Atkins ry suosittelee :

Software Developer (recently graduated)

Recent and soon-to-be software developers in Helsinki and Tampere – this is for you! :wave:

We are looking for developers with some hands-on experience with different programming languages, who are motivated by working on software that has a measurable impact on business. With us, you’ll get to grow professionally amongst over 140 exceptionally talented and fun people while helping our customers to grow their businesses.

Kick-start your software consulting career and apply now to get a chance to create a real impact with your work! :rocket:

Helsinki: https://apply.workable.com/columbia-road/j/D811FA52C1/

Tampere: https://apply.workable.com/columbia-road/j/84F810F2FF/

#softwaredeveloper #graduatejob #developerjob #devconsulting #techconsulting #developer #hiring

Hae tästä!

Muita avoimia työpaikkoja

UI Designer, kokoaikainen, Huld Oy, Espoo/Tampere

Haluatko päästä kehittämään osaamistasi käyttöliittymäsuunnittelun parissa? Etsitkö työpaikkaa, jossa työntekijällä on vaikutusmahdollisuuksia ja tilaa kasvaa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme UI Designer!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Huld Oy:lle, UI Designeria Espooseen tai Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakasyritykselle.

UI Designerin tehtävässä työskentelet helpottamassa asiakkaiden ja loppukäyttäjien arkea suunnittelemalla intuitiivisia ja visuaalisia käyttöliittymiä, joissa ihmisläheinen suunnittelu ja teknologiaosaaminen kohtaavat. Selvität loppukäyttäjien tarpeet ja luot käyttöliittymän vastaamaan käyttäjien toiveisiin. Rakennat saumattomia käyttäjäkokemuksia, joiden keskiössä on aina ihminen.

Voit työskennellä monenlaisissa asiakasprojekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Pääset halutessasi vaikuttamaan työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi yrityksen toimintatapoihin ja tulevaisuuteen. Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on UI-suunnittelusta jo hieman työkokemusta sekä tuoretta ja luovaa näkemystä graafiseen suunnitteluun.

Huld Oy
Huld on eurooppalainen teknologisen suunnittelun asiantuntijatalo, joka tarjoaa kansainvälisesti ainutlaatuisen yhdistelmän ohjelmisto- ja tuotekehitysosaamista. Huld rakentaa asiakkaidensa kanssa älykkäitä ratkaisuja, jotka kantavat huomiseen. Ja sen yli. Yrityksen asiakaskunta koostuu Suomen menestyneimmistä teknologiateollisuuden yrityksistä.

Huldilla vaalitaan avoimuutta, kumppanuutta sekä rohkeutta tuoda oma osaaminen ja persoona esiin. Huldilla jokaisella on tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin sekä vaikuttaa koko työyhteisöntyöskentelytapoihin. Huldin tuotemuotoilutiimi on ansioitunut erityisesti laadukkaiden ja ihmisystävällisten ratkaisujen muotoilussa.

Pääasialliset tehtävät
– Suunnittelet, testaat ja toteutat käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä ja käyttökokemuksia liikkuviin koneisiin
– Luot ja testaat wireframeja sekä interaktiivisia prototyyppejä
– Luot ohjeistuksia käyttöliittymien suunnittelemiseksi

Odotamme sinulta
– Aikaisempaa 1–2 vuoden soveltuvaa työkokemusta
– Tuoretta näkemystä ja luovaa otetta suunnitteluun
– Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– Figma ja Adobe XD -osaamista
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle
– Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa
– Avoimuutta, kumppanuutta ja rohkeutta vaalivan yrityskulttuurin
– Osaavan tiimin ja kannustavan työyhteisön tuen
– Modernit toimintatavat
– Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja rakentaa uraasi

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 22.4.2022, mutta etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa.  Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Telma Karjalainen ([email protected]).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Hae tästä!

Implementation Consultant, Fast Enterprises

Oletko kiinnostunut ohjelmistokehityksestä ja etsit työpaikkaa merkityksellisessä hankkeessa, jossa kehittymiseesi panostetaan? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Implementation Consultant FAST Enterprisesille. FAST Enterprises on kansainvälinen ohjelmistotalo, joka tuottaa ohjelmistoja etenkin julkishallinnon tarpeisiin.

Roolissasi pääset mukaan yhteiskunnallisesti merkittävään Verohallinnon järjestelmäuudistusprojektiin, työskentelemään FASTin dynaamisen ja modernin järjestelmän parissa. Työtehtäviisi sisältyy monipuolisesti niin ohjelmistokehitystä eri teknologioilla, asiakaskonsultaatiota kuin järjestelmämuutosten ja -parannusten tekemistä. Työskentelet Verohallinnon kanssa tiiviissä yhteistyössä, tunnistaen liiketoimintatarpeita ohjelmistokehityksen näkökulmasta, tarjoten ratkaisuja ja selvittäen mahdollisia ongelmia. FASTilaisena pääset haastamaan itseäsi joka päivä, jonka vuoksi työ onkin mielenkiintoista ja palkitsevaa.

FASTiet, eli FASTin työntekijät ovat energisiä, älykkäitä ja innokkaita tyyppejä. Toivommekin, että myös sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoja. Voit olla työurasi alkuvaiheessa, mutta ymmärrystä tai kiinnostusta teknologiaratkaisuihin ja ohjelmointiin sinulla löytyy esimerkiksi opintojen kautta. Emme edellytä aiempaa ohjelmointikokemusta, mutta katsomme sen eduksesi.

Sinulta löytyykin:

• Soveltuvaa koulutustaustaa (Esimerkiksi IT tai matemaattinen)

• Sujuva suomen ja englannin kielen taito (Tulet työskentelemään molemmilla kielillä)

• Loogista päättelykykyä ja valmiuksia vaativaankin ongelmanratkaisuun

• Ymmärrystä ohjelmointikielistä

Miksi FASTilaiseksi?

FASTilla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja saat vahvan tuen työskentelyyn. Työpisteesi tulee sijaitsemaan uusissa toimistotiloissa Vallilassa, ja luonnollisesti tarjoamme sinulle myös modernit työvälineet, kattavan perehdytyksen sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Lisäksi pääset nauttimaan erinomaisista työsuhde-eduista ja osallistumaan yhteisiin tapahtumiin, joissa pääset tutustumaan muihin FASTieihin.

Hae tästä!