Työpaikat

Futurice Summer Positions

What if next summer made all the difference in your future career? Futurice Helsinki office has opened the applications for summer positions for 2019. Check out the opportunities and apply in one of the Finland’s greatest new age digital agencies. We have also data scientist position for the first time ever!

https://www.futurice.com/open-positions/futurice-data-scientist-2019-summer-edition-helsinki/

https://www.futurice.com/open-positions/futurice-developer-2019-summer-edition-helsinki/

https://www.futurice.com/open-positions/futurice-designer-2019-summer-edition-helsinki

Tietojenkäsittelijä - Caruna

Hae täältä!

Caruna huolehtii sähkönjakelusta sekä ylläpitää, kunnostaa ja rakentaa säävarmaa sähköverkkoa yli 670 000 asiakkaalleen Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Verkon toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden, jotta asiakkaille voidaan taata mahdollisimman häiriötön sähkönsaanti kaikissa olosuhteissa. Säävarma, älykäs sähköverkko luo myös pohjan tulevaisuuden energiajärjestelmälle, jossa digitaaliset palvelut kasvavat, liikenne sähköistyy ja kuluttajasta tulee energian tuottaja. Carunassa työskentelee 290 henkilöä ja lisäksi yhtiö työllistää noin 2 000 henkilöä verkonparannusprojekteissa eri puolilla Suomea.

Studentwork etsii asiakkaalleen Carunalle tietojenkäsittelijää projektiin.

Työssä rakennat piirrustusluetteloa lisäämällä sähköasemakaavioiden ja –piirrustusten tunnistetietoja Excel-luetteloon. Työ vaatii huolellista työotetta ja numerotarkkuutta. Katsomme eduksi perusteiden ymmärtämisen sähköverkon komponenteista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Itsenäistä, huolellista ja pitkäjänteistä työotetta
Näppäryyttä oppia uudet järjestelmät
Sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa

Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian loppuvuodesta 2018. Tehtävässä tulet työllistymään Studentworkin kautta kokoaikaiseen ja 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Opiskelijan kanssa on mahdollista sopia myös osa-aikaisesta työskentelystä. Kyntensä näyttävälle tekijälle voi olla mahdollisesti jatkoa tarjolla. Carunan toimisto sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Innostuitko? Toimi pikaisesti ja jätä hakemuksesi tehtävään ohessa olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso, 0505732425.

Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Tekninen spesialisti - Signicat AS

Hae täältä!

Signicat on norjalainen vuonna 2007 perustettu luottamuspalveluiden tarjoaja. Signicat tarjoaa sähköistä tunnistautumis – ja välityspalvelua sekä allekirjoituspalvelua. Signicat on markkinajohtaja alallaan ja käsittelee vuositasolla kymmeniä miljoonia tapahtumia. Suomessa Signicat Connect -palvelu on Viestintäviraston hyväksymä Luottamusverkostoon kuuluva tunnistuksenvälityspalvelu, josta on säädetty Laissa vahvasta sähköisestä tunnistamisesta ja sähköisistä luottamuspalveluista ja sitä valvoo Viestintävirasto.

Me Studentworkilla etsimme asiakasyrityksellemme Signicatille Teknistä spesialistia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä tulet vastaamaan teknisestä tuotetuesta suomalaisille asiakkaille ja uusien asiakkuuksien yhteistyön käynnistämisestä sekä avustat myyntitiimiä myynnin tuen tehtävissä tuoteasiantuntijana. Lisäksi osallistut myytävien tuotteiden tehokkaaseen käyttöönottoon asiakasyrityksissä ja pääset mukaan Signicatin palvelutuotteiden kehittämistyöhön Suomessa. Työpisteesi sijaitsee pääsääntöisesti Espoon Leppävaarassa, jossa työskentelet yhdessä Signicat Suomen kollegoidesi kanssa. Muu teknisen tuen tiimi työskentelee Norjassa ja näin ollen työ edellyttää kuukausittaista matkustusvalmiutta Norjaan.

Olet ”match” tehtävään, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kansainvälisissä teknisen tuen tehtävissä, nautit ongelmanratkaisusta ja haluat jatkuvasti haastaa itseäsi. Olet asiakaspalveluhenkinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja koet olevasi elementissäsi tarjotessasi ensiluokkaista palvelua B2B-asiakkaille. Emme odota sinun osaavan koodata, mutta ymmärrys koodeista katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Soveltuvaa koulutustaustaa ICT-alalta (esim. yliopisto, AMK)
Työkokemusta vastaavista teknisen tuen tehtävistä
Palveluorientoitunutta asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
ITIL ja/tai ISO27001 tuntemus katsotaan eduksi
Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, muiden skandinaavisten kielten osaaminen katsotaan eduksi
Kuukausittaista matkustusvalmiutta Norjaan
Tarjoamme sinulle monipuolisia teknisen tuotetuen tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä, jossa pääset jatkuvasti haastamaan itseäsi. Lisäksi pääset mukaan kehittämään innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja sähköiseen tunnistautumiseen. Hyppää siis mukaan tukemaan Signicatin kasvua!

Tehtävässä tulet työllistymään kokoaikaiseen ja 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Studentworkin kautta. Etsimme sitoutunutta henkilöä, jonka toivomme jatkavan tehtävässä myös määräaikaisuuden jälkeen. Työtä tehdään joustavasti toimistotyöaikoihin Espoon toimipisteellä. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Emmi Telanne (040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com).

Application Specialist - Marioff

Hae täältä!

Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä, IT-alasta kiinnostunut tekijä etsimässä uusia haasteita? Etsimme nyt Application Specialistia Marioffille Vantaalle. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään kansainvälisessä, alansa edelläkävijäyrityksessä yhdessä osaavan ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus
Academic Work etsii kokoaikaista Application Specialistia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Marioffilla.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana 7 hengen tiimiä, ammattitaitoisten ja kokeneiden kollegoiden tukemana. Päivittäiset tehtäväsi liittyvät esimerkiksi tietohallintoon, erilaisiin järjestelmäprojekteihin (esim. ERP), muutostenhallintaan sekä dokumentointiin ja analysointiin. Lisäksi pääset osallistumaan sekä järjestelmien että prosessien kehittämiseen.

Kasvava ja kansainvälinen yritys tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan moderneissa tiloissa ja monimuotoisen henkilöstön ympäröimänä. Tehtävä on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen tavoitteena on rekrytoituminen asiakasyritykseen.

Etsimämme henkilö on
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (IT/kaupallinen/tekninen). Toivomme, että sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan eri osa-alueista sekä aitoa kiinnostusta järjestelmiä ja IT-puolen tehtäviä kohtaan. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta, vaan ennen kaikkea painotamme oma-aloitteista ja innostunutta otetta työntekoon. Olet lisäksi kehittymishaluinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja, joka kommunikoi sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
Kiinnostusta oppia uusia järjestelmiä sekä kehittää prosesseja
Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
Erinomainen ongelmanratkaisukyky
Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsotaan myös, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta ERP-järjestelmästä, esimerkiksi koulukursseilta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Automaatioprojektien testaaja - Accenture

Hae täältä!

Etsitkö mahdollisuutta kehittyä testauksen huippuammattilaiseksi? Onko sinulla aiempaa IT-alan työkokemusta esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta? Etsimme nyt innokasta uransa alkuvaiheessa olevaa testaajaa monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien pariin pääkaupunkiseudulle. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja työskennellä osana kansainvälistä ja arvostettua yritystä. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Kuvaus
​ Academic Work etsii kokoaikaista testaajaa asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle.

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä
​ Tässä tehtävässä tulet työskentelemään testaajana vaihtelevien ja monipuolisten asiakasprojektien parissa yhdessä alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Projektit voivat olla esimerkiksi julkishallinnon tai finanssialan toimeksiantoja ja tulet pääsääntöisesti työskentelemään yhdessä projektissa kerrallaan. Tyypillinen projekti on kestoltaan noin vuoden mittainen. Ympärilläsi tulee työskentelemään noin 30 hengen osaava ja ammattitaitoinen tiimi, joten emme oleta sinun olevan alan ammattilainen. Edellytämme kuitenkin intoa kehittyä huippuosaajaksi!

Tiimissä on käytössä seuraavat teknologiat: Python, Java, Robot Framework, UFT, Selenium ja iMeter.

​Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevien testausprojektien parissa eri toimialoilla. Pääset työskentelemään osana kansainvälistä ja suurta konsernia, joka tarjoaa erinomaiset etenemismahdollisuudet omat kiinnostuksesi huomioon ottaen.

Etsimämme henkilö on
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta ja omaat jo hieman aiempaa IT-alan työkokemusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Arvostamme suuresti ohjelmointikokemusta Python tai Java kielillä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, innokas ja aktiivinen työote sekä ennen kaikkea motivaatiota kehittyä testauksen huippuammattilaiseksi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

Relevantti koulutustausta

Aiempaa kokemusta IT-alalta esimerkiksi ohjelmoinnin parista

Aito halu kehittyä testauksen parissa

Innokas ja aktiivinen työote

Sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Lisäksi suureksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta Security-testauksesta tai omaat ISTQB Foundation sertifikaatin.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Pääkaupunkiseutu, sovittaessa myös Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

​Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Futurice Summer Positions

What if next summer made all the difference in your future career? Futurice Helsinki office has opened the applications for summer positions for 2019. Check out the opportunities and apply in one of the Finland’s greatest new age digital agencies. We have also data scientist position for the first time ever!

https://www.futurice.com/open-positions/futurice-data-scientist-2019-summer-edition-helsinki/

https://www.futurice.com/open-positions/futurice-developer-2019-summer-edition-helsinki/

https://www.futurice.com/open-positions/futurice-designer-2019-summer-edition-helsinki

Jr. Data Scientist, Supervise Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-data-scientist-part-time-12-months-helsinki/15008054

 

Academic Work is looking for a Jr. Data Scientist to our client Supervise Oy.

This job is a staffing position, which means that you will be employed by Academic Work and work as a consultant at Supervise Oy.

JOB DUTIES

In this position, you will be helping out with tasks regarding data processing, cleaning and reporting. You will work with Excel and SQL and import data from the database. Depending on your own interests and knowledge you can gain more responsibility and widen your tasks. You will also transfer data with the help of SQL and write reports from CRM-softwares. You will work closely together with the senior consultant and receive conclusive training for your position. The job will also include other small assisting tasks.

The job includes:

 • Cleaning data from different systems
 • Transfering data, using SQL
 • Writing reports
 • Other small assisting tasks

This position suits you who are interested in a part time position within business intelligence. This position includes an opportunity to grow within the company and learn more for instance about machine learning and AI. Our client company works with large organizations from different fields.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate is in the end of his or her studies (for instance, business or IT). You are the one we’re looking for if you have good skills in SQL and Excel. We expect you to be flexible and interested in your tasks. The job is a part-time position and we expect you to work 1-2 days a week with possibility to more hours after the summer.

Apply for this position if you have:

 • Studied or are currently studying a relevant field (for instance business or IT)
 • You are interested to work with data, AI and machine learning
 • Fluent skills in English or Finnish
 • Interested to grow within the company
 • Be able to work 1-2 days a week (maybe more after the summer)

It is also seen as an advantage if you have fluent skills in both Finnish and English and you are flexible and have previous experience from similar tasks. If you have previous experience in PowerBI it is also seen as an advantage.

Start: mid-June 2018 or later, according to agreement Working hours: part-time, 1-2 days/week Employment period: 12 months Location: Helsinki Salary: According to agreement Published: 25.5.2018 In this position you will be employed by Academic Work and we take care of all the legal responsibilities of an employer such as salary payments, insurances and health care. It is important for us that you feel well and perform in your job. Your consultant manager will be in regular contact with you during the assignment and guides you on your career. Academic Work is an authorized staffing and recruitment agency and our employees are extremely satisfied, something that we are very proud of. We are here to help you succeed!

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in esp02@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, whose role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

INFORMATION ABOUT THE COMPANY

Supervise Oy is a small consulting company that helps other organizations with machine learning, PowerBI and AI. The company is located in the heart of Helsinki and the company works with other large organizations.

 

Test Engineer, Tori/SCM Suomi Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/test-engineer-to-work-for-tori-scm-suomi-oy-in-helsinki/15008088

 

We are now looking for a motivated Test Engineer to join Tori’s testing team. If you are looking for an opportunity to show your skills in testing and gain valuable experience, read more below and apply for the position already today!

ABOUT THE ROLE

Academic Work is looking for a Test Engineer for our client company, Tori/SCM Suomi Oy, in Helsinki. You will be hired by Academic Work and will work as a consultant in our client company’s office. Academic Work will take care of the process and, therefore, candidates are kindly asked to direct all questions to esp01@academicwork.fi.

JOB DUTIES

In this position, you will work with a variety of test engineering tasks that may change according to the need within the team. Your mission is to support our operations team through various testing activities to ensure the highest quality of our service. You are the one that we are looking for if you have genuine interest in the quality of Tori's products and end-user needs. 
Interested? You will be working with your enthusiastic team in an international environment that encourages innovation and collaboration. The company rewards its employees by investing in their professional development and creating an inspiring work environment.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has relevant educational background. Previous work experience in comparable tasks is seen as an advantage. Your work experience may be from both manual and automation testing, but in this position we're expecting you to learn fast about our environment and have an impact of the quality of our software. We are looking for an open-minded and fast learning team player who is not afraid of challenges. You are a motivated and engaged employee with excellent problem-solving skills and a proactive mindset. Fluent communication skills in English are required in this position.

Apply for this position if you have:

 • Relevant educational background
 • Experience with Mobile apps testing (IOS and Android) is a strong plus
 • Familiarity with SQL databases
 • Excellent problem-solving skills and proactive mindset
 • Passion and motivation to develop as a Test Engineer
 • Fluent communication skills in English

It is seen as an advantage if you have experience with load and stress testing solutions like Locust or JMeter, or experience with CI tools (eg. Jenkins or Travis). Understanding of C, Ruby, PHP or Python and experience with automating live monitoring are also seen as an advantage. Experience with Behaviour Driven Development tools (e.g. Cucumber, RSpec, Behat) is a strong plus.

Start: As soon as possible

Working hours: Fulltime

Employment period: 12 months

Location: Helsinki

Salary: According to agreement

Published: 28.5.2018

To apply for the job you need to register to our website and then click on “Apply here” below. Remember to attach your CV into your application! We only handle applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in esp01@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject and paste the advert link in the mail. We are ongoing screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please notice that the advert can be removed before eventual last dates on our external advertising pages. When the advert is being removed it’s either due to that the processes is finished or because we have many qualified applications and are continuing in the selection/interview phase.

We are the Home of the Young Professionals. We are experts in recruitment and staffing university students, recently graduated and professionals in the beginning of their career. You can be employed by us as a consultant in one of our client companies or be recruited directly to our client via our recruitment co-operation. You can read more about us at www.academicwork.fi.

 

When employed at Academic Work you will have your own dedicated Consultant Manager, who’s role is to answer your questions, support your career development and ensure you enjoy your place of work.

System Engineer, Mediamobile Nordic Oy

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/system-engineer-to-work-with-real-time-traffic-information-systems/15006695

 

Academic Work is looking for either full-time or part-time System Engineer for our client Mediamobile Nordic Oy, whose services are marketed under the V-Traffic brand.

You will be recruited to our client company. Academic Work will take care of the recruitment process, therefore candidates are kindly asked to direct all questions to Academic Work hel03@academicwork.fi.

JOB DUTIES

In this position, you will get familiar with the latest traffic related solutions, which help people to drive safely wherever they go. Solutions are used constantly by thousands of users to get real-time traffic information. In testing the new cars, you will get a good grasp of the latest technologies, which in turn helps you develop new features and maintain the existing system.

You will work as a part of a small team, which will encourage you to grow by offering training and other benefits. You will also have an opportunity to develop your skills and potentially work with customers.

WE ARE LOOKING FOR

Our ideal candidate has relevant academic background and experience in software development and system administration.

Apply for this position if you have:

 • Relevant academic background
 • Experience of programming with either PHP or .Net and JavaScript (jQuery)
 • Experience of Windows servers and computer networks
 • Knowledge of MS SQL Servers and SQL scripts
 • Driving license
 • Fluent in English

Speaking Finnish and/or Swedish are seen in favor. It is also seen as an advantage if you have understanding in different interface solutions (XML, SOAP) and UML- or SA/SD modelling.

Start: As soon as possible

Working hours: Full-time or part-time 3-5 days/week

Employment period: Permanent or 12 months, with potential for extension

Location: Äyritie 8, Vantaa

Salary: According to contract

Published: 2.5.2018

INFORMATION ON THE APPLICATION PROCESS

To apply for the job you need to register on our website and then click on “Apply here”. Remember to attach your CV into your application! We only process applications through our website but if you have questions about the position you can reach us via email in hel03@academicwork.fi. Please write the advert ID in the subject field and paste the advert link in the mail. We are continuously screening and contacting candidates so make sure to send your application as soon as possible. Please note that the advert can be removed prior to the last application dates on our external advertising pages. In the event the advert has been removed it is either due to the process being completed or because we have a sufficient number of qualified applications and are proceeding to the selection/interview phase in the process.

 

Työpaikkailmoitukset

Atkins ry mainostaa mielellään työpaikkoja yritysten pyynnöstä. Mikäli haluat työpaikkailmoitukseksi sivullemme, lähetä työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sähköpostitse osoitteeseen hallitus[at]atkins.fi ja mainitse ainakin seuraavat asiat:

 • Selkeä kuvaus työtehtävistä ja vaadituista taidoista
 • Työn kesto
 • Hakuaika
 • Yhteystiedot

Atkins ry ei mainosta palkattomia työharjoitteluja.


Yhteistyö

Atkins ry tekee mielellään yhteistyötä yritysten kanssa muun muassa vierailujen ja sponssoroinnin suhteen. Voitte olla yhteydessä yhteistyöasioista sähköpostitse (yritykset[at]atkins.fi)