Ekskursiot

Mikä on ekskursio?

Atkins ry:n ekskursiot ovat yritysvierailuja erittäin suosittujen IT-yritysten tiloihin. Ekskursioissa on yleisesti ollut yrityksellä tapana kertoa heidän toiminnastaan tai tulevista tavoitteista, mainostaa avoimista työpaikoista sekä tarjota ruokaa ja virvokkeita vierailijoille.

Miksi kannattaa ilmoittautua ekskursioille?

Ekskursiot ovat TÄYSIN ilmaisia kaikille Atkins ry:n jäsenille. Ekskursioilla on mahdollisuus päästä näkemään millaista työnteko kyseisessä yrityksessä oikeasti on, päästä verkostoitumaan kanssaopiskelijoiden ja yrityksen työntekijöiden kanssa, sekä haalia itselleen arvokasta kokemusta opintoja ajatellen.

Kuka voi osallistua ekskursioille?

Atkins ry:n järjestämille ekskursioille voi osallistua ainoastaan Atkins ry:n jäsenet. Toisin sanoen mikäli olet TROL ry:n Hopea-, Kulta- tai Mustajäsen, olet oikeutettu osallistumaan meidän ekskursioille.

Huomioi se, että ekskursion ilmoittautumisessa Musta- ja Kultajäsenet ovat etusijalla Hopeajäseniin verrattuna.

Siili Solutions Oyj

Siili on suomalainen digitalisaation edelläkävijä, joka kehittää asiakkaiden liiketoimintaa tulevaisuuden maailmaan. Vuonna 2005 koodarin unelmatyöpaikaksi perustettu Siili on kasvanut yli 700 asiantuntijaa työllistäväksi kansainväliseksi digitalisaation moniosaajaksi.
Lue lisää yrityksestä

Columbia Road

Columbia Road on digitaaliseen kaupankäyntiin keskittyvä konsultointiyritys, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa digitalisaation ajassa.
Lue lisää yrityksestä

Futurice

Futurice Oy on suomalainen lähinnä web- ja mobiiliohjelmistoja kehittävä yritys. Se keskittyy palveluliiketoimintana muille yrityksille tehtäviin ohjelmistopalveluihin ja palveluiden ylläpitoon
Lue lisää yrityksestä

Vala Group

VALA Group Oy on kansainvälinen laadunvarmistuspalveluihin sekä älykkääseen laatulähtöiseen ohjelmistokehitykseen keskittyvä asiantuntijayritys.
Lue lisää yrityksestä

Qvik

Qvik konsultointitalo joka keskittyy erilaisten digitaalisten ratkaisujen suunnittelemiseen ja rakentamiseen.
Lue lisää yrityksestä