Ekskursiot

Mikä on ekskursio?

Atkins ry:n ekskursiot ovat yritysvierailuja erittäin suosittujen IT-yritysten tiloihin. Ekskursioissa on yleisesti ollut yrityksellä tapana kertoa heidän toiminnastaan tai tulevista tavoitteista, mainostaa avoimista työpaikoista sekä tarjota ruokaa ja virvokkeita vierailijoille.

Miksi kannattaa ilmoittautua ekskursioille?

Ekskursiot ovat TÄYSIN ilmaisia kaikille Atkins ry:n jäsenille. Ekskursioilla on mahdollisuus päästä näkemään millaista työnteko kyseisessä yrityksessä oikeasti on, päästä verkostoitumaan kanssaopiskelijoiden ja yrityksen työntekijöiden kanssa, sekä haalia itselleen arvokasta kokemusta opintoja ajatellen.

Kuka voi osallistua ekskursioille?

Atkins ry:n järjestämille ekskursioille voi osallistua ainoastaan Atkins ry:n jäsenet. Toisin sanoen mikäli olet TROL ry:n Hopea-, Kulta- tai Mustajäsen, olet oikeutettu osallistumaan meidän ekskursioille.

Huomioi se, että ekskursion ilmoittautumisessa Musta- ja Kultajäsenet ovat etusijalla Hopeajäseniin verrattuna.

Reaktor

Reaktor Innovations Oy eli Reaktor on suomalainen IT-asiantuntijapalveluita, ohjelmistokehitystä sekä digitaalista design-työtä tarjoava yritys. Ohjelmistokehityksessä Reaktor on pyrkinyt hyödyntämään ketterän ohjelmistokehityksen menetelmiä.
Atkins ry järjesti ekskursion Reaktorin tiloihin 12.2.2019.
Lue lisää yrityksestä

Columbia Road

Columbia Road on digitaaliseen kaupankäyntiin keskittyvä konsultointiyritys, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa digitalisaation ajassa.
Atkins ry järjesti ekskursion Columbia Roadille 21.2.2019.
Lue lisää yrityksestä

Futurice

Futurice Oy on suomalainen lähinnä web- ja mobiiliohjelmistoja kehittävä yritys. Se keskittyy palveluliiketoimintana muille yrityksille tehtäviin ohjelmistopalveluihin ja palveluiden ylläpitoon
Atkins ry järjesti ekskursion Futuricelle 26.2.2019
Lue lisää yrityksestä

Nixu Cybersecurity

Nixu tarjoaa kyberturvallisuuden palveluita missiona pitää digitaalinen yhteiskunta toiminnassa. Yhtiön intohimo on auttaa organisaatioita hyödyntämään digitalisaatio turvallisesti.
Atkins ry järjesti ekskursion Nixulle 5.3.2019.
Lue lisää yrityksestä

Comiq

Comiq tarjoaa ketteriä ja kustannustehokkaita laadunvarmistuksen palveluja. Hanketasolla he suunnittelevat laadunvarmistukseen liittyviä johtamisen toimintoja ja prosesseja liiketoimintalähtöisesti.
Atkins ry järjesti ekskursion Comiqille 26.3.2019
Lue lisää yrityksestä