Yritykset, jotka tekevät meidän kanssa yhteistyötä

Mikä on ekskursio?

Atkins ry:n ekskursiot ovat yritysvierailuja erittäin suosittujen IT-yritysten tiloihin. Ekskursioissa on yleisesti ollut yrityksellä tapana kertoa heidän toiminnastaan tai tulevista tavoitteista, mainostaa avoimista työpaikoista sekä tarjota ruokaa ja virvokkeita vierailijoille.

Miksi kannattaa ilmoittautua ekskursioille?

Ekskursiot ovat TÄYSIN ilmaisia kaikille Atkins ry:n jäsenille. Ekskursioilla on mahdollisuus päästä näkemään millaista työnteko kyseisessä yrityksessä oikeasti on, päästä verkostoitumaan kanssaopiskelijoiden ja yrityksen työntekijöiden kanssa, sekä haalia itselleen arvokasta kokemusta opintoja ajatellen.

Kuka voi osallistua ekskursioille?

Atkins ry:n järjestämille ekskursioille voi osallistua ainoastaan Atkins ry:n jäsenet. Toisin sanoen mikäli olet TROL ry:n Hopea-, Kulta- tai Mustajäsen, olet oikeutettu osallistumaan meidän ekskursioille.

Huomioi se, että ekskursion ilmoittautumisessa Musta- ja Kultajäsenet ovat etusijalla Hopea- ja ulkojäseniin verrattuna.

Siili Solutions Oyj

Siili on suomalainen digitalisaation edelläkävijä, joka kehittää asiakkaiden liiketoimintaa tulevaisuuden maailmaan. Vuonna 2005 koodarin unelmatyöpaikaksi perustettu Siili on kasvanut yli 700 asiantuntijaa työllistäväksi kansainväliseksi digitalisaation moniosaajaksi.
Lue lisää yrityksestä

Gofore Oyj

Gofore on yli 1000 työntekijän digitaalisen muutoksen asiantuntijatalo, jossa vahvat arvot ja työkulttuuri ovat kaiken tekemisen keskiössä. Me haluamme luoda positiivista vaikuttavuutta ympärillemme oli sitten kyse johdon konsultoinnista, ohjelmistokehityksestä, muotoilusta tai esimerkiksi testauksesta ja laadunvarmistuksesta.
Lue lisää yrityksestä

Accenture

Accenture is a global professional services company with leading capabilities in digital, cloud and security. Combining unmatched experience and specialized skills across more than 40 industries, we offer Strategy and Consulting, Technology and Operations services and Accenture Song — all powered by the world’s largest network of Advanced Technology and Intelligent Operations centers. Our 721,000 people deliver on the promise of technology and human ingenuity every day, serving clients in more than 120 countries. We embrace the power of change to create value and shared success for our clients, people, shareholders, partners and communities.
Lue lisää yrityksestä

Columbia Road

Columbia Road on digitaaliseen kaupankäyntiin keskittyvä konsultointiyritys, joka auttaa yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa digitalisaation ajassa.
Lue lisää yrityksestä

TietoEVRY

TietoEVRY on Pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö, joka yhdistää paikallisen osaamisen sekä globaalit kyvykkyydet asiakkaidensa eduksi. Noin 24 000 asiantuntijaamme ympäri maailmaa palvelevat tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa.
Lue lisää yrityksestä

CGI

Olemme yksi suurimpia IT-yrityksiä Suomessa ja maailmalla. Vahva kokemus eri toimialoilta sekä konkreettisiin tuloksiin tähtäävä lähestymistapamme auttavat yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita onnistumaan digitaalisessa muutoksessa ja saavuttamaan tavoitteitaan entistä tehokkaammin.
Meillä on Suomessa 3 800 työntekijää yli 160 paikkakunnalla ja aluetoimistot 11 paikkakunnalla. Globaalisti toimipisteitä on yli 400. Olemme asiakkaillemme paikallisesti läsnä, mutta tarjoamme käyttöön globaalit resurssit. Luotettavan asiakassuhteen rakentaminen on aina kaiken tekemisemme keskiössä. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa kumppanuutta digitalisaatiomatkalle ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Lue lisää yrityksestä