimiä, jossa pääset takuuvarmasti kehittymään mielenkiintoisissa ja haastavissa tehtävissä!

Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittyä urallasi alansa johtavassa yrityksessä! Santa Monica Networks kehittää toimintaansa koko ajan eteenpäin toimien teknologian aallonharjalla ja he työskentelevät johtavien laitevalmistajien kanssa usein korkeimmalla mahdollisella partneritasolla.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tietoliikenteen koulutustausta ja jo hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi tietoliikenteen tai tietoturvan parista. Sinulta löytyy jo vahvaa teoriaymmärrystä ja mielellään osaamista Cisco, CheckPoint ja Fortinet-teknologioista sekä hyvää perustason ymmärrystä verkko- ja konesaliteknologioista. Olet asenteeltasi avoin, oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Heittäydyt mukaan uusiin tilanteisiin etkä kaihda haastaviakaan tehtäviä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tietoliikenteen koulutustausta (AMK tai DI)
 • Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi tietoliikenteen tai tietoturvan parista
 • Ymmärrystä ja mielellään aiempaa kokemusta Cisco-, CheckPoint- ja Fortinet-teknologioista ja ratkaisuista
 • Hyvä perustason ymmärtäminen verkko- ja konesaliteknologioista
 • Avoin, innokas ja asiakaspalveluhenkinen asenne
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Myös kaikki osaaminen ja harrastuneisuus ohjelmoinnin parista sekä erilaiset yleiset ja valmistajakohtaiset sertifioinnit nähdään eduksi! Lisäksi Juniper- ja Palo Alto -teknologiaosaaminen nähdään etuna.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, toimistotyöajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.9.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Santa Monica Networks Oy on turvallisiin tietoverkkoihin keskittynyt asiantuntija, jolla on käytössään paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Santa Monica Networks on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Liikevaihto oli vuonna 2015 noin 37 miljoonaa euroa ja palveluksessa on noin 75 henkilöä. Santa Monica Networks Oy kuuluu osaksi Elisaa.

Junior Mobile Developer Helsinkiin

http://bit.ly/2xm48SP

 

Junior Mobile Developer, Helsinki

Tehtävä, johon etsimme osaajaa

Etsimme asiakkaallemme Junior Mobile Developeria. Asiakkaamme on taloudellisesti vakaa, tunnettu ja kasvava IT-alan konsultointiyritys, jossa pääset työskentelemään vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa eri toimialojen tunnetuimpien organisaatioiden kanssa. Tässä tehtävässä osallistut mobiilisovellusprojekteihin ketterissä projektitiimeissä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä.

Junior Mobile Developerin tehtävässä työskentelet räätälöityjen mobiili- ja selainohjelmistoratkaisujen parissa. Valtaosa työstä on uuden koodin kirjoittamista ja uusien järjestelmien luomista moderneilla teknologioilla. Tehtävässä pääset kuitenkin myös kehittämään ja parantamaan vanhoja järjestelmiä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yksikön työyhteisö on nuorekas, ja samalla sidosryhmänäkymät ovat todella laajat; tämä yhdistelmä tekee tästä tehtävästä todella halutun.
Voit olla juuri valmistunut/valmistumassa oleva tulevaisuuden lupaus tai jo jonkin verran työelämässä kannuksia hankkinut tekijä. Tärkeintä on aito palo mobiiliratkaisuja kohtaan ja erityisesti halu kehittyä.

Edellytykset tehtävässä menestymiseen:
• JOKO natiivit mobiiliteknologiat (Swift, Java) TAI modernit web-teknologiat (esim. Angular, Spring, Node, React). Riittää, kun hallitset jommankumman osa-alueen, sillä asiakkaamme on sitoutunut kouluttamaan sinulle puuttuvan osaamisen työn ohessa. Eduksi luonnollisesti katsotaan osaaminen molemmista osa-alueista.
• Relaatiotietokantojen osaaminen (SQL)
• Java-osaaminen
• Suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaaminen
• Pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja kehitysorientoitunut työskentelyote sekä hyvät tiimityöskentelytaidot

Tehtävä on kuuden kuukauden määräaikaisuus vuokratyösuhteena Studentworkin kautta, minkä jälkeen on hyvät mahdollisuudet keskustella jatkosta asiakasyrityksessä. Tehtävän aloitus on heti sopivan henkilön löydyttyä. Paikkoja on auki useita. Jos siis tunnistat itsesi tehtävän vaatimuksista, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian ja viimeistään 29.9.2017. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Katriina Karlsson p. +358 (0) 50 383 9295.

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä. Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Yhteyshenkilö

Katriina Karlsson
+358 50 383 9295

Työtehtävän luonne

Full time

Työsuhde

Fixed-term job

Paikkakunta

Helsinki

Julkaisupäivä

19.9.2017

Frontend Developer, Mediconsult

https://mediconsult.fi/frontend-developer

 

Haluatko olla mukana kehittämässä sosiaali- ja terveydenhuollon uusimpia sovelluksia ja vaikuttamassa Suomen sote-sektorin suurimpaan murrokseen? 

Haemme jatkuvasti uusia kykyjä tuotekehityksemme vahvistukseksi Salon, Kuopion tai Helsingin toimipisteisiin. Voit olla kokenut ammattilainen tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden tähti - tärkeintä on asenne ja aito kiinnostus ohjelmistotuotantoon. Pääset osallistumaan mm. ohjelmiston toiminnallisuuden, arkkitehtuurin ja käyttöliittymän suunnitteluun, toteutukseen, dokumentointiin ja testaukseen osana Scrum-tuotekehitystiimiä taitojesi mukaan.

Mitä toivomme?

Sinulla on kokemusta ohjelmistokehittämisestä soveltuvan tutkinnon tai työkokemuksen kautta. Eduksi lasketaan kokemus seuraavista:

 • Javascript, CSS, HTML5, Angular 1/2, JQuery, Karma
 • REST
 • Eclipse, Maven, Jenkins, GIT

Mitä arvostamme?

 • Rohkeutta tarttua asioihin ja paloa ohjelmistokehittämiseen
 • Tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittyä

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäkehittämisen parissa. Meillä on joustavat työajat, yli 100 osaavaa työkaveria ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta. Tutustu kuulumisiimme vaikkapa Petteri Hakkaraisen blogista.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen tyohakemus (a) mediconsult.fi. Kerro myös, missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä. Lisätietoja saat halutessasi Jukka Piriseltä (+358 10 524 5573) tai Tomi Tammilehdolta (+358 50 568 9865).
Backend Developer, Mediconsult

https://mediconsult.fi/backend-developer

 

Haluatko olla mukana kehittämässä sosiaali- ja terveydenhuollon uusimpia sovelluksia ja vaikuttamassa Suomen sote-sektorin suurimpaan murrokseen?

Haemme sovelluskehittäjää tuotekehityksemme vahvistukseksi Salon, Kuopion tai Helsingin toimipisteisiin. Voit olla kokenut ammattilainen tai uraasi aloitteleva tulevaisuuden tähti - tärkeintä on asenne ja aito kiinnostus ohjelmistotuotantoon. Pääset osallistumaan mm. ohjelmiston toiminnallisuuden, arkkitehtuurin ja käyttöliittymän suunnitteluun, toteutukseen, dokumentointiin ja testaukseen osana Scrum-tuotekehitystiimiä taitojesi mukaan.

Mitä toivomme?

Sinulla on kokemusta ohjelmistokehittämisestä soveltuvan tutkinnon tai työkokemuksen kautta. Eduksi lasketaan kokemus seuraavista:
 • Java, JavaEE
 • Hibernate, SQL ja tietokantojen suunnittelu
 • REST, SOAP, XML
 • Eclipse, Maven, Jenkins, GIT, MySQL/MariaDB

Mitä arvostamme?

 • Rohkeutta tarttua asioihin ja paloa ohjelmistokehittämiseen
 • Tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittyä

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäkehittämisen parissa. Meillä on joustavat työajat, yli 100 osaavaa työkaveria ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta. Tutustu kuulumisiimme vaikkapa Petteri Hakkaraisen blogista.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen tyohakemus (a) mediconsult.fi. Kerro myös, missä toimipisteessämme haluaisit työskennellä. Lisätietoja saat halutessasi Jukka Piriseltä (+358 10 524 5573) tai Tomi Tammilehdolta (+358 50 5689865).

Työpaikkailmoitukset

Atkins ry mainostaa mielellään työpaikkoja yritysten pyynnöstä. Mikäli haluat työpaikkailmoitukseksi sivullemme, lähetä työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sähköpostitse osoitteeseen hallitus[at]atkins.fi ja mainitse ainakin seuraavat asiat:

 • Selkeä kuvaus työtehtävistä ja vaadituista taidoista
 • Työn kesto
 • Hakuaika
 • Yhteystiedot

Atkins ry ei mainosta palkattomia työharjoitteluja.


Yhteistyö

Atkins ry tekee mielellään yhteistyötä yritysten kanssa muun muassa vierailujen ja sponssoroinnin suhteen. Voitte olla yhteydessä yhteistyöasioista sähköpostitse (yritykset[at]atkins.fi)