Työpaikat

Back-end developer, Adecco

Hae täältä!

Haemme yhteistyökumppanillemme Taksi Helsingille Back-end developeria kehittämään yrityksen omia sovelluksia ja järjestelmiä. Työsuhde on vakituinen ja toimipaikka sijaitsee Helsingin Metsälässä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimme tehtävään back-end osaajaa, jolta löytyy kokemusta MS järjestelmäympäristössä työskentelystä ja intoa sekä kiinnostusta lähteä kehittämään kasvavan yrityksen omien järjestelmien ja kuluttajasovelluksien back-endia. Tehtävässä pääset osaksi tiivistä ja osaavaa tiimiä, jossa tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu Taksi Helsingin omien sovelluksien back end komponenttien kehittäminen. Saat myös vastuullesi omia tehtäväalueita vahvuuksiesi ja kiinnostuksiesi mukaan.

Tehtävässä menestyy oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy halua ja kykyä auttaa muita tiimin jäseniä ohjelmistopuolen haasteiden ratkaisussa. Tehtävässä on hallittava seuraavat tekniikat:
o C#
o SQL- kieli ja MS SQL Server
o Visual Studio
o Web APIt ja Web servicet (erityisesti XML ja JSON)

Mikäli MS ympäristössä back-end devaus on sinulle tuttua ja hallitset yllä esitetyt asiat laita ehdottomasti hakemuksesi tulemaan. Nyt on mahtava mahdollisuus päästä osaksi dynaamista yritystä toimialalle, joka on merkittävän murroksen edessä. Tehtävässä pääset työskentelemään todella mielenkiintoiseen toimintaympäristöön, yritykseen, joka on alansa teknologinen edelläkävijä ja vahvasti osana MaaS kehitystä.

Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haku päättyy 27.5.2018.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi

Robottihahmo (RPA- ja .NET-kehittäjä), Integrata

Hae täältä!

Meillä olisi hommia ohjelmistojen automatisoinnin parissa, Suomen parhaassa työpaikassa #muuten. Tavoitteena ei ole enempää eikä vähempää, kuin esimerkiksi palkanlaskennan perusprosessien automatisointi kokonaan. Mieti! Samalla ajattelimme automatisoida asiakkaidemme HR-järjestelmiin liittyvää manuaalisen työn tuskaa. Heitä sellainen kärsimyksen minimointi tuskin haittaa. Sanottiinko jo, että tätä työtä tehdään Suomen parhaassa työpaikassa?*

Mikä homma?

Automatisoimme sekä omia että asiakkaidemme töitä ohjelmistorobottien (RPA) avulla. Tykkäämme, kun tieto liikkuu automaattisesti manuaalisten siirtojen sijaan. Siksi toteutamme erilaisia integraatioita ja liittymiä asiakkaidemme HR-järjestelmiin liittyen. Sekä robottihommiin että integraatioihin löytyy valmiit alustat (UiPath ja Frends), joilla kehitystyötä tehdään. Kokonaan ei kehitystöitä tarvitse pitkästä tavarasta tehdä, eikä legacy-järjestelmiäkään tunkata (varmaankaan).

Mitä etsimme?

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta.** Etsimme siis RPA:lla robotisoitavien prosessien ja perinteisempien integraatioiden toteuttajaa Tampereelle. Suomeksi yhdet ohjelmointiaivot lisää. Sinun ei tarvitse osata puhua katkonaisesti, ja käyt muilla kuin sormiparistoilla. Mutta seuraavaa odotamme:

Sinulla on vähintään muutaman vuoden ajalta koodaustaustaa .NET tekniikoilla (C#/VB.NET)
Et halua tehdä aivan kaikkea itse alusta, vaan haluat hyödyntää toteutuksessa valmiita alustoja ja komponentteja
Hallussasi on kokemusta tai vähintään kiinnostusta ohjelmistorobotiikkaan (RPA)
Osaamista integraatioiden toteuttamisesta? Check. Kokemus integraatioalustoista on plussaa
XML ja XSLT edustavat sinulle enemmän tekniikkaa kuin konsonantteja
Arvostamme: hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa ja suunnitella prosesseja
Arvostamme lisää: sosiaalisia taitoja (kykyä puhua ääneen) ja mielellään kokemusta konsultoinnista (käsien heiluttelua).
Mitä tarjoamme?

Pääset töihin Suomen parhaaseen työpaikkaan ja kasvavan ATK-tiimimme täysivaltaiseksi (mutta ei välttämättä -mieliseksi) jäseneksi. Meillä johto ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää. Se on antamassa virtaa hommiin ja sähköistämässä työpaikan ilmapiiriä huumorillaan. Osaa se johtaakin, tsekkaa vaikka meidän Manifesto.

Tiedetään, näppis polttelee. Ohjelmoi itsesi robottihahmoksi viimeistään ke 23.5. klo 23:59 mennessä.

Rekrytointikeskustelut käynnistyvät heti, kun hakemuksia saapuu. Päätökset tehdään mahdollisimman pian tämän ja soveltuvuusarvioinnin jälkeen. Robottihahmon rooli muotoutuu tarkemmin lopulta myös sen mukaan, millainen tyyppi olet ja mikä kiinnostelee.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintohahmo Riku Honkanen, riku.honkanen@integrata.fi, puh. 050 387 5771.

Jr. System Specialist (C# & .NET tai C/C++), Siemens Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-system-specialist-c-net-tai-c-c-teollisuuden-automaatioratkaisujen-pariin-siemensille/15005355

 

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä työskentelet Siemensin Digital Factory and Process Industries & Drivers -divisioonassa teknisen tuen tiimissä. Työtehtäviisi kuuluu sovellusten tekeminen asiakasprojekteihin sekä digitaalisten palveluiden tarpeisiin. Osaamisestasi ja projektien koosta riippuen työskentelet joko itsenäisesti tai tiimissä. Asiakkaiden lisäksi työskentelet tiiviisti Siemensin myynnin, suunnittelun ja teknisen tuen sekä ulkoisten alihankkijoiden kanssa. Työstäsi noin 80% tapahtuu Espoon konttorilla ja 20% Siemensin asiakkaiden luona ympäri Suomea (pääasiassa 1-2 päivän reissuja). Kokemusta vastaavista töistä ei vielä tarvitse olla, sillä saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Monipuoliset projektit erilaisten asiakkaiden kanssa antavat sinulle mahdollisuuden kerryttää itsellesi hyvin monipuolista osaamista.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään kovan luokan ammattilaisten tiimissä, jossa henkilöstötyytyväisyys on ensiluokkaista.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on soveltuva tekninen korkeakoulutausta (esimerkiksi tietotekniikka/sulautetut järjestelmät) ja aito kiinnostus automaatioratkaisuja kohtaan. Sinulla on joko C/C++ tai C# ja .NET ja Visual Basic itsenäisellä tasolla koulun, työn tai harrastuneisuuden kautta. Olet vahvasti asiakaslähtöinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka nauttii itsenäisistä ja pitkäjänteisistä projekteista. Aiempaa alan työkokemusta tärkeämpää on aito into ja kiinnostus alaa kohtaan sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Sujuvan suomen ja englannin kielen taito sekä ajokortti ovat välttämättömiä tehtävästä suoriutumiseen.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva tekninen korkeakoulutustausta (esim. tietotekniikka/sulautetut järjestelmät)
 • Ohjelmointiosaaminen (C/C++ tai C#, .NET, VB)
 • Asiakaspalveluhenkisyys ja oma-aloitteinen asenne työntekoon
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Ajokortti, matkustusvalmius

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä automaatiosta sekä kiinnostus uusia järjestelmiä ja teknologioita kohtaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Tarvonsalmenkatu, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

 

2 x Järjestelmäkehittäjä, Schneider Electric Fire and Security Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/kaksi-jarjestelmakehittajaa-schneider-fire-security-oylle/15006317

 

Schneider Fire & Security Oy valmistaa paloilmoitin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Etsimme heidän tuotekehitystiimiinsä ohjelmistokehittäjää Azure-pohjaisen pilvipalvelun kehitystehtäviin. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen ja sopii henkilölle, jolla on vahva halu oppia uutta modernien teknologien parissa. Avoinna olevan tehtävän päävastuualue on pilvipalveluun kuuluvan järjestelmäintegraation kehittäminen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta (tietojenkäsittely tai vastaava) ja opintojen tai harrastuneisuuden kautta kokemusta C#-pohjaisten sovellusten kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja, sekä halua kehittää omaa ammatillista osaamista. Eduksi katsotaan kiinnostus laajentaa omaa osaamista Azuren pilviteknologioihin.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
 • Kokemusta C#-pohjaisten sovellusten kehittämisestä
 • Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kehittymishalua
 • Haku laajentaa omaa osaamista Azuren pilviteknologioihin
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Espoo, Leppävaara

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

 

System Engineer, Mediamobile Nordic Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/system-engineer-to-work-with-real-time-traffic-information-systems/15006695

 

Academic Work is looking for either full-time or part-time System Engineer for our client Mediamobile Nordic Oy, whose services are marketed under the V-Traffic brand.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to direct all questions to Academic Work hel03@academicwork.fi.

JOB DUTIES

In this position, you will get familiar with the latest traffic related solutions, which help people to drive safely wherever they go. Solutions are used constantly by thousands of users to get real-time traffic information. In testing the new cars, you will get a good grasp of the latest technologies, which in turn helps you develop new features and maintain the existing system.

You will work as a part of a small team, which will encourage you to grow by offering training and other benefits. You will also have an opportunity to develop your skills and potentially work with customers.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has relevant academic background and experience in software development and system administration.

Apply for this position if you have:

 • Relevant academic background
 • Experience of programming with either PHP or .Net and JavaScript (jQuery)
 • Experience of Windows servers and computer networks
 • Knowledge of MS SQL Servers and SQL scripts
 • Driving license
 • Fluent in English

Speaking Finnish and/or Swedish are seen in favor. It is also seen as an advantage if you have understanding in different interface solutions (XML, SOAP) and UML- or SA/SD modelling.

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time or part-time 3-5 days/week

Employment period: Permanent or 12 months, with potential for extension

Location: Äyritie 8, Vantaa

Salary: According to contract

Published: 2.5.2018

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job you need to register on our website and then click on “Apply here”. Remember to attach your CV into your application! We only process applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject field and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please note that the advert can be removed prior to the last application dates on our external advertising pages. In the event the advert has been removed it is either due to the process being completed or because we have a sufficient number of qualified applications and are proceeding to the selection/interview phase in the process.

 

Järjestelmäasiantuntijoita Datacenter-tiimiin, Tietokeskus

Klikkaa hakeaksesi

Academic Work etsii kokoaikaisia Järjestelmäasiantuntijoita Datacenter-tiimiin eri paikkakunnille. Voit valita seuraavista paikkakunnista sinulle sopivimman: Helsinki, Turku, Oulu, Tampere, Salo tai Pori. Ilmoitathan jo hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina

TYÖTEHTÄVÄT
Järjestelmäasiantuntijana tulet toimimaan osana yrityksen Datacenter-tiimiä. Tulet vastaamaan mm. palvelinten tietoturvapäivityksistä sekä uusien palvelimien konfiguroinnesta ja asennuksista eri virtualisointialustoille. Tämän lisäksi suoritat verkon, alustojen, varmistusten ja virtuaalipalvelimien vianselvityksiä. Voit valita seuraavista paikkakunnista sinulle sopivimman: Helsinki, Turku, Oulu, Tampere, Salo tai Pori. Ilmoitathan jo hakemuksessasi, mille paikkakunnalle haet.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluaa kehittää osaamistasi sekä päästä osaksi huumorintajuista ja innostavaa työyhteisöä! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jatkoon määräaikaisuuden päätyttyä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta sekä kokemusta IT-alalta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Tehtävä sopii myös kokeneemmalle osaajalle, joka haluaa päästä kehittämään osaamistaan kasvavassa yrityksessä. Windows-maailma on tullut sinulle tutuksi, minkä lisäksi uusien palvelimien konfiguroinnit ja asennukset virtualisointialustoille ovat sinulle tuttua kauraa. Sinulta löytyy ymmärrystä Linux-käyttöjärjestelmästä sekä perustason osaaminen Hyper-v:stä sekä Vmwaresta. Tämän lisäksi sinulla on ratkaisukeskeinen asenne työntekoon, olet oma-aloitteinen sekä ennen kaikkea innokas oppimaan uutta. Puhut myös sujuvast sekä suomea, että englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään sopiva koulutustausta
Aikaisempaa kokemusta IT-alalta
Windows-osaamista
Ymmärrystä Linux-käyttöjärjestelmästä sekä perustason osaaminen Hyper-v:stä sekä Vmwaresta
Ratkaisukeskeinen asenne työntekoon ja intoa oppia uutta!
Sujuva suomen sekä englannin kielen taito
Eduksi katsotaan myös tuntemus F-Securesta sekä verkko-osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jatko mahdollinen

Paikka: Useampi paikkakunta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.5.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Jr. Data Scientist, Supervise Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-data-scientist-part-time-12-months-helsinki/15008054

 

Academic Work is looking for a Jr. Data Scientist to our client Supervise Oy.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at Supervise Oy.

JOB DUTIES

In this position, you will be helping out with tasks regarding data processing, cleaning and reporting. You will work with Excel and SQL and import data from the database. Depending on your own interests and knowledge you can gain more responsibility and widen your tasks. You will also transfer data with the help of SQL and write reports from CRM-softwares. You will work closely together with the senior consultant and receive conclusive training for your position. The job will also include other small assisting tasks.

The job includes:

 • Cleaning data from different systems
 • Transfering data, using SQL
 • Writing reports
 • Other small assisting tasks

This position suits you who are interested in a part time position within business intelligence. This position includes an opportunity to grow within the company and learn more for instance about machine learning and AI. Our client company works with large organizations from different fields.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate is in the end of his or her studies (for instance, business or IT). You are the one we’re looking for if you have good skills in SQL and Excel. We expect you to be flexible and interested in your tasks. The job is a part-time position and we expect you to work 1-2 days a week with possibility to more hours after the summer.

Apply for this position if you have:

 • Studied or are currently studying a relevant field (for instance business or IT)
 • You are interested to work with data, AI and machine learning
 • Fluent skills in English or Finnish
 • Interested to grow within the company
 • Be able to work 1-2 days a week (maybe more after the summer)

It is also seen as an advantage if you have fluent skills in both Finnish and English and you are flexible and have previous experience from similar tasks. If you have previous experience in PowerBI it is also seen as an advantage.

Start: mid-June 2018 or later, according to agreement Working hours: part-time, 1-2 days/week Employment period: 12 months Location: Helsinki Salary: According to agreement Published: 25.5.2018 In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in esp02@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, whose role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Supervise Oy is a small consulting company that helps other organizations with machine learning, PowerBI and AI. The company is located in the heart of Helsinki and the company works with other large organizations.

 

Test Engineer, Tori/SCM Suomi Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/test-engineer-to-work-for-tori-scm-suomi-oy-in-helsinki/15008088

 

We are now looking for a motivated Test Engineer to join Tori’s testing team. If you are looking for an opportunity to show your skills in testing and gain valuable experience, read more below and apply for the position already today!

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for a Test Engineer for our client company, Tori/SCM Suomi Oy, in Helsinki. You will be hired by Academic Work and will work as a consultant in our client company’s office. Academic Work will take care of the process and, therefore, candidates are kindly asked to direct all questions to esp01@academicwork.fi.

JOB DUTIES

In this position, you will work with a variety of test engineering tasks that may change according to the need within the team. Your mission is to support our operations team through various testing activities to ensure the highest quality of our service. You are the one that we are looking for if you have genuine interest in the quality of Tori's products and end-user needs. 
Interested? You will be working with your enthusiastic team in an international environment that encourages innovation and collaboration. The company rewards its employees by investing in their professional development and creating an inspiring work environment.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has relevant educational background. Previous work experience in comparable tasks is seen as an advantage. Your work experience may be from both manual and automation testing, but in this position we're expecting you to learn fast about our environment and have an impact of the quality of our software. We are looking for an open-minded and fast learning team player who is not afraid of challenges. You are a motivated and engaged employee with excellent problem-solving skills and a proactive mindset. Fluent communication skills in English are required in this position.

Apply for this position if you have:

 • Relevant educational background
 • Experience with Mobile apps testing (IOS and Android) is a strong plus
 • Familiarity with SQL databases
 • Excellent problem-solving skills and proactive mindset
 • Passion and motivation to develop as a Test Engineer
 • Fluent communication skills in English

It is seen as an advantage if you have experience with load and stress testing solutions like Locust or JMeter, or experience with CI tools (eg. Jenkins or Travis). Understanding of C, Ruby, PHP or Python and experience with automating live monitoring are also seen as an advantage. Experience with Behaviour Driven Development tools (e.g. Cucumber, RSpec, Behat) is a strong plus.

Start: As soon as possible

Working hours: Fulltime

Employment period: 12 months

Location: Helsinki

Salary: According to agreement

Published: 28.5.2018

To apply for the job you need to register to our website and then click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in esp01@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are ongoing screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

 

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, who’s role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

System Engineer, Mediamobile Nordic Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/system-engineer-to-work-with-real-time-traffic-information-systems/15006695

 

Academic Work is looking for either full-time or part-time System Engineer for our client Mediamobile Nordic Oy, whose services are marketed under the V-Traffic brand.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to direct all questions to Academic Work hel03@academicwork.fi.

JOB DUTIES

In this position, you will get familiar with the latest traffic related solutions, which help people to drive safely wherever they go. Solutions are used constantly by thousands of users to get real-time traffic information. In testing the new cars, you will get a good grasp of the latest technologies, which in turn helps you develop new features and maintain the existing system.

You will work as a part of a small team, which will encourage you to grow by offering training and other benefits. You will also have an opportunity to develop your skills and potentially work with customers.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has relevant academic background and experience in software development and system administration.

Apply for this position if you have:

 • Relevant academic background
 • Experience of programming with either PHP or .Net and JavaScript (jQuery)
 • Experience of Windows servers and computer networks
 • Knowledge of MS SQL Servers and SQL scripts
 • Driving license
 • Fluent in English

Speaking Finnish and/or Swedish are seen in favor. It is also seen as an advantage if you have understanding in different interface solutions (XML, SOAP) and UML- or SA/SD modelling.

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time or part-time 3-5 days/week

Employment period: Permanent or 12 months, with potential for extension

Location: Äyritie 8, Vantaa

Salary: According to contract

Published: 2.5.2018

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job you need to register on our website and then click on “Apply here”. Remember to attach your CV into your application! We only process applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject field and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please note that the advert can be removed prior to the last application dates on our external advertising pages. In the event the advert has been removed it is either due to the process being completed or because we have a sufficient number of qualified applications and are proceeding to the selection/interview phase in the process.

 

Työpaikkailmoitukset

Atkins ry mainostaa mielellään työpaikkoja yritysten pyynnöstä. Mikäli haluat työpaikkailmoitukseksi sivullemme, lähetä työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sähköpostitse osoitteeseen hallitus[at]atkins.fi ja mainitse ainakin seuraavat asiat:

 • Selkeä kuvaus työtehtävistä ja vaadituista taidoista
 • Työn kesto
 • Hakuaika
 • Yhteystiedot

Atkins ry ei mainosta palkattomia työharjoitteluja.


Yhteistyö

Atkins ry tekee mielellään yhteistyötä yritysten kanssa muun muassa vierailujen ja sponssoroinnin suhteen. Voitte olla yhteydessä yhteistyöasioista sähköpostitse (yritykset[at]atkins.fi)