Atkins ry suosittelee :

JUNIOR AUTOMATION SPECIALIST - VALA GROUP

Etsimme vastavalmistunutta tai opintojen loppusuoralla olevaa henkilöä, joka pystyy työskentelemään kokoaikaisesti.Vaatimuslista on lyhyt ja hakeminen helppoa. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, riittää kun seuraavat kuulostavat tutuilta:
– Hyvät ohjelmointitaidot, mielellään Pythonilla
– Motivaatio ja draivi kehittyä ohjelmistoautomaatiossa yhdeksi Suomen huipuista
– Erinomaiset sosiaaliset taidot
– Suomen kielen osaaminen
Tarjoamme sinulle:
– Merkityksellistä työtä
– Hierarkiavapaan ja avoimen organisaatiokulttuurin
– Mahdollisimman paljon joustavuutta työaikojen ja lomien suhteen
– Täyden mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen (mm. strategiatyö)
– Henkilökohtaisen koulutusbudjetin
– Lounas-, virike-, ja puhelinedun
– Personal trainer -palvelut
– Kompensoimme puolestasi keskimääräistä suomalaista hiilijalanjälkeä vastaavat vuosipäästöt
– Mahdollisuuden tehdä etätöitä Espanjan toimipisteeltämme käsin
– Mahdollisuuden lastenhoitoon mikäli lapsesi sairastuu
Lisätietoa meistä yrityksenä löydät täältä: https://www.valagroup.com/fi/yritys/
Hae tästä!

Muita avoimia työpaikkoja

IT-Research & Recruitment Trainee – HR Satama Finland Oy

Tehtävässä pääset toimimaan IT-alan työpaikkojen täyttämisen monipuolisissa tehtävissä sekä B2B-myynnin parissa.  Perehdytämme harjoittelijan henkilöstöpalvelualaan, alalla käytettäviin rekrytointimenetelmiin ja -järjestelmiin sekä tutustutamme valitun henkilön B2B -ympäristön myyntityöhön. Tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää ymmärtää IT -alan terminologiaa ja eduksesi voisi olla myös aiempi kokemus tai ainakin vahva kiinnostus henkilöstöpalvelualaa kohtaan. 

Harjoittelun painopiste tulee olemaan B2B -sales osiossa, jonka hallitseminen henkilöstöpalvelualalla ja yrityselämässä muutenkin on tärkeä asia. B2B-myynnin lisäksi tärkeä osa on potentiaalisten kandidaattien etsimisessä erilaisista verkostoista.  Lisäksi laadit harjoittelun edetessä työpaikkailmoituksia, tutkit ansioluetteloita, teet alkuvaiheen haastatteluita ja pidät yhteyttä potentiaalisiin kandidaatteihin ja asiakkaisiin – autat meitä rekrytointi- ja suorahakuprosessien eri vaiheissa.   

Kiinnostuitko? 

Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Kertoisitko meille, millainen persoona sinä olet? Mikä sinua työelämässä kiinnostaa ja motivoi? Meitä kiinnostaa myös, minkälaisia odotuksia sinulla on uudelta työtehtävältäsi, mitä haluat oppia ja mitä jo osaat tätä työtä ajatellen? 

Arvostaisimme, jos lähestyt meitä rekryjärjestelmän kautta. Sinne voit jättää CV:n ja videotervehdyksen

Miten haen? 

HR Sataman rekrytointijärjestelmän kautta, alla olevasta linkistä. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 23.5. Käymme hakemuksia läpi mahdollisesti jo hakuaikana, mutta olemme yhteydessä viimeistään haun sulkeutumisen jälkeen.  

Hae tästä!

Graduate-ohjelma .NET Full Stack, Experis Academy

Palkallinen koulutus + Microsoftin sertifioinnit + vakituinen työpaikka = Experis Academy

 

Experis Academy rekrytoi kymmenen ohjelmistokehittäjää elokuussa alkavaan .NET Full Stack Graduate-ohjelmaan!

Ohjelma antaa uraa aloittavalle koodarille kick-startin IT-uralle. Kolmen kuukauden intensiivijaksolla syvennät ohjelmointiosaamistasi .NET, Azure, DevOps ja Javascript-teknologioiden parissa ja tunnustuksena osaamisestasi saat Microsoftin sertifioinnit, joiden hankkiminen työelämässä kestäisi vuosia. Intensiivijakson pääpaino on työelämälähtöisissä case-harjoituksissa, mutta tulet myös luomaan verkoston, johon kuuluu Suomen sekä Norjan Graduate-ohjelmaan osallistuvia henkilöitä. Pääset luomaan verkoston, joka toivottavasti auttaa sinua urallasi vielä pitkään tulevaisuudessa! Intensiivijakson jälkeen aloitat työt vakituisessa työsuhteessa meillä, jatkaen kehittymistä Full Stack-kehittäjäksi asiakkaidemme softaprojekteissa. Hae ohjelmaan mahdollisimman pian, jotta varmistat pääsysi kiihdytyskaistalle kohti Full Stack-kehittäjän uraa!

Hae tästä!